Akademimaxxing

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

femboy pilled
Ohh sabah kütüphaneye gidiyorum akşam çıkıyorum eve gelip 3 posta atıyorum ve tekrarlıyorum mis gibi hayat valla ilerde para kazanıp ascendlerim diye copelayınca looksmaxı da düşünmüyorum mis gibi kafam rahat

Mgtowla uğraşmayanlar napıyor amk.

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
Ohh sabah kütüphaneye gidiyorum akşam çıkıyorum eve gelip 3 posta atıyorum ve tekrarlıyorum mis gibi hayat valla ilerde para kazanıp ascendlerim diye copelayınca looksmaxı da düşünmüyorum mis gibi kafam rahat

Mgtowla uğraşmayanlar napıyor amk.
Truecel datho

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Kayra139, Ameliyat Masası and 1 other person
Truecel datho

1000033510

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Ameliyat Masası, Orcairis and 2 others
Kanka 31 den sonra aptallaşmıyor musun amk ben yapınca aslal ders çalışamıyorum çalışsamda anlamıyorum

• +1
Reactions: Auchelius, flows5991, BugraSA and 1 other person
Kanka 31 den sonra aptallaşmıyor musun amk ben yapınca aslal ders çalışamıyorum çalışsamda anlamıyorum
Uyumadan önce yap olum dersten önce değil

• +1
Reactions: Auchelius, flows5991, Ameliyat Masası and 2 others
31 kadar iyi dengeleyici yok. Tek 31 ile 4 saat pure odak alıyordum

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
  • +1
Reactions: Auchelius and Ameliyat Masası
31 kadar iyi dengeleyici yok. Tek 31 ile 4 saat pure odak alıyordum
Her gün mü yapıyordun ve uyarıcıya bakarak mı okuduğunu anlama sorunu olmadı mı

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius and Ameliyat Masası
Kanka taşşağındayım ya yapmadım çok. Haftada 2-3 mast yapıyordum max bunalınca. Dersten feci bunalman lazım bence o zaman iyi oluyor yoksa fazlası iyice bağımlılık ve zaman kaybı zaten

Olmuş olabilir tytde Türkçe'de yanlışlarım sadece paragraftayfı zaten gerçek sınavda da msüde de vs. Ama 31 gibi bir şey etkilememrli seni. Bu sınav zeka ölçmüyor oturup köpek gibi kim 10 saat ders yapıyor onu ölçüyor

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Olmuş olabilir tytde Türkçe'de yanlışlarım sadece paragraftayfı zaten gerçek sınavda da msüde de vs. Ama 31 gibi bir şey etkilememrli seni. Bu sınav zeka ölçmüyor oturup köpek gibi kim 10 saat ders yapıyor onu ölçüyor
usta 31 çekince ıq inanılmaz düşüyor bende ayrıca 31ci biri nasıl 10saat çalışabilir aklım almıyor amk dutasteride mi başlasam

• +1
Reactions: Auchelius, BugraSA and Kayra139
usta 31 çekince ıq inanılmaz düşüyor bende ayrıca 31ci biri nasıl 10saat çalışabilir aklım almıyor amk dutasteride mi başlasam
Kanka ben finasteride alıyorum 5 aydır ve daha fazla mastürbasyon yapıyprum. Spora başladığımdan beri köpek gibi arttı libidom (yksden sonra 18 yaşımda 19a doğru girerken başladım) yani dut etki yapmaz

• +1
Reactions: BugraSA, İNTİKAM VAKTİ and Kayra139

Users who are viewing this thread

Back