alt çene geriliği

wolfteam

wolfteam

Iron
dünden beri forumda geziniyorum jptye falanda sordum bir tane bile çözüm bulamadım hepsi hardmax aşırı geri değil aslında alt çenem ama yine de gözüme batıyor ve yan profilimin amına koyuyo gibi hisediyorum evde bir çözümü varmı yoksa rope vakti geldi mi:unsure::unsure:

• +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139 and kullancı1998572619
aynı şekil alt cenem ufaktan öndeydi allahtan ailem fark etmis tel ile dis hizasını değistirerek düzelttiler

• +1
Reactions: Kayra139
aynı şekil alt cenem ufaktan öndeydi allahtan ailem fark etmis tel ile dis hizasını değistirerek düzelttiler
kaç yaşında yaptın benimde diş yapım biraz bozuk yazın plak ya da diş teli yaptırmak istiyorumda işe yarar mı çene için

• +1
kaç yaşında yaptın benimde diş yapım biraz bozuk yazın plak ya da diş teli yaptırmak istiyorumda işe yarar mı çene için
16 yasımın sonlarında yaptırmıstım, ise yarıyor ama yasın gecmediyse

• +1
16 yasımın sonlarında yaptırmıstım, ise yarıyor ama yasın gecmediyse
sadece çene için mi yaptırdın yoksa dişler için yaptırdın çene de mü düzeldi. bende 16nın sonlarındayım şu an kaç ay kullandın birde

• +1
yok sadece alt üst cene hizası icin ben 2 sene ama randevuları cok atlamıstım

downturned değilde sadece gerideyse androjen + hgh blastle

• +1
Reactions: Kayra139, balve, Serialsuicide and 1 other person
downturned değilde sadece gerideyse androjen + hgh blastle
slayerjonas köpeği hergün AAS yüze etki etmez diye thread açıyor siz 2 researcher ne düşünüyosunuz merak ediyorum? @Zagro

slayerjonas köpeği hergün AAS yüze etki etmez diye thread açıyor siz 2 researcher ne düşünüyosunuz merak ediyorum? @Zagro
Dediği hiçbirşey yalan değilki adamı debunklıyamıyolar, threadde bir tane iyi debunk varsa göster, yok çünkü dedikleri gerçek

Bana 1 tane ergenlik olmayan before after göster, hepsi ergenlik çünkü roidlerin craniofacial büyümeyi hızlandırdığı gerçek ama normalden daha iyi/çok büyüme sağlıyıcağına dair 0 kanıt var

• +1
Reactions: maarda, Topkra, Serialsuicide and 4 others
Haklı zaten
Yani asla surgery sonucu alamıcaksın neyin gelişiceğini neyin gelişmeyeceğini neyin ne kadar hangi açıda ne olacağını asla değiştiremiceksin

Ama hiç değiştirmez denmesine de katılmıyorum

• +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, kullancı1998572619 and 1 other person
Dediği hiçbirşey yalan değilki adamı debunklıyamıyolar, threadde bir tane iyi debunk varsa göster, yok çünkü dedikleri gerçek

Bana 1 tane ergenlik olmayan before after göster, hepsi ergenlik çünkü roidlerin craniofacial büyümeyi hızlandırdığı gerçek ama normalden daha iyi/çok büyüme sağlıyıcağına dair 0 kanıt var
benim daha roidlere gireli çok olmadı ama açıkçası daha bloat dışında değişim görmedim.

Bir süre daha devam edip yüksek dozajlarda değişim görsem de görmesem de documentlemeyi düşünüyorum çünkü ergenlikte olmayıp / plakları kapalı olup agresif bone growth stacki deneyen çok az kişiden biriyim herhalde

Hem frame hem yüz olarak ama şu an birincil hedef frame

• +1
Reactions: Kayra139 and Zagro
benim daha roidlere gireli çok olmadı ama açıkçası daha bloat dışında değişim görmedim.

Bir süre daha devam edip yüksek dozajlarda değişim görsem de görmesem de documentlemeyi düşünüyorum çünkü ergenlikte olmayıp / plakları kapalı olup agresif bone growth stacki deneyen çok az kişiden biriyim herhalde

Hem frame hem yüz olarak ama şu an birincil hedef frame
1 yıldır kullanıyom kullandığım herşeyde en yüksek dozları girdim 1g tren 18gh gibi, çok değişiklik yok varsa orospu evladıyım, çenemdeki ve browridgedeki kas büyüdü o kadar

Şeyde var stack başlayıp lean olup kemik büyümesi sanan gavatlar, bide diuretic efekti olan ancillaryde kullanıp kemik sanıyolar

Benim kullandığım şeylerle ilah olmam lazımdı tiktok ve forumun görüşüyle, fizik ve güçten başka çok değişen birşey yok

Yükseltme şu dozları boşuna sikcen sağlığını

• +1
Reactions: Kayra139, maarda, szenn and 2 others
1 yıldır kullanıyom kullandığım herşeyde en yüksek dozları girdim 1g tren 18gh gibi, çok değişiklik yok varsa orospu evladıyım, çenemdeki ve browridgedeki kas büyüdü o kadar

Şeyde var stack başlayıp lean olup kemik büyümesi sanan gavatlar, bide diuretic efekti olan ancillaryde kullanıp kemik sanıyolar

Benim kullandığım şeylerle ilah olmam lazımdı tiktok ve forumun görüşüyle, fizik ve güçten başka çok değişen birşey yok

düşürdüm şu an

60mg tren-A ED
5mg Halo ED
100mg Test-D EW (Pharma grade UD’ye geççem)
0.5mg Reta EW (Çok uzun zamandır kullandığımdan her hafta doz yarılayarak taperlıyorum 0.5 de 1-2 hafta kalıp tamamen bırakçam)

hGH dün akşam bıraktım çünkü 1 vialım fln kalmıştı zaten yeni sipariş etsem gelene kadar o da bitmiş olcaktı

