whoishe
Silver
olum amcam 190 dayılar 185 183 babam 182 falan lan sulaledeki kadınlar bile 175 aq ben nasıl 178 kaldımOzaman kemik yaşının 16 olduğunu nerden cıkarıyon aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olum amcam 190 dayılar 185 183 babam 182 falan lan sulaledeki kadınlar bile 175 aq ben nasıl 178 kaldımOzaman kemik yaşının 16 olduğunu nerden cıkarıyon aq
Kanka kemik yaşla alakası yok onunolum amcam 190 dayılar 185 183 babam 182 falan lan sulaledeki kadınlar bile 175 aq ben nasıl 178 kaldım
aga check up yaptırdım herşey sağlam hormonel de birşey yok işin garibi acaba stres yüzünden falan mı annemin boyu 1.67Kanka kemik yaşla alakası yok onun
Annenin boyu kaç
Büyük ihtimal t4 falan düşükmüştür yada hormonlarda düşüklük varmıştır belkide bilmediğin bir hastalık bar
3 sene geride kemik yaşı hastalıksız veya low t olamdan imkansız bir şey
Bende 4 tane hastalık + erken doğum rickets var hepsi gelişmeyi yavaşlatıyor ondan kemik yaşım gercek yaşımdan 1,5 sene geride
tamam uğrayacağım hastaneye kan testi hangi bölümde yapılır@whoishe poatlara rep at!!!!!!
Kan testi yap istersen sana söylerim ne ilaçları lazım sorun falan varsa
Vitamin değerleri de önemliaga check up yaptırdım herşey sağlam hormonel de birşey yok işin garibi acaba stres yüzünden falan mı annemin boyu 1.67
dedem 1.81Vitamin değerleri de önemli
Bende mesela autoimun hastalık var tedavi olamdam vücutun hic vitamin alamıyor, o dönemde 0cm uzuyordum ve ergenliğe giremiyordum (15 yaşında falan girdim)
Dedene falanda çekmiş olabilrsin deden kısaysa
Herkes uzun kısa adam yok diyorsan büyük ihtmal ya bilmediğin hastalık var ya hprmonel sorun
amk 19 yaşında kemik yaşının 16 kalması için doğduğundan beri jelibonla beslenmen gerekiyoYaaaaa kanka 16 falan değil yüzünü gördüm yakışıklı adamsın ok ama kemik yaşın en az 19
xray yolla söyliyim sana
İki dedende uzunsa seni sikmişler kanka sorum vardırdedem 1.81![]()
baba tarafı dede 1.81 anne tarafı dede 1.83 amkİki dedende uzunsa seni sikmişler kanka sorum vardır
Testo falan hic test yapdınmı veya igf1? Vitamin değerlerinde düşüklük varsa hastalık var sende bendeki gibi protein falanda aldırmıyor
Tsh ve t4 cok önemli
testo testi falan yapmadım hiç nerden yapılacak veya paralı mı?İki dedende uzunsa seni sikmişler kanka sorum vardır
Testo falan hic test yapdınmı veya igf1? Vitamin değerlerinde düşüklük varsa hastalık var sende bendeki gibi protein falanda aldırmıyor
Tsh ve t4 cok önemli
jelibon bpy icin iyidir cok seker yemek cok uzamak demekdiramk 19 yaşında kemik yaşının 16 kalması için doğduğundan beri jelibonla beslenmen gerekiyo
Doktora git sikim kalkmıyor ve yorgum hissediyorum falan de belki yapar büyük ihtmaltesto testi falan yapmadım hiç nerden yapılacak veya paralı mı?
sen gidip ne dedin doktoraDoktora git sikim kalkmıyor ve yorgum hissediyorum falan de belki yapar büyük ihtmal
Yoksa laba gidebilrsin paralı
Annende babanda genetik hastalık varsa sendede olabilir
Bazende bilemiyon yani hastalık varmı yokmu ben kan testi olmasan bilmiyordum protein vitamin absorbe edemediğimi
Ama coğunlukla herkesde olan hastalık değil bunlar benim birth defect çelimsiz ölüme yakın mal olduğumdan böyle
benim 15 knk hbrn olsunView attachment 3378186
sınır üstü testom var saçlarım bebek gibi
Ben direk laba gittim aq benim doktor orospu cocuğun tekisen gidip ne dedin doktora
Tsh yaninda t3 t4 de oluyoda fsh lh bunlarada baktirsaydinbenim 15 knk hbrn olsun
tsh zaten t3 t4 ün ortalamasi @yudatsh değerleri mi yarrak gibi anlamadım 3.85 sınır arasında
genetiğimin sağlam olduğunu nerden çıkardın olsaydı sülaledeki herkesten kısa kalmazdım hazımsızlık karın ağrısı var bende deBen direk laba gittim aq benim doktor orospu cocuğun teki
Ama coğu doktor yapıyor mesela sikim erkete olmuyor falan desen ve yorgun hissediyorum desen yapar büyük ihtimal
Igf1 yapmayabilir tam bilmem ama istersen yapar belki
Özel hastaneyi gidip galiba pralı yapabilyorsun istediğini ve laboratuvar dan daha ucuz olur
Özel hastaneyi gidip igf1, testo, tsh, ft4, ft3 yapsır ve vitamin değerlerine de baktır vit d cok önemli
Cok pahalı olmaz özel hastanede ucuz
Genetik sağlam sende belki bende ki gibi hastalık vardır karın ağrın falan oluyormu arada (bende mesela hic ağrı falan yokdu tümden asymptomikim ama yinede var hastalık)
