Peter Steele
Platinum
YA NASI DUZELICEK AMK YUZDEKI ASIMETRIMIN NEDENI SKOLYOZ VE VUCUT ASIMETRISIDE VAR SPORDA YAPIYOZ DUZELMIYO OCC DOKTORADA GITMEDIM GIDIM MI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 ayda 2cm attiysa cok brutalmis o ne amkBende de var skolyoz fizyoterapiste gidiyorum her haftada iki kez 45 dk egzersiz ile 1 ayda hem asimetrim azaldı hem de 2 santim uzadım,öneririm
O kadar da skolyozum yok gözle belli bile olmuyor büyüme döneminde ailem duruşumu düzgün tutmak için gönderiyor1 ayda 2cm attiysa cok brutalmis o ne amk
benim ailemde bana iğne alıyor duruşumu duzeltmek içinO kadar da skolyozum yok gözle belli bile olmuyor büyüme döneminde ailem duruşumu düzgün tutmak için gönderiyor
buyume doneminde oldugun icin uzamissindir o zaman da accutane niye kullaniyon buyume donemindeysen amkO kadar da skolyozum yok gözle belli bile olmuyor büyüme döneminde ailem duruşumu düzgün tutmak için gönderiyor
fizik tedaviYA NASI DUZELICEK AMK YUZDEKI ASIMETRIMIN NEDENI SKOLYOZ VE VUCUT ASIMETRISIDE VAR SPORDA YAPIYOZ DUZELMIYO OCC DOKTORADA GITMEDIM GIDIM MI
Ailem diyor gençsin git diye amk 181 boyum vardı 183 oldu yeter benim için boy problemim uokbuyume doneminde oldugun icin uzamissindir o zaman da accutane niye kullaniyon buyume donemindeysen amk
ya bırader ben skolyoz icin doktora gittim rontgen cekıldım omurgam ecis bucus olmus orospu cocu doktor hayatına boyle devam edebilirsin diyip yolladı amkYA NASI DUZELICEK AMK YUZDEKI ASIMETRIMIN NEDENI SKOLYOZ VE VUCUT ASIMETRISIDE VAR SPORDA YAPIYOZ DUZELMIYO OCC DOKTORADA GITMEDIM GIDIM MI
WC DOKTORya bırader ben skolyoz icin doktora gittim rontgen cekıldım omurgam ecis bucus olmus orospu cocu doktor hayatına boyle devam edebilirsin diyip yolladı amk
fizik terapi yardımcı olur herhalde ameliyatı varsa(bilmiyorum varmı) istersen yaptırYA NASI DUZELICEK AMK YUZDEKI ASIMETRIMIN NEDENI SKOLYOZ VE VUCUT ASIMETRISIDE VAR SPORDA YAPIYOZ DUZELMIYO OCC DOKTORADA GITMEDIM GIDIM MI
Her skolyoz fizyoterapi ile düzelmez abimde de var eğer ciddi bir eğrilme varsa ameliyat dışı düzelmiyor ve ameliyat da duyduğum kadar ile riskli ve iyileşme süreci çok acılıymış abimin arkadaşı ilk bir kaç gün ölmek istedim diyor ama ascend için değerya bırader ben skolyoz icin doktora gittim rontgen cekıldım omurgam ecis bucus olmus orospu cocu doktor hayatına boyle devam edebilirsin diyip yolladı amk