babacomeback
Banned
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@starboi. Aksaray'a gel mükemmel ben buradayım dedi sence doğru mudur yoksa beni mi kandırıyorTrakyaya geomaxx yapmayan mal
trakyada ne var aq eskisehir prime geoTrakyaya geomaxx yapmayan mal
Aksaray hakkında bilgin var mı üstadtrakyada ne var aq eskisehir prime geo
gitmek icin hic bir neden yok sakin bir digital nomad degilsenAksaray hakkında bilgin var mı üstad
iyi çocuğa benzyiodu aslında ban yemiş ya nolduki yaaaaaa noldu olm bi sustun sanki
Edirneyi tekirdağı bir gör amkk beyaz karılar var sikim kalktı düşünürken şimditrakyada ne var aq eskisehir prime geo
eglencesi orada zatenEdirneyi tekirdağı bir gör amkk beyaz karılar var sikim kalktı düşünürken şimdi
Eskişehire gidilmez bence çünkü öğrenci şehri siken sikene rekabet çok daha fazla
Kanka edirnede yaşadım bi kaç sene göçmen dolu falan değil aq çingene baya var erkek ortalaması ltn kadın ortalaması high sub falan ben ipsaladaydım ama keşan farklıdır belkiEdirneyi tekirdağı bir gör amkk beyaz karılar var sikim kalktı düşünürken şimdi
Eskişehire gidilmez bence çünkü öğrenci şehri siken sikene rekabet çok daha fazla
macar turistler çok var göçmenden kasıt ettiğiyseKanka edirnede yaşadım bi kaç sene göçmen dolu falan değil aq çingene baya var erkek ortalaması ltn kadın ortalaması high sub falan ben ipsaladaydım ama keşan farklıdır belki
Yazın yazlık yerlere gitmiştim edirnede ve tekirdağda 7/10 dan aşşağı kız yoktu sahilde almanca falan konuşan çok duydum kışın için bilememKanka edirnede yaşadım bi kaç sene göçmen dolu falan değil aq çingene baya var erkek ortalaması ltn kadın ortalaması high sub falan ben ipsaladaydım ama keşan farklıdır belki