allahın amına koyim

D

Deleted member 132426

will be deleted soon
o kadar namaz kıldım oruç tuttum dua ettim aynada kendime bakıyorum allah beni sevse böyle mi yaratırdı orospu çocuğu sınıfta allaha söven adam 180 htn amdan ama atlıyor benim namazımın orucumun duamın karşılığı bu boy ile bu tip 15 yılım boşa geçti amına koduğumun allahı siktir git

• JFL
Reactions: Deleted member 117770, lynao, whitemonster6 and 2 others
15 yaşındaysan hala ihtimal var

• +1
Reactions: Kayra139, Zagro and menas
Önce sahip olduklarına şükretmelisin, elinden alınmadan sahip olduğunu bile farkedemezsin.. Allah'a küfür etmek lanetlenmene ve geri kalan hayatının sıçmasına sebep olabilir :feelswhy:(bunu yapan arkadaşlarımın boktan hayatlarından biliyorum)

• +1
Reactions: Kayra139, Deleted member 100697 and Zodiac
o kadar namaz kıldım oruç tuttum dua ettim aynada kendime bakıyorum allah beni sevse böyle mi yaratırdı orospu çocuğu sınıfta allaha söven adam 180 htn amdan ama atlıyor benim namazımın orucumun duamın karşılığı bu boy ile bu tip 15 yılım boşa geçti amına koduğumun allahı siktir git
sakin babuş sevap kasmaya devam et chad olarak reankarne olman için
1741796116885

bu eleman mesela bi önceki hayatında /4 cami yaptırmış = +10.000k sevap points/ ölünce tekrar doğma kısmından özelliklere harcamış sonrasında kendisi öyle diyor

• +1
  • JFL
Reactions: menas and Zodiac
spora git düzgün beslen zart zurt nt ol ağzın laf yapsın özgüvenli ol yeter

• +1
Reactions: Zodiac
Önce sahip olduklarına şükretmelisin, elinden alınmadan sahip olduğunu bile farkedemezsin.. Allah'a küfür etmek lanetlenmene ve geri kalan hayatının sıçmasına sebep olabilir :feelswhy:(bunu yapan arkadaşlarımın boktan hayatlarından biliyorum)
allaha sövüp de miss gibi yaşayanlar var onlara ne demeli
sakin babuş sevap kasmaya devam et chad olarak reankarne olman için
View attachment 3558529
bu eleman mesela bi önceki hayatında /4 cami yaptırmış = +10.000k sevap points/ ölünce tekrar doğma kısmından özelliklere harcamış sonrasında kendisi öyle diyor
doğru diyor dalga geçme

• +1
Reactions: Kayra139, Zagro and saasturkvarmı
allaha sövüp de miss gibi yaşayanlar var onlara ne demeli

doğru diyor dalga geçme
Küfür edipte hiç mis gibi yaşayanı görmedim ama inançsız olup yaşayanlar olabilir ,cezan ertelenebilir ya da dünya da verilebilir bilemeyiz.. Ama birgün karşına çıkacağı kesin..

• +1
Reactions: Zodiac
patladım amk

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 58982, Zodiac and Zagro
adamın suratına 5 gün sonra kezzap atılmayacağının enkaz altında kalmayacağının veya bacaklarını kullanabilecek olmasının garantisi var mı sence

• +1
Reactions: Deleted member 133325, hellomylove and Zodiac
adamın suratına 5 gün sonra kezzap atılmayacağının enkaz altında kalmayacağının veya bacaklarını kullanabilecek olmasının garantisi var mı sence

Users who are viewing this thread

Back