mtb sikilir mi

kimse kimden bahsettigimi bilmiyor belkide hayali bi kisi yarttim sabhtan beri konusuyoz aq kimseyi orospu falan yapmadim millet forumda manitini orospu yapiyo
bende ondan bahsediyorum knk belki ilerde ciddi ilişki yapacağın kızı daha adını bilmediğin 14 yaşındaki çocuklarla siksemmi diye konuşuyosun
incellerden oluşan bi forumdasın amk

• JFL
Reactions: Resistance.
bende ondan bahsediyorum knk belki ilerde ciddi ilişki yapacağın kızı daha adını bilmediğin 14 yaşındaki çocuklarla siksemmi diye konuşuyosun
incellerden oluşan bi forumdasın amk
ne konusuyosa kobussun kimsenin gecmisi bembeyaz degilddir zaten kendisi zaten boyle dedigime bakma masum gibi anlatıyom hafif orospuluk var zaten

• JFL
Reactions: Resistance.
ne konusuyosa kobussun kimsenin gecmisi bembeyaz degilddir zaten kendisi zaten boyle dedigime bakma masum gibi anlatıyom hafif orospuluk var zaten
kendin bilirsin dostum ama dediğim gibi özelini böyle yerlerde paylaşma
her insana hak ettiği değeri ver
orospuysa kullan at
temizse ciddi düşünmek sana kalmış

• +1
Reactions: atess and Serialsuicide
orospuysa kullan at
dogru diyon ciddi iliski asla yapmam zaten bunu bildigimden yazdım buraya ciddi dusundugum kisiti buraya atmam tabikide

• +1
Reactions: starboi.
atamam defim ya knk valla ifsalayamam beni bile bulursunuz o kızdan
ya inan sen sikimde bile degilsin ve kizin yuzunden seni nasil bulim 31 cekcem salcam iste guzelse amk :lul:

• Ugh..
Reactions: atess
boyle dedigime bakma masum gibi anlatıyom hafif orospuluk var zaten
çıldırcam amk DSFLLDSFŞLDFLŞEFWPEFWPLFWKFLDKWKLFWDKLFWEKLFWE

• JFL
Reactions: atess
orospuysa kullan at
buna cevap verdim zaten anladım evt

• +1
Reactions: starboi.
arkadasları asırı guzelde yani baya populerler ama arada bakıyolae onlarda bide buyuk ihtimalle soylemistir bundan hoslanıyom diye o sansı kaybettim sanrm:feelswhy:
Arkadaşları güzelse sakık sakın düşme bu hataya bidaha onlarşa olma ihtimalini sıfırlıyosum çok inanılmaz aceöilik
oglum bu gerizekalılığı lisede 2 kere yaptım allah çarpsın arkadaşı güzelmiş değilmiş sikleme bas geç en iyi mal elindeki mal

diğer arkadaşın lise 1 tecrübesizliğini göz önünde bulundurarak bu mallığını normal karşılıyorum ben de öyle düşünüyodum çünkü