ALLAHA KARŞI BİR ŞEY DAHA DUYMAK İSTEMİYORUM BU FORUMDA

Demirs

Demirs

Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
ALLAH hakkında böyle şeyler görmek istemiyorum bu forumda birinin görünüşünden memnun olmaması ayrı konu ALLAH’a hakaret etmek ayrı konu kimseyi inanmaya zorlayan yok ama insanların kutsal değerlerine saygı duymak zor değil

beni tipsiz yarattı o yüzden ALLAH’ı sevmiyorum demek bana göre dini sadece dış görünüşe indirgemek oluyor Kur’an’da Tin suresi 4. ayette ALLAH insanı en güzel biçimde yarattığını bildiriyor

kimin neye inandığı kendine ama ALLAH’a karşı saygısızlık görmek istemiyorum bu kadar

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: evexoria, talha_, Jordan Barrett and 9 others
AĞLICAM AMK
tmm özür dilerim demir Allah büyüktür herkesin kendi dini
tüm ateistler özür dilesin sub ailesi olarak birlik içinde olmalıyız @bpateistlergrubu

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Topkra, anangus69, zeta_mogging and 3 others
AĞLICAM AMK
tmm özür dilerim demir Allah büyüktür herkesin kendi dini
tüm ateistler özür dilesin sub ailesi olarak birlik içinde olmalıyız @bpateistlergrubu
İnanıcaksınız şimdi kelime şehadet getir

• +1
Reactions: Jordan Barrett and ENEFB
  • JFL
  • WTF
Reactions: Topkra, ankaranin_adami, zeta_mogging and 4 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Jordan Barrett and ankaranin_adami
getir diyorsam getir oğlum ateist olunca ne oluyor hiçbirşey ama muslim olursan cennet garanti değil ama şans var
benim içimde inanç yok, olsa zaten islama göre yasaklanan şeyleri yapan birisi değilim
müslüman rpsi yapıp yanmaktansa yapmayıp yanmayı tercih ederim eğer bahsettiniz ütopya gerçekten varsa

• +1
Reactions: Demirs
benim içimde inanç yok, olsa zaten islama göre yasaklanan şeyleri yapan birisi değilim
müslüman rpsi yapıp yanmaktansa yapmayıp yanmayı tercih ederim eğer bahsettiniz ütopya gerçekten varsa
Yani doğru dedin

• +1
Reactions: Jordan Barrett
getir diyorsam getir oğlum ateist olunca ne oluyor hiçbirşey ama muslim olursan cennet garanti değil ama şans var
IMG 2864

mental şundan

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, Hanife, jsbera and 6 others
allahının amına koyayım

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: nevaevametheratall, Orcairis, Aven and 4 others
ALLAH hakkında böyle şeyler görmek istemiyorum bu forumda birinin görünüşünden memnun olmaması ayrı konu ALLAH’a hakaret etmek ayrı konu kimseyi inanmaya zorlayan yok ama insanların kutsal değerlerine saygı duymak zor değil

beni tipsiz yarattı o yüzden ALLAH’ı sevmiyorum demek bana göre dini sadece dış görünüşe indirgemek oluyor Kur’an’da Tin suresi 4. ayette ALLAH insanı en güzel biçimde yarattığını bildiriyor

kimin neye inandığı kendine ama ALLAH’a karşı saygısızlık görmek istemiyorum bu kadar
@recai iskender @divisionpanzerfaust @Resistance.

• +1
Reactions: caglar3 and Demirs
@Aven :lul:

• +1
Reactions: Aven and Demirs

• JFL
Reactions: coax96 and Demirs

ªllah körmü amk en güzelim bumuymuş benim

• JFL
  • +1
Reactions: zeta_mogging, Demirs and coax96
yav şunu yazarken ciddiye alınma ihtimalini düşündün mü

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: ascndndfrgt, zeta_mogging, Demirs and 2 others

BOSVER ASLANİM BİZİM DE GÜNÜMÜZ GELİCEK VE TEK TEK HEPSİ YA MÜSLÜMAN OLUCAK YA CİZYE ÖDEYECEK YA DA CARİYE OLUCAKLAR AMA BU AMİNA KODUKLARİMİN HEPSİ ERKEK O YUZDEN OLDURUCEZ YAPCAK Bİ SEY YOK

• Love it
Reactions: Hanife and Demirs

Screenshot 20260905 024603

Screenshot 20260905 024521

demirim alttan alttan gecirmissin bana ayıp ne zaman bisey yazsam yarınına thread acıyosun geçende allaha inananlar kalp atsın falan diyodun thread acmistın 30 dk once adama sovdum diye uzerime alttan alttan geciriyosun tüm sub halkı @blackpillruinedmyli ye inandık hep o dedi gel cıkalım diye tum sub halkı onun yuzunden boyle oldu elebaşı bu ozur dilesin cabuk
İnanıcaksınız şimdi kelime şehadet getir
abartma amın evladı
iste goruyosun terbiyesizi "Biz Bunları ibret olsun diye yarattık"

• JFL
Reactions: coax96
y
allahının amına koyayım
a
View attachment 5607802
View attachment 5607808
demirim alttan alttan gecirmissin bana ayıp ne zaman bisey yazsam yarınına thread acıyosun geçende allaha inananlar kalp atsın falan diyodun thread acmistın 30 dk once adama sovdum diye uzerime alttan alttan geciriyosun tüm sub halkı @blackpillruinedmyli ye inandık hep o dedi gel cıkalım diye tum sub halkı onun yuzunden boyle oldu elebaşı bu ozur dilesin cabuk

iste goruyosun terbiyesizi "Biz Bunları ibret olsun diye yarattık"

View attachment 5607823
ABİCİM BEN SANA NİYE ALLTAN GEÇİRİYİM FOTOM VAR SENDE ALLAH SEVİYORLAR ÖZÜR DİLERİM DE NEDEN?

• +1
y

a

ABİCİM BEN SANA NİYE ALLTAN GEÇİRİYİM FOTOM VAR SENDE ALLAH SEVİYORLAR ÖZÜR DİLERİM DE NEDEN?
YANLIŞ OKUMUŞM

• +1
y

a

neye özür diliyosun tatlım bisey demedimki
tüm herkesi dinden cıkartan adamı sana soyledim daha ne yapayım

• +1
Reactions: Demirs
  • +1
Reactions: Jordan Barrett and christabelle0952

1000021890

• JFL
Reactions: ascndndfrgt and ankaranin_adami