Akp / chp destekleyenler low iq

Aven

Aven

Just be confident brah
jfl

• +1
Reactions: menas and ER enjoyer
destekleyenler degil sevenler amk
akp secilmesin diye mecbur chpye basican sike sike yasin yetiyosa tabi
water

• +1
Reactions: menas, Tornoviaa, Zodiac and 1 other person
Stirnerci babafingolar nerde
@oldgymcel
Politik olmak direkt low iq belirtisi. Imamson icin gotunu yirtanlar falan yariyo mk. Bunlar yillardir kendini parçaliyo muhalefetin sikinde değil hicbir sey. Kilicdar bunlarin geleceğini sikti hala akillanmadilar.

Inceller sabahtan aksama kadar politik tartismalar yaparken cahil chadler onlarin asik olduklari kizlari siker, klasik black pill anlatisi.

Neyse chpli boykotu sayesinde ucuz traş makinesi aldim boykota devam. Akilli adam egoist olur isine bakar. Stirner reisin izinden devam.

• +1
Reactions: Zodiac, OgreGravital, Aven and 1 other person
Skmde değil ama apk iktidarda kaldığı sürece surgery parasını 40 yaşında bulacam o yuzden destekliyom

• +1
Reactions: Tornoviaa and Zodiac
Bir incel olarak akpnin kopeğiyim havhavhavhav

• Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, oldgymcel and 1 other person
Chpye veren gavattir

Chpye veriyorsan karının kızının sokak ortasında sikilmesıne razı geliyorsun demektir

Sende mi hdplisin yoksa

• JFL
Reactions: Zodiac and Aven
Politik olmak direkt low iq belirtisi. Imamson icin gotunu yirtanlar falan yariyo mk. Bunlar yillardir kendini parçaliyo muhalefetin sikinde değil hicbir sey. Kilicdar bunlarin geleceğini sikti hala akillanmadilar.

Inceller sabahtan aksama kadar politik tartismalar yaparken cahil chadler onlarin asik olduklari kizlari siker, klasik black pill anlatisi.

Neyse chpli boykotu sayesinde ucuz traş makinesi aldim boykota devam. Akilli adam egoist olur isine bakar. Stirner reisin izinden devam.
IMG 8565

• +1
  • JFL
Reactions: Aven and oldgymcel
nvm

Last edited:
  • +1
Reactions: Zodiac
ne diyon yarram git annene söyle kafanı okşasın
herkes çocuk yapmasın la sevgisiz büyütüyorlar sonra böyle tiplere maruz kalıyoruz amk

• +1
Reactions: xlegend
ne diyon yarram git annene söyle kafanı okşasın
herkes çocuk yapmasın la sevgisiz büyütüyorlar sonra böyle tiplere maruz kalıyoruz amk
Ben söylerimde chpye verirsen bir annen kalmicak🙃🙃🙃

• JFL
destekleyenler degil sevenler amk
akp secilmesin diye mecbur chpye basican sike sike yasin yetiyosa tabi
water
Biyoloji hicbir ideoloji tanimaz o yuzden politika aptallarin isidir dunyaya sikismeye geldik partilere sakso cekmeye degil

• +1
  • JFL
Reactions: oldgymcel and IlI
Amk TL'yi okdr siktiler ki shitcoin parası oldu. Surgery parası için yıllar harcamak gerekiyor orospu evlatları yüzünden

• +1
Reactions: maarda and Zodiac
Amk TL'yi okdr siktiler ki shitcoin parası oldu. Surgery parası için yıllar harcamak gerekiyor orospu evlatları yüzünden
ne iş yapıyordun sen

ne iş yapıyordun sen
Ünideyim daha da, kripto da yatırımlar kendini gösteriyor yavaşça işte oradan ve işten kazandıklarımla artık surgery.

• +1
Ünideyim daha da, kripto da yatırımlar kendini gösteriyor yavaşça işte oradan ve işten kazandıklarımla artık surgery.
ne ameliyatı:unsure:

kripto hakkında temel bilgileri nerden öğrendin ve kripto kısa vadeli bir kazanç değil mi?

• +1
kripto hakkında temel bilgileri nerden öğrendin ve kripto kısa vadeli bir kazanç değil mi?
Hangi gerizekali orospu evladi kısa vadeli kazanç diyor amk. Amjna kodumun salak orospu evlatları şimdi niye altın almadık diye ağlıyorlar ama 2010'da da altın niye aldik diyen avel sürüsü. Yatırımcılarin %99 bu tip kisiler olduğu sürekli domaliyorlar

• +1
Hangi gerizekali orospu evladi kısa vadeli kazanç diyor amk. Amjna kodumun salak orospu evlatları şimdi niye altın almadık diye ağlıyorlar ama 2010'da da altın niye aldik diyen avel sürüsü. Yatırımcılarin %99 bu tip kisiler olduğu sürekli domaliyorlar
kanki day trading olayları hakkında ne diyosun

• +1
uzun vadede sana kazandıran bir kaç kripto söylesene o zaman

• +1
götten illa yiyosun zenci yarrağı mı küçük beyaz yarrağı mı ?
Avg beyaz yarrağı avg zenci yarrağından büyük bu arada

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa and Aven
Avg beyaz yarrağı avg zenci yarrağından büyük bu arada
zenciler kısa amk yarrakları daha uzun gözüküyor

• +1
Reactions: maarda
uzun vadede sana kazandıran bir kaç kripto söylesene o zaman
Benim söylediklerimle kazanamazsın şuan zaten ama tron güzel kar ettirdi lakin benim sermaye düşüktü o zaman, paran 500- 1 milyon arası olunca anca değiyor. Şuan sabrediyorum. Büyük ihtimalle 5 yıla kafayı yiyip delirmezsem ya da ölmezsem zenginim. Eğer istatisklerim tutmazsa intihar ederim. Asla normie bir tip olarak özellikle bu ülkede yaşamak istemiyorum

• +1