Ailemi roid için nasıl ikna edebilirim?

.

• +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and Zagro
  • +1
Reactions: pashanimair, Zagro and kullancı1998572619
KANKA ADAM DİYOR YA KREDİ KARTIMI LOKASYONUMU FALAN İZLİYORLAR DİYE NASIL YAPSIN BUNU AMK
telefonu git cafede arkadaşına bırak yada bir yere sakla parayı nakit ver hallet bunlar ufak detaylar

• +1
Reactions: pashanimair, Zagro and Zodiac
Olm nası bi aile bu bilmediğimden bişey diyemiyorum ama bi arkla halledersin roidide dışarı arkla çıktığında işte veya tuvalette basarsın roidide ark alır parayı salarsın arka
Tuvalette basmak ne amk

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, kullancı1998572619, Zagro and 2 others
Yemin ederim kafayı yiyicem sabahtan beri gizlice yapmak için bi yol bulamadım başıma ağrı girdi artık amk nasıl bi yöntem bulsam yine bi sorun çıkıyor, acaba ikna etmeye mi çalışsam? Şuan zaten intihar etmeye yatkınım ama steroid falan tekrar kullanabilirim belki diye hiç denemeye kalkmadım.

En son boy için yapıyorum falan dediğimde boyun iyi bende kısayım boy ve görünüş önemli değil falan diyordular amkkk :feelswhy:

Lütfen bi fikir falan verin ne biliyim nasıl ikna edebilirim? Globalde sormak çok saçma oluyor çünkü bunların babaları falan zaten trt anneleri ise peptid falan kullanıyor benim ailem tam tersi @menas @maarda
Low inhib olsaydin yakalanmanın sonuclarını siklemezdin bence karşında çok büyük engeller varsa yapmaman senin için en iyisi

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, pashanimair, kullancı1998572619 and 2 others
aynen arkadaşla gitsin roid almaya telefonu arkadaşının cebine koysun arkadaşı yakın bi markette falan takılsın alıp gelene kadar
Iyi fikirde arkadaş yok bunun gibi olsa çözmüştüm bile

• +1
Reactions: pashanimair, kullancı1998572619 and Zodiac
McDonald's tuvaletinde enjeksiyon yaparken hakkın rahmetine kavuşma da
Yok rahat basılır tuvalette sorun çıkmaz

• +1
  • +1
Reactions: pashanimair, kullancı1998572619 and Zagro
Iyi fikirde arkadaş yok bunun gibi olsa çözmüştüm bile
Salona yazılsana orda roidide bulursun götüne sokacak adamıda bulursun

• +1
Reactions: pashanimair, Zagro and kullancı1998572619
Low inhib olsaydin yakalanmanın sonuclarını siklemezdin bence karşında çok büyük engeller varsa yapmaman senin için en iyisi
Aga normal bi sonuç değil zaten azıcık bağırması veya benim herhangi birşeyimi falan satması vb sikimde değil direkt bütün zaten olmayan sosyal hayatımı veya kariyerimi sikebilicek şekilde tehdit ettiler

• +1
Aga normal bi sonuç değil zaten azıcık bağırması veya benim herhangi birşeyimi falan satması vb sikimde değil direkt bütün zaten olmayan sosyal hayatımı veya kariyerimi sikebilicek şekilde tehdit ettiler
Sen daha önce nasıl yakalandın amk

• +1
Reactions: pashanimair, kullancı1998572619 and Zagro
Sen daha önce nasıl yakalandın amk
Okul çantasına koydum hiçbirzaman bakmıyorlardı ben evde değilken çantama falan bakmışlar

• +1
Reactions: pashanimair and kullancı1998572619
harbi amk hollandada yaşıyo ben türkiyede yaşıyon ben ropelemedim amk
Aga bura htn-cl dolu amk yemin ederim chad gördüm bir kere oç morpha benziyor birde hepsi 190 üstü gelen geçen heightmog atıyor dalga geçiyor falan yaşanmaz böyle

• +1
Reactions: Ashoimex, Serialsuicide, maarda and 2 others
Okul çantasına koydum hiçbirzaman bakmıyorlardı ben evde değilken çantama falan bakmışlar
boy kaç bide yüzünün rate kaç

• +1
Reactions: pashanimair and Zagro
objektif

• +1
Çok iyi ama benden 50-100km uzak galiba en yakındaki şübe bi bakiyim buralarda varmı diye adamsın ağa teşekkürler
herzaman
burası uymazsa chatgpt ye yaz labratuarlarda minifrigde kiralayabiliyormuşsun belki orası daha yakındır

