Aven
I looksmax, therefore I am.
Türk olmayan herkesin anasini gotunden sikeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
KANKA BOSVER KÜRT OLUNCA SMVIN ARTIYORvay amg o kdr iyi mi la harbi bende olabiliyommu
Sıkıldım la sizden olabiliyosam konuşayım Avenle yapsın benim kaydımıKANKA BOSVER KÜRT OLUNCA SMVIN ARTIYOR
Ben kürdüm amk ilk sana soylediydimSıkıldım la sizden olabiliyosam
Sıkıldım la sizden demek istemiştim ztnBen kürdüm amk ilk sana soylediydim
kütüğü izmire al yakışırSıkıldım la sizden olabiliyosam konuşayım Avenle yapsın benim kaydımı
kürdün t*rkce 0Sıkıldım la sizden demek istemiştim ztn![]()
Türk olmayan herkesin anasini gotunden sikeyim
sen geri mi geldin bacısına tecavüz ettiğimsakin ol ve makarnanı yemeye devam et
BENİDE ALIN QAQAvay amg o kdr iyi mi la harbi bende olabiliyommu
Avene kaldı artık ben normalde Kürdüm ama transfer sezonu açıksa bende bir Türk genci olmak istiyorumBENİDE ALIN QAQA
NE MUTLU KONTEJYAN BULABİLENEAvene kaldı artık ben normalde Kürdüm ama transfer sezonu açıksa bende bir Türk genci olmak istiyorum
HadsizAvene kaldı artık ben normalde Kürdüm ama transfer sezonu açıksa bende bir Türk genci olmak istiyorum
nası turk oluyozTürk olmayan herkesin anasini gotunden sikeyim
Özür dilerim ama geri döneceğim merak etmeHadsiz
geçen ig notunda #nukerojava yazıyordu amına soktugum larpını yerim seninnası turk oluyoz
ben yazmadim vallaha hesabımı ayyildiztim doxxladi amkgeçen ig notunda #nukerojava yazıyordu amına soktugum larpını yerim senin