Suriye savaşı hakkında analizlerim;

Şunu editle istersen başkan zeka seviyen ortaya çıkacak forumda herbokologluk yapamiycan bidaha
ya sen ne anlatıyon amınakoyim
adam akıllı konuşuyoruz illa her sikime muhalif olacak illa biryerde patlak verecek dalga geçecek kavga çıkartacak
yarramın başı

adam akıllı konuşuyoruz illa her sikime muhalif olacak illa biryerde patlak verecek dalga geçecek kavga çıkartacak
yarramın başı
Forumun en entel danteli bile argüman sunmak yerine dellenip sövüyor
Can bu subforum vallahi can ♥️

en büyük darbeyi TSK vurdu
yanlış anlama hocam sadece merakımdan soruyorum, tsk ne yaptı? (cidden soruyorum) çünkü bilgim yok.

bildiğim kadarıyla tsk işidle anlaşmalıydı ve hiçbirzaman savaşa girmediler, tsk işidle anlaşmasını ihlal etmediği sürece işid asla türkiyeye saldırmadı hocam,
hatta tsk iha ve siha aracılığıyla kürtlerin pozisyonlarını alıp işide veriyordu, işidte baskınlarla kürtleri öldürüyorldu savaş dönemlerinde.

işidi kürtleri zayıflatmak için bir aracı olarak kullandı diye biliyorum tsk,
tsk ne yaptı?

yarramın başı
Ayrica sen bana ne anlatiyon amk diye cikismadan önce yazdıklarıma bakarsan hiçbir kabalık yapmadığımı da görürsün alaylı filozof gardasim ♥️

Forumun en entel danteli bile argüman sunmak yerine dellenip sövüyor
Can bu subforum vallahi can ♥️
askerlerden biri doğu şivesiyle cumhurbaşkanına "sayın erdoğan sen bizi ateşe yolladın ölüme yolladın" gibi gibi cümleler kullanıp sitem ediyordu, ben orda şahsen inanıp bunlar türk askeri demiştim, ilerleyen dönemlerde şehit sayıldı zaten.

argümanımı sundum, bu sefer ne çıkartıcaksın sayın yarrağımın başı?

askerlerden biri doğu şivesiyle cumhurbaşkanına "sayın erdoğan sen bizi ateşe yolladın ölüme yolladın" gibi gibi cümleler kullanıp sitem ediyordu, ben orda şahsen inanıp bunlar türk askeri demiştim,
Bu inanmana yeterli olmuşsa tartışmaya gerek yok kocum ♥️ mala laf anlatmak gibi huylarim yok

filozof gardasim ♥️
Ben bişey anlatmiyom kocum
Şunu editle istersen başkan zeka seviyen ortaya çıkacak
forumda herbokologluk yapamiycan
mala laf anlatmak gibi huylarim yok

cikismadan önce yazdıklarıma bakarsan hiçbir kabalık yapmadığımı da görürsün
oğlum seni deli mi sikti yoksa ben mi sikeyim?
kaç yaşındasın sen cocuk

asıl düşmanın pkk, onunla savaşman gerekiyor
hatta rojavayla beraber ortak ol, onu ayrı özerk bir devlet olarak kabul et, israilin ortadoğuda ilerleyişini bu sayede kürtlerle beraber engelle,
hatta allahın araplarına güvenmektense yüzyıllardır beraber yaşadığın kürtlere güvenerek suriyede daha kalıcı bir yer edinmiş olursun
Rojava ile ortak olmak diye bir şey yok.
Tüm ypg yok olacak
Bu tarz düşünceler sünni31 tayfa da görülüyor ama asla olmayacak türk boomer nesil öldükten ırkçılık daha da artar iki tarafta

oğlum seni deli mi sikti yoksa ben mi sikeyim?
kaç yaşındasın sen cocuk
Sen bana ne anlatiyon diye cikismadan önce yazıyor orada canım kardeşim ♥️ vallahi de 90 iq varsan sikimi kesip atacagim

Rojava ile ortak olmak diye bir şey yok.
Tüm ypg yok olacak
Bu tarz düşünceler sünni31 tayfa da görülüyor ama asla olmayacak türk boomer nesil öldükten ırkçılık daha da artar iki tarafta
ama barış istiyor ve tehdit olmadığını söylüyor
ve pkkyi bünyesinde barındırmayacağını söylüyor, neden durduk yere düşman alırsın ki başına?

Sen bana ne anlatiyon diye cikismadan önce yazıyor orada canım kardeşim ♥️ vallahi de 90 iq varsan sikimi kesip atacagim
sorulara cevap ver

seni deli mi sikti yoksa ben mi sikeyim?
kaç yaşındasın sen

ama barış istiyor ve tehdit olmadığını söylüyor
ve pkkyi bünyesinde barındırmayacağını söylüyor, neden durduk yere düşman alırsın ki başına?
Pkk oldu Ypg Ypg olur Sdg yarın öbür gün Kkk de olur olur yani .
Günün sonunda aynı yere hizmet ediyorlar bunlara komut veren de Batı ve Israil
Hedef belli türkileri ve arapları Ypgye kışkırt sonu gelmeyen kanlı bir savaşın içine sok ve mümkün mertebe de insanlarını öldür yoksa türkler uzun vadede savaşı kaybeder bu sefer 1915 gibi realistik kararlar almalıyız

