AKPYİ DESTEKLİYORUM ÇÜNKÜ

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Yeni nesil erken ergenlik nedeniyle genetiğindeki boya ulaşamayacak. Hormonsal nedenlerden dolayı omzu dar olacak siki küçük olacak sesi ince olacak ve yüzü feminen olacak. Ama o sırada ergenliği çoktan tamamlamış benim gibiler yeni nesilin kızlarını kapıcaz.

1000017667

1000017647

• JFL
Reactions: Tornoviaa, Ashoimex, maarda and 5 others
  • So Sad
Reactions: Arisylva, Dathomirian Zabrak and yenesy
Yeni nesil erken ergenlik nedeniyle genetiğindeki boya ulaşamayacak. Hormonsal nedenlerden dolayı omzu dar olacak siki küçük olacak sesi ince olacak ve yüzü feminen olacak. Ama o sırada ergenliği çoktan tamamlamış benim gibiler yeni nesilin kızlarını kapıcaz.

View attachment 3787675

View attachment 3787683
12 yasimda girdim ve 16da bitti baya cekti aq. Daha sivilceler yeni yeni azaliyor(17 yim)

12 yasimda girdim ve 16da bitti baya cekti aq. Daha sivilceler yeni yeni azaliyor(17 yim)
Ben 13.5 girdim şuan 16.4üm sivilce sırtta falan artmaya başladı bacak kılları da aynı şekilde geçen seneye göre mandibulada falanda hafif değişimler var acaba kaçta bitecek benimki aq

Ben 13.5 girdim şuan 16.4üm sivilce sırtta falan artmaya başladı bacak kılları da aynı şekilde geçen seneye göre mandibulada falanda hafif değişimler var acaba kaçta bitecek benimki aq
yirmilere kadar devam ediyormuş

Images 5

• JFL
Reactions: htn666
Genetik aslinda

• +1
Reactions: orbitalover
Benim kafam rahat ergenliğe ne zaman girdim bilmiyorum ama body hair,face hair falan gayet iyi çıkıyor ayrıca boy 187:lul::lul::lul:

Users who are viewing this thread

Back