ALLAH SKOLYOZU KAHHÂR ADIYLA KAHRETSIN

Peter Steele

Peter Steele

Platinum
YA NASI DUZELICEK AMK YUZDEKI ASIMETRIMIN NEDENI SKOLYOZ VE VUCUT ASIMETRISIDE VAR SPORDA YAPIYOZ DUZELMIYO OCC DOKTORADA GITMEDIM GIDIM MI

• So Sad
Reactions: gargomel
:(

• So Sad
Reactions: Peter Steele
lordoz var bende de keske omurgam gotume kacsa

Bende de var skolyoz fizyoterapiste gidiyorum her haftada iki kez 45 dk egzersiz ile 1 ayda hem asimetrim azaldı hem de 2 santim uzadım,öneririm

• +1
Reactions: Peter Steele and elemanzelvadre
Bende de var skolyoz fizyoterapiste gidiyorum her haftada iki kez 45 dk egzersiz ile 1 ayda hem asimetrim azaldı hem de 2 santim uzadım,öneririm
1 ayda 2cm attiysa cok brutalmis o ne amk

1 ayda 2cm attiysa cok brutalmis o ne amk
O kadar da skolyozum yok gözle belli bile olmuyor büyüme döneminde ailem duruşumu düzgün tutmak için gönderiyor

O kadar da skolyozum yok gözle belli bile olmuyor büyüme döneminde ailem duruşumu düzgün tutmak için gönderiyor
benim ailemde bana iğne alıyor duruşumu duzeltmek için

buyume doneminde oldugun icin uzamissindir o zaman da accutane niye kullaniyon buyume donemindeysen amk

YA NASI DUZELICEK AMK YUZDEKI ASIMETRIMIN NEDENI SKOLYOZ VE VUCUT ASIMETRISIDE VAR SPORDA YAPIYOZ DUZELMIYO OCC DOKTORADA GITMEDIM GIDIM MI
fizik tedavi

• +1
Reactions: Peter Steele
buyume doneminde oldugun icin uzamissindir o zaman da accutane niye kullaniyon buyume donemindeysen amk
Ailem diyor gençsin git diye amk 181 boyum vardı 183 oldu yeter benim için boy problemim uok

Hem cildiyeme sormuştum büyümene bir etki yapmaz dedi forumda bazı insanlar da etki etmediğini söylüyor

ya bırader ben skolyoz icin doktora gittim rontgen cekıldım omurgam ecis bucus olmus orospu cocu doktor hayatına boyle devam edebilirsin diyip yolladı amk :lul:

• JFL
Reactions: Peter Steele and elemanzelvadre
ya bırader ben skolyoz icin doktora gittim rontgen cekıldım omurgam ecis bucus olmus orospu cocu doktor hayatına boyle devam edebilirsin diyip yolladı amk :lul:
WC DOKTOR
WC DOKTOR

fizik terapi yardımcı olur herhalde ameliyatı varsa(bilmiyorum varmı) istersen yaptır

Her skolyoz fizyoterapi ile düzelmez abimde de var eğer ciddi bir eğrilme varsa ameliyat dışı düzelmiyor ve ameliyat da duyduğum kadar ile riskli ve iyileşme süreci çok acılıymış abimin arkadaşı ilk bir kaç gün ölmek istedim diyor ama ascend için değer