• +1
Reactions: Ethernal
sorulara cevap ver

seni deli mi sikti yoksa ben mi sikeyim?
kaç yaşındasın sen
Çok yanmissin rezil herif
Senin yetkinligin kimsenin yetkin olmadığı yerde söker sadece
Boktan felsefi cikarimlari yaptığın threadlerde de rezil edebilirdim seni ama bugüne nasip oldu
Her yer senin o yerel yerleştirmeyle girdiğin lisen değil ki herbokologluk yapasin, hiyerarsideki yerini kabul et mal bir adam olduğunun farkına var ve kendini rezil etme ihtimalini sıfırla

Çok yanmissin rezil herif
Senin yetkinligin kimsenin yetkin olmadığı yerde söker sadece
ben sadece fikrimi söylüyorum ve sohbetime katılanlarla güzel bir şekilde fikir alışverişi yapıyoruz, @Simon Peter Gruber ile beraber güzelce sohbet edip fikirleri paslaştık, ve ben çoğu yerde ona
sen öyle diyorsan öyledir muhtemelen
gibi cümleler kullanıyordum. haklı olduğu yerde onun fikrini benimseyip katılıyordum, geri kalan fikirlerine de saygı duyuyordum.

Boktan felsefi cikarimlari yaptığın threadlerde de rezil edebilirdim seni ama bugüne nasip oldu
kimsenin kimseyi rezil etmeye ihtiyacı yok, eleştriye açık bir adamım ve bana gelip "bence şu yanlış" veya "bence bunlar gereksiz" "bence böyle olması gerekiyordu" gibi şeyler söyleseydin senden fikir alırdım düşündükten sonra haklıysan haklısın derdim.

şaka maka biryana seni olgun biri biliyordum ben, olgun bir adam böyle cümleler kullanıp böyle davranmaz.
gıcık alıyor olabilirsin sevmiyor olabilirsin bak benim forumda bi sevmediğim gargomel var onunla bile esprili şekilde konuşuyorum ama senin yaklaşım biçimin yanlış dostum.

Her yer senin o yerel yerleştirmeyle girdiğin lisen değil ki herbokologluk yapasin, hiyerarsideki yerini kabul et mal bir adam olduğunun farkına var ve kendini rezil etme ihtimalini sıfırla
benim lise hayatımın nasıl geçtiğini bilmiyorsun o yüzden yorum yapmasan veya bilmediğin birşeye göre insanları yargılama

kimseye önyargı yapmamalısın, sevmiyor olabilirsin veya fikirlerim hoşuna gitmiyor olabilir belirt amk konuş amk hakaret edip ciddiye almaya gerek yok kimseyi rezil etmeye gerek yok değil mi kardeşim?

Last edited:
ben sadece fikrimi söylüyorum ve sohbetime katılanlarla güzel bir şekilde fikir alışverişi yapıyoruz, @Simon Peter Gruber ile beraber güzelce sohbet edip fikirleri paslaştık, ve ben çoğu yerde ona

gibi cümleler kullanıyordum.

kimsenin kimseyi rezil etmeye ihtiyacı yok, eleştriye açık bir adamım ve bana gelip "bence şu yanlış" veya "bence bunlar gereksiz" "bence böyle olması gerekiyordu" gibi şeyler söyleseydin senden fikir alırdım düşündükten sonra haklıysan haklısın derdim.

şaka maka biryana seni olgun biri biliyordum ben, olgun bir adam böyle cümleler kullanıp böyle davranmaz.
gıcık alıyor olabilirsin sevmiyor olabilirsin bak benim forumda bi sevmediğim gargomel var onunla bile esprili şekilde konuşuyorum saygımı bozmadan ama senin yaklaşım biçimin yanlış dostum.

benim lise hayatımın nasıl geçtiğini bilmiyorsun o yüzden yorum yapmasan veya bilmediğin birşeye göre insanları yargılamazsan sevinirim,
ben "senin o yerel yerleştirmeyle girdiğin lisen" dediğin yere tercih yaparak puan üzeri girdim ve sınıfımdakilere öğretmen onaylı bir şekilde sınavlardan önce yazılım eğitimleri verdim,

kimseye önyargı yapmamalısın, sevmiyor olabilirsin veya fikirlerim hoşuna gitmiyor olabilir belirt amk konuş amk hakaret edip ciddiye almaya gerek yok kimseyi rezil etmeye gerek yok değil mi kardeşim?
Birazını okudum da ben nerede seviyesizlik yaptım oglum
Sen bana ne anlatiyon diye cikistiktan sonraki mesajlar hariç okusana bi bastan

• +1
Reactions: Ethernal

gibi cümleler kullanıyordum. haklı olduğu yerde onun fikrini benimseyip katılıyordum, geri kalan fikirlerine de saygı duyuyordum.

gıcık alıyor olabilirsin sevmiyor olabilirsin bak benim forumda bi sevmediğim gargomel var onunla bile esprili şekilde konuşuyorum saygımı bozmadan ama senin yaklaşım biçimin yanlış dostum.

benim lise hayatımın nasıl geçtiğini bilmiyorsun o yüzden yorum yapmasan veya bilmediğin birşeye göre insanları yargılamazsan sevinirim,
ben "senin o yerel yerleştirmeyle girdiğin lisen" dediğin yere tercih yaparak puan üzeri girdim ve sınıfımdakilere öğretmen onaylı bir şekilde eyazılım eğitimleri verdim, lisemde nasıl davranıp davranmadığımı bilmiyorsun.

okursam orospu çocuğuyum topolog filozof

göterlek filozof diyenler bir anasına küfredebilirmi @Ethernal 'ın sayımızı bilelim