alfa kuzenim ataberk sizlere çok gülüyor

travisbickle

travisbickle

Bronze
21 yaşındaki alfa kuzenim ataberk sizlere öyle gülüyor ki sormayın.

buradakilerin boy ve tiplerine bu denli takmış olması onu hayretlere düşürüyor.

ataberk 177 boyunda 5/10 tipli birisi.

bugüne kadar bir sürü sevgilisi oldu.

ağzı çok iyi laf yapıyor, oldukça da bilgili.

c1 düzeyinde ingilizcesi var, spora gidiyor, düzenli kitap okuyor, yakında da bilgisayar mühendisliğinden mezun olacak.

ataberk bütün bunları kişisel çabaları sayesinde elde etti. buradaki inceller gibi oturup ağlamayı da seçebilirdi.

ataberk'in en yakın arkadaşlarının hepsi en az 183 boyunda ama ortamının domine edicisi o ve tüm kızları da o kapıyor.

çünkü her şeyden önemlisi sağlıklı bir zihin setine sahip, hedefleri var, her gün bu hedefler için sıkı bir şekilde çalışıyor.

tabii ataberk birçok kızdan ret de yedi ama bunu umursamadı, hayat bitti diye düşünmedi.

ataberk yakında mezun olacak daha mezun bile olmamışken çok önceden para kazanmaya başladı. şu anda ciddi bir ilişkisi var.

siz de burada hala yok zygom yeterince belirgin değil, yok boyum şu uzunlukta diye ağlayın.

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Aven, Zodiac, Dathomirian Zabrak and 1 other person
bunu sen mi diyosun bize travisbickle

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, Zodiac and maarda

c1 düzeyinde ingilizcesi var, spora gidiyor, düzenli kitap okuyor, yakında da bilgisayar mühendisliğinden mezun olacak.

ataberk bütün bunları kişisel çabaları sayesinde elde etti. buradaki inceller gibi oturup ağlamayı da seçebilirdi.

ataberk'in en yakın arkadaşlarının hepsi en az 183 boyunda ama ortamının domine edicisi o ve tüm kızları da o kapıyor.

çünkü her şeyden önemlisi sağlıklı bir zihin setine sahip, hedefleri var, her gün bu hedefler için sıkı bir şekilde çalışıyor.

tabii ataberk birçok kızdan ret de yedi ama bunu umursamadı, hayat bitti diye düşünmedi.

ataberk yakında mezun olacak daha mezun bile olmamışken çok önceden para kazanmaya başladı. şu anda ciddi bir ilişkisi var.

siz de burada hala yok zygom yeterince belirgin değil, yok boyum şu uzunlukta diye ağlayın.
yarram ataberk sana güler burda birtek hiçbirimiz senin kadar ağlamıyoruz XDD

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, maarda and Zodiac
bu forumda iki farkli kullanici vardir, birisi kizlarla sansi iyi gitmemis kisiler bunlar genelde bir sure sonra foruma sizler gerizekalisiniz 10luk kizin yaninda 3luk eleman gordum gibi basliklar acar bunlar asla acsendleyemez, tek amaclari kizlardir hayati buna gore yasarlar, digerleri ise narsisistlik ve hep en iyisi olmaya calisan insanlardir bunlar icin gorunus bir cok farkli daldan sadece birisidir, turk forumunda bu elemanlardan cok yok olanlardada grup kurmaya calisiyorum, demek istedigim forumu abhii ya neden kizlar benimle konusmuyo mantelinde yaklasiyorsaniz yanlis forumdasiniz, eger gercekten cook cok anormal bir durumuz yoksa kendi looksmatchiniz birini bulmaniz zor olmayacaktir, ama konu benim icin asla kizlar veya toplum tepkisi olmadi, olay hayatta bir cok alandan birisinde kendini gelistirmekte oldugunu bilmek.

• +1
Reactions: Ashoimex, Neokrinshaaa and maarda
diyene bak amk :lul:
buradaki inceller gibi oturup ağlamayı da seçebilirdi.
IMG 20250504 135645
sen ne yapıyorsun peki ataberk gibi olmak için

• JFL
Reactions: Zagro

Kuzenini sikeyim o zaman :lul:

• JFL
Reactions: Zagro, travisbickle and Zodiac
Hayal aleminde misin traves

Burada sürekli kendinden yakınıyorsun

Ayrıca o ataberk niye 5 tipi ki, 4 bence. 177 boyuyla hava atıyor
Gizliden kendi tipine önem veriyor bence, vermesin

Yüz kere söylüyoruz kadınlar sizin yabancı dil bilmenize kültürlü olmanıza önem vermiyor
Pic kurulari sizi

Bir kadını bunla etkilemek ne amk

Dis görünüşünüze bakıp sonra sizi tanıyorlar ve bilginize bakıyorlar ( akıllıysa)

İnsanların çoğu akıllı değil buna ben de dahil olabilirim

Kendinizi ana karakter sanmayın amk yüz kere diyoruz amk ölümlü piçleri

Burada ben kendimden konuşayım, diğerlerini bilemem

kızlar eskisi gibi umurumda değil benim amacım yunan mitindeki Narcissus gibi olmak. O adamı duyunca kendimi gördüm biraz

• +1
Reactions: Zodiac
ya amk oğlu bir tek sen öylesin senin o delüzyonel kafanın içine sıçayım ya siktir git öl amk öl

• JFL
Reactions: Zodiac and travisbickle
ya amk oğlu bir tek sen öylesin senin o delüzyonel kafanın içine sıçayım ya siktir git öl amk öl
bence burada delüzyonel sen oluyorsundur babacan.

hayatın boyunca sıfır kilometresine asla sahip olamayacağın bir araba modeline duyduğun bu denli tutku seni delüzyonel yapmasın da ne yapsın amk?

• JFL
sen ne yapıyorsun peki ataberk gibi olmak için
her gün, gün doğumundan önce uyanıp sabah koşusuna çıkıp döndüğümde soğuk duşun altına giriyorum. bence gidişat olumlu.

• JFL
her gün, gün doğumundan önce uyanıp sabah koşusuna çıkıp döndüğümde soğuk duşun altına giriyorum. bence gidişat olumlu.
senden bi sikim olmaz travisbickle demedi deme
soguk dusmus pardon geri aliyorum lafimi

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and Ashoimex
bence burada delüzyonel sen oluyorsundur babacan.

hayatın boyunca sıfır kilometresine asla sahip olamayacağın bir araba modeline duyduğun bu denli tutku seni delüzyonel yapmasın da ne yapsın amk?
ya ne alaka amk oğlu seninde profilinde de niro var kendini ona bafiletmek mi istiyorsun gay piç

• JFL
Reactions: Zodiac and ER enjoyer