K
kullancı1998572619
Iron
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eczacılarlada konuş parasıyla dolabında saklicak bulabilirisnhttps://www.wasautomatenverhuur.nl/en/refrigerator @Zagro buraya bi bak senin şehrinde varmı
KANKA ADAM DİYOR YA KREDİ KARTIMI LOKASYONUMU FALAN İZLİYORLAR DİYE NASIL YAPSIN BUNU AMKeczacılarlada konuş parasıyla dolabında saklicak bulabilirisn
telefonu git cafede arkadaşına bırak yada bir yere sakla parayı nakit ver hallet bunlar ufak detaylarKANKA ADAM DİYOR YA KREDİ KARTIMI LOKASYONUMU FALAN İZLİYORLAR DİYE NASIL YAPSIN BUNU AMK
Tuvalette basmak ne amkOlm nası bi aile bu bilmediğimden bişey diyemiyorum ama bi arkla halledersin roidide dışarı arkla çıktığında işte veya tuvalette basarsın roidide ark alır parayı salarsın arka
Low inhib olsaydin yakalanmanın sonuclarını siklemezdin bence karşında çok büyük engeller varsa yapmaman senin için en iyisiYemin ederim kafayı yiyicem sabahtan beri gizlice yapmak için bi yol bulamadım başıma ağrı girdi artık amk nasıl bi yöntem bulsam yine bi sorun çıkıyor, acaba ikna etmeye mi çalışsam? Şuan zaten intihar etmeye yatkınım ama steroid falan tekrar kullanabilirim belki diye hiç denemeye kalkmadım.
En son boy için yapıyorum falan dediğimde boyun iyi bende kısayım boy ve görünüş önemli değil falan diyordular amkkk
Lütfen bi fikir falan verin ne biliyim nasıl ikna edebilirim? Globalde sormak çok saçma oluyor çünkü bunların babaları falan zaten trt anneleri ise peptid falan kullanıyor benim ailem tam tersi @menas @maarda
Iyi fikirde arkadaş yok bunun gibi olsa çözmüştüm bileaynen arkadaşla gitsin roid almaya telefonu arkadaşının cebine koysun arkadaşı yakın bi markette falan takılsın alıp gelene kadar
Yok rahat basılır tuvalette sorun çıkmazMcDonald's tuvaletinde enjeksiyon yaparken hakkın rahmetine kavuşma da
acil arkadaş yap gerekirse orgdan bulIyi fikirde arkadaş yok bunun gibi olsa çözmüştüm bile
Salona yazılsana orda roidide bulursun götüne sokacak adamıda bulursunIyi fikirde arkadaş yok bunun gibi olsa çözmüştüm bile
Aga normal bi sonuç değil zaten azıcık bağırması veya benim herhangi birşeyimi falan satması vb sikimde değil direkt bütün zaten olmayan sosyal hayatımı veya kariyerimi sikebilicek şekilde tehdit ettilerLow inhib olsaydin yakalanmanın sonuclarını siklemezdin bence karşında çok büyük engeller varsa yapmaman senin için en iyisi
Sen daha önce nasıl yakalandın amkAga normal bi sonuç değil zaten azıcık bağırması veya benim herhangi birşeyimi falan satması vb sikimde değil direkt bütün zaten olmayan sosyal hayatımı veya kariyerimi sikebilicek şekilde tehdit ettiler
Okul çantasına koydum hiçbirzaman bakmıyorlardı ben evde değilken çantama falan bakmışlarSen daha önce nasıl yakalandın amk
Aga bura htn-cl dolu amk yemin ederim chad gördüm bir kere oç morpha benziyor birde hepsi 190 üstü gelen geçen heightmog atıyor dalga geçiyor falan yaşanmaz böyleharbi amk hollandada yaşıyo ben türkiyede yaşıyon ben ropelemedim amk
boy kaç bide yüzünün rate kaçOkul çantasına koydum hiçbirzaman bakmıyorlardı ben evde değilken çantama falan bakmışlar
Çok iyi ama benden 50-100km uzak galiba en yakındaki şübe bi bakiyim buralarda varmı diye adamsın ağa teşekkürlerhttps://www.wasautomatenverhuur.nl/en/refrigerator @Zagro buraya bi bak senin şehrinde varmı
herzamanÇok iyi ama benden 50-100km uzak galiba en yakındaki şübe bi bakiyim buralarda varmı diye adamsın ağa teşekkürler
171~ mtn rateleniyomboy kaç bide yüzünün rate kaç
hollandada boy sıkıntı oluyodur senin için yaş kaç171~ mtn rateleniyom
Yazılıyım zatende adam yüzüme gülcek amkSalona yazılsana orda roidide bulursun götüne sokacak adamıda bulursun
Zaten oluyor reis 15hollandada boy sıkıntı oluyodur senin için yaş kaç
bende 15im knk baktınmı palatelere?Zaten oluyor reis 15
Growth platelermi? Yok baktırmadım aga üşendimde yinede uzadım stack sayesinde az olsa bilebende 15im knk baktınmı palatelere?
Growth platelermi? Yok baktırmadım aga üşendimde yinede uzadım stack sayesinde az olsa bile
16iu ye kadar hgh bastımda 2 ay falan bastığım için çok bi etki görmedimbide peptit bastınmı onceden
Tamam gel ekliyim atsana usernamesiiktir et gel roblox
ciddimi la ormanda 99 gün var biliyonmu onuTamam gel ekliyim atsana username
Ekledim gel bişiler girekdiscorddan yaz bana kiaisback.1
Toz halindeykenmi? Aga 1 ay olması lazım ama yani daha çok 2-3 ay moreplatedmoredates diye bi herif anlatıyordu@Zagro peptid ve gh steril edilmeden ne kadar saklanabiir oda sıcaklığında
eger büyüdügümde manlet olursam e.r yapcam deYemin ederim kafayı yiyicem sabahtan beri gizlice yapmak için bi yol bulamadım başıma ağrı girdi artık amk nasıl bi yöntem bulsam yine bi sorun çıkıyor, acaba ikna etmeye mi çalışsam? Şuan zaten intihar etmeye yatkınım ama steroid falan tekrar kullanabilirim belki diye hiç denemeye kalkmadım.
En son boy için yapıyorum falan dediğimde boyun iyi bende kısayım boy ve görünüş önemli değil falan diyordular amkkk
Lütfen bi fikir falan verin ne biliyim nasıl ikna edebilirim? Globalde sormak çok saçma oluyor çünkü bunların babaları falan zaten trt anneleri ise peptid falan kullanıyor benim ailem tam tersi @menas @maarda
190 chadlerin arasinda brutal.171~ mtn rateleniyom
eger büyüdügümde manlet olursam e.r yapcam de
eger büyüdügümde manlet olursam e.r yapcam de
knk sen melezmiisnDirekt mental asyluma yolum var ozaman ama eğlenceli olur aslında böyle bi düşününce diğer herkes şizofren falan oluyo
kanka irkcilik gorunuyozmu ordaDirekt mental asyluma yolum var ozaman ama eğlenceli olur aslında böyle bi düşününce diğer herkes şizofren falan oluyo
@recai iskender hollandada kürt diye larplayip türklere zorbalik yapmak ne kadar eğlenceli olurdu amkkanka irkcilik gorunuyozmu orda
nbr knk nasilsinLan ben böyle Türk aile yapısının anasını sikeyim yapacakları ebeveynliği sikeyim bu hayatta başınıza geldiyse hepsi ailenizin suçu haberiniz olsun
İyiyim sen nasılsınnbr knk nasilsin
iyiyim knk gormedim eyvallah sagolasinİyiyim sen nasılsın