Alınanilecek en iyi supplement

xlegend

xlegend

incel degilim
Supement aliyorum fazladan bir tane daha alıcam sizce ney alayım hrm hormonel gh igf test acisindan yararli olacak bir supplenent onerir misiniz

MARAL KÖKÜ TOZU

• JFL
Reactions: menas
Supement aliyorum fazladan bir tane daha alıcam sizce ney alayım hrm hormonel gh igf test acisindan yararli olacak bir supplenent onerir misiniz
d3

neler aldın

d3+k2 vitaminler.com

Phermonia

• +1
Reactions: zonguldak67
fermonya

• +1
Reactions: TrustMeBro and xlegend
  • +1
Reactions: Zodiac and xlegend
Temel seyler kreatin protein multivitamin citrulline malat
kitap alıp okusan hayatına daha çok faydası olur muhtemelen ciddiyim. supplementlerin cogu keriz avlamak icin amk

• +1
Reactions: Deleted member 113670, Zodiac, xlegend and 2 others
20k biriktirdim çinko minko farklı suplementler mi alayım yoksa genotropin mi alayım

20k biriktirdim çinko minko farklı suplementler mi alayım yoksa genotropin mi alayım
Kanka senin yerinde olsam acayip ltn değilsem ilk once gyme yazilirdim ve temel supplementleri alıp et yerdim guzel beslenirdim

Eger cook cirkensen ogrepilled turkiye mega guide

• +1
Reactions: Deleted member 100697 and Zodiac
  • +1
Reactions: Zodiac and Deleted member 100697
Kanka senin yerinde olsam acayip ltn değilsem ilk once gyme yazilirdim ve temel supplementleri alıp et yerdim guzel beslenirdim

Eger cook cirkensen ogrepilled turkiye mega guide
çirkin değilim sadece manletim

genotropin alma 20k yetmez supplementlerin çoğuda gereksiz
çinko bakır magnezyum alsın kalori ihtiyacını karşılasın yüksek protein yesin antrenmanını yapsın okey

• +1
Reactions: Zodiac
genotropin alma 20k yetmez supplementlerin çoğuda gereksiz
eğer 20klık aldığım genotropin ile uzarsam babamdan destek alıp daha devam etcem

Users who are viewing this thread

Back