uzun olmak zorunda değilsin amk kafayı mı yedin senolum amcam 190 dayılar 185 183 babam 182 falan lan sulaledeki kadınlar bile 175 aq ben nasıl 178 kaldım
Benimki natural 650 vitamin d alıyordum tek cünkü vit d düşük diyebenim 15 knk hbrn olsun
roidsbenim 15 knk hbrn olsun
Iyidir kanka ben 930 seviyelerini gordum natural sonra testoda 1.5k cikiyoz tnBenimki natural 650 vitamin d alıyordum tek cünkü vit d düşük diye
(bide iki tane aktif vitamin protein almayı engelliyen hastalıkla bu arada
Doktordan vitamin absorbe edebilme haplarını alınca naturel 900 belki 1000 cıkar gibi geliyor)
Arimidex kullanırken 1080
Bazi insanlarda tsh fazla calisiyo ama verimli calismiyo ya ondan sordum canımtsh zaten t3 t4 ün ortalamasi @yuda
Annen babana ailene göre genetk sağlam diyom bpyum 182 falan olması lazımışgenetiğimin sağlam olduğunu nerden çıkardın olsaydı sülaledeki herkesten kısa kalmazdım hazımsızlık karın ağrısı var bende de
Senin hormon sikintisi degisik biraz ostrojende dusuk testoda dusukBazi insanlarda tsh fazla calisiyo ama verimli calismiyo ya ondan sordum canım
(Bknz:ben)
1.5-2k arasi fiyat biciyolar amklaba giden varmı nekadar istiyorlar
Hba1c 7 olduysa büyük sıkıntı hba1c senelik ölç 6 altı kalsınIyidir kanka ben 930 seviyelerini gordum natural sonra testoda 1.5k cikiyoz tn
bide gh vurmustum 15 yasimda hba1c 5.7 den 7 falan olmustu insulinde 20lerden 70 olmustu metformin kullandim 3 ay normale dondu ama hala prediyabet gibi hissediyorum sabah ve tokluk kan sekerlerim normal 3 aylik kan sekerim ve insulin yuksek neden acaba
ama ben sey dedim igf 1 zart zurt her boka bakilcak dedim 1.5k dedi belki sadece kapsamli hormon testi (testo ostro prolaktin fsh lh tsh) dersen 1k falan olabilir1.5-2k arasi fiyat biciyolar amk
Benim vucut anti hormon uyku moduna almis kendini metabolizma bmr 1000 falanSenin hormon sikintisi degisik biraz ostrojende dusuk testoda dusuk
knk enabiz giremiyom ailem sehir disinda subat sonuna kadar tcsini istedim kumar sitesine uye olursun diyor panel atcam nerdeyse kendi babamaHba1c 7 olduysa büyük sıkıntı hba1c senelik ölç 6 altı kalsın
(Bide xray yolla ok kankı)
350 açlık kan şekeri ile heightmax denemesi7jelibon bpy icin iyidir cok seker yemek cok uzamak demekdir
Normalde late bloomer hastalıksız max 1 sene geride olur kemik yaşın
Hastalıkla 2 sene max
Baya bi low t falansan 4 sene bile olur
Bende 4-5 hastalıkla 1,5 sene
5,6 kalırsa problem yokknk enabiz giremiyom ailem sehir disinda subat sonuna kadar tcsini istedim kumar sitesine uye olursun diyor panel atcam nerdeyse kendi babama
hba1c 3 aylik 7 di suan 5.6 seviyelerinde doktor sinirda yuruyus yap dedi 2 ay once 2 aydir sahil yolu yuruyom tarcinli su iciyom falan
o gerçek mi lan350 açlık kan şekeri ile heightmax denemesi7
Benim kan şeker şu an 300 kanka günde üc sefer falan 300 görüyor350 açlık kan şekeri ile heightmax denemesi7
300 ne kanka acoik mi tokluk mu acliksa olmen gerek tokluksa cok yuskekBenim kan şeker şu an 300 kanka günde üc sefer falan 300 görüyor
Açaba gh efektini ne kadar düşürüyor
sen ne küründesindoktora soylememistim gh kullandigimi allaah allah nasi 5.7 den 7 oldu falan yapti ailemde saniyor nen pis beslendim
testo primosen ne küründesin
yok dost kayaoğlu demişti bi ara aklımda kaldıo gerçek mi lan
anksiyeteden sabaha kadar tavana bakıyondurtesto primo
Benim pankreas ölü kanka çalışmıyor insılin vurmam gerek300 ne kanka acoik mi tokluk mu acliksa olmen gerek tokluksa cok yuskek
düzgün beslenmeyle max verimi alırsın insülin tek başına küre yakın bişi zatenBenim pankreas ölü kanka çalışmıyor insılin vurmam gerek
Ve mal olduğumdan kan şeker deklerştirmesi zor geliyor cokda uğraşmak istemiyorum
Ne diyon kanka ben genetik defektim insulin vuruyom 6 hastalık var bendedüzgün beslenmeyle max verimi alırsın insülin tek başına küre yakın bişi zaten
knk geçmiş olsun da ben yine aynı şekil verim alırsın diye dedim hastalık ne diyabet miNe diyon kanka ben genetik defektim insulin vuruyom 6 hastalık var bende
Ghdan mı aynı verim diyon anlamadım?knk geçmiş olsun da ben yine aynı şekil verim alırsın diye dedim hastalık ne diyabet mi
Bende low t low t4 vardi sadece 7 ay erken kemik yasim vardi brutal obezite pilljelibon bpy icin iyidir cok seker yemek cok uzamak demekdir
Normalde late bloomer hastalıksız max 1 sene geride olur kemik yaşın
Hastalıkla 2 sene max
Baya bi low t falansan 4 sene bile olur
Bende 4-5 hastalıkla 1,5 sene