• Love it
  • +1
Salona yazılsana orda roidide bulursun götüne sokacak adamıda bulursun
Yazılıyım zatende adam yüzüme gülcek amk

• +1
Reactions: itsoverandthatsokey and pashanimair
  • +1
Reactions: itsoverandthatsokey and pashanimair
bide peptit bastınmı onceden

• +1
Reactions: Zodiac, Zagro and pashanimair
  • +1
Reactions: Zodiac, itsoverandthatsokey and pashanimair
  • +1
Reactions: Zodiac and Zagro
siiktir et gel roblox

• +1
  • +1
Reactions: Zodiac and itsoverandthatsokey
discorddan yaz bana kiaisback.1

• +1
@Zagro peptid ve gh steril edilmeden ne kadar saklanabiir oda sıcaklığında

• +1
@Zagro peptid ve gh steril edilmeden ne kadar saklanabiir oda sıcaklığında
Toz halindeykenmi? Aga 1 ay olması lazım ama yani daha çok 2-3 ay moreplatedmoredates diye bi herif anlatıyordu

Veya YouTube video hali de var izleyebilirsin adama katıldığım için bence 2-3 durabilir.

Adamın dediği şu, normalde peptid geldiğinde 1 ay falan durması öneriliyor ama zaten o peptidi yaptıklardan sonra satılana kadar bir yerde bekletiliyor sonra ise satıldığında ya toptancıya yada direkt alıcıya gitmesi 1 hafta falan alıyor sonra o toptancıda sana gönderiyor falan derken nerdeyse bir ayda veya bir kaç haftada falan anca senin eline geliyor o yüzden sandığımız kadar hızlı bozulmuyor peptidler sen istersen 2 ay bile bekletebilirsin ama önerilen zaman dilimi 1 ay saçma olsa bile.

Last edited:
  • +1
Reactions: menas and kullancı1998572619
Yemin ederim kafayı yiyicem sabahtan beri gizlice yapmak için bi yol bulamadım başıma ağrı girdi artık amk nasıl bi yöntem bulsam yine bi sorun çıkıyor, acaba ikna etmeye mi çalışsam? Şuan zaten intihar etmeye yatkınım ama steroid falan tekrar kullanabilirim belki diye hiç denemeye kalkmadım.

En son boy için yapıyorum falan dediğimde boyun iyi bende kısayım boy ve görünüş önemli değil falan diyordular amkkk :feelswhy:

Lütfen bi fikir falan verin ne biliyim nasıl ikna edebilirim? Globalde sormak çok saçma oluyor çünkü bunların babaları falan zaten trt anneleri ise peptid falan kullanıyor benim ailem tam tersi @menas @maarda
eger büyüdügümde manlet olursam e.r yapcam de

• Love it
  • +1
Reactions: Zagro and pashanimair
eger büyüdügümde manlet olursam e.r yapcam de
:lul: Direkt mental asyluma yolum var ozaman ama eğlenceli olur aslında böyle bi düşününce diğer herkes şizofren falan oluyo

• +1
Reactions: menas
:lul: Direkt mental asyluma yolum var ozaman ama eğlenceli olur aslında böyle bi düşününce diğer herkes şizofren falan oluyo
knk sen melezmiisn

• +1
Reactions: Zagro
kanka irkcilik gorunuyozmu orda

• +1
  • +1
  • JFL
Reactions: Zagro and recai iskender
GARDAŞ diyecen baba benim daşşaklarda tık yok SİK kalkmıyor testo vurmam lazım diye vuracan trt gibi gösterip

şaka maka ben olsam salonda hocalarla falan konuşur su koyulan dolaplarda saklatırdım aklıma en iyi bu geliyor şu an

• +1
Lan ben böyle Türk aile yapısının anasını sikeyim yapacakları ebeveynliği sikeyim bu hayatta başınıza ne geldiyse hepsi ailenizin suçu haberiniz olsun

Last edited:
  • +1
Reactions: Zagro and divisionpanzerfaust
Lan ben böyle Türk aile yapısının anasını sikeyim yapacakları ebeveynliği sikeyim bu hayatta başınıza geldiyse hepsi ailenizin suçu haberiniz olsun
nbr knk nasilsin

• +1
  • Love it
Reactions: Zagro and Misogynist_Maxxer
Forumda çok hollandalı var onlarda sansını denesene
Tüm mod ekibi falan hollandalı aq ama nerde yaşıyorlar bilmiyorum

• +1
Pray all goes well only translated the first part but wouldn’t roids be easy to hide compared to peptides? I only got caught because it was inna mini fridge roids would have 1million spots to go

• +1
Brutal ailepill. Ünide yurda falan çıkınca yaparsın anca. O zaman da para bulabilirsen 😀

• +1