Şey hakkında ne diyosun, hgh yerine mk+hexarelin fln girip paramı diğer pathwaylere harcamak? Ciddi dünden beri bakıyorum hgh nerden sourcelarım toz olarak fln alcam galiba ya da IU başına 1.2€ ya gelen omnitrope source var. Pharma grade o kadar fark eder mi onu da bilmiyom ama şu ana kadar en ucuz chinese gh ları kullandım

• +1
Reactions: Kayra139, Zagro and kullancı1998572619
60mg tren-A ED
tren goated + dnp ile 4 kg yağ yaktım 1.2 kilo da kas biraz daha yağ oranı düşürüp doz arttırıcam

750 test e 35 tren ace ED 300 eq + hgh 4 iu ile başlayıp 4 haftada bir doz arttırıcam 10 iu ya kadar çıkarım cycle ortası böbrek değerleri iyi gelirse belki anavar ekliyebilirim üstüne

tek hedef bidelti 5 cm arttırıp 60cm yapmak şuan

• +1
Reactions: Zagro and susisesi
düşürdüm şu an

60mg tren-A ED
5mg Halo ED
100mg Test-D EW (Pharma grade UD’ye geççem)
0.5mg Reta EW (Çok uzun zamandır kullandığımdan her hafta doz yarılayarak taperlıyorum 0.5 de 1-2 hafta kalıp tamamen bırakçam)

hGH dün akşam bıraktım çünkü 1 vialım fln kalmıştı zaten yeni sipariş etsem gelene kadar o da bitmiş olcaktı

Şey hakkında ne diyosun, hgh yerine mk+hexarelin fln girip paramı diğer pathwaylere harcamak? Ciddi dünden beri bakıyorum hgh nerden sourcelarım toz olarak fln alcam galiba ya da IU başına 1.2€ ya gelen omnitrope source var. Pharma grade o kadar fark eder mi onu da bilmiyom ama şu ana kadar en ucuz chinese gh ları kullandım
Pharma grade boş paranı harcama

Hexarelin yerine CJC+IPA girebilirsin ama yani arttırdığın şey hGH, yani direkt hGH pinlemekde aynı şey

Sana kalmış

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, kullancı1998572619, Serialsuicide and 1 other person

Şimdi ergenligi low t geçiren biri high t geçirseydi yüzünde degişiklik olmıcakmıydı? Eksiklik varsa etki etmez mi:feelswat:

• +1
Reactions: susisesi and Zagro
Şimdi ergenligi low t geçiren biri high t geçirseydi yüzünde degişiklik olmıcakmıydı? Eksiklik varsa etki etmez mi:feelswat:
Hayir, low t olunca yuzunun normalde olmasi gerektigi buyuklugu varamiyicakti, t kullanir isede sadece olmasi gerekn boyuta getirmesini sagliyicakti.

GH eksikligine benzer bir durum, ama GH boyu normale gore daha cok uzaticagina daha fazla kanit var. Ben degistirmez demiyorum bu arada aksine degisir diye gotumu yirtiyorum forumda ama kendim hicbir degisim gormedim

Periosteal bone appositioni artirdigi bariz, ama kanit yok normalden daha fazla degistiricegine bu dedigimi kanitlayan studylerde var

• +1
Reactions: Trenmaxx1, susisesi and Serialsuicide
Pharma grade boş paranı harcama

Hexarelin yerine CJC+IPA girebilirsin ama yani arttırdığın şey hGH, yani direkt hGH pinlemekde aynı şey

Sana kalmış
Hayir, low t olunca yuzunun normalde olmasi gerektigi buyuklugu varamiyicakti, t kullanir isede sadece olmasi gerekn boyuta getirmesini sagliyicakti.

GH eksikligine benzer bir durum, ama GH boyu normale gore daha cok uzaticagina daha fazla kanit var. Ben degistirmez demiyorum bu arada aksine degisir diye gotumu yirtiyorum forumda ama kendim hicbir degisim gormedim

Periosteal bone appositioni artirdigi bariz, ama kanit yok normalden daha fazla degistiricegine bu dedigimi kanitlayan studylerde var
Dedigin cjc ipa içinde geçerli deglmi zaten hgh gibi vücudunun sınırını geçemiyo eksiklik yoksa boş iş deglmi ghrh ghrp peptitleri ?

• +1
Reactions: susisesi and Zagro
Dedigin cjc ipa içinde geçerli deglmi zaten hgh gibi vücudunun sınırını geçemiyo eksiklik yoksa boş iş deglmi ghrh ghrp peptitleri ?
Vucudun siniri yok, ghrh/ghs peptitleri gh ile ayni hatta daha iyi, kullanmasi biliyorsan tabi sadece hexarelin cok sikko bos

Eksiklik yoksa ne icin bos is reis senin bedenin yuksek igf-1 olunca yanit vermiyormu limiti mi var fps gibi

• +1
Reactions: susisesi and Serialsuicide
E

Ergenligi lowt geciren biri ergenlik bittikten sonra küre girse ne olur peki

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Zagro and Topkra
E

Ergenligi lowt geciren biri ergenlik bittikten sonra küre girse ne olur peki
Bone remodeling sen mezara girene kadar devam eden birsey yani efekti herzaman olmali, ama tabikide ergenlike katlarca daha guclu bir efekt var, daha genc oldugunu varsayarsak yinede degisim gormen lazim ama yillar boyunca ayni dozlari kullanmanda lazim dogru sekilde

• +1
  • Woah
Reactions: Serialsuicide and Topkra
Bone remodeling sen mezara girene kadar devam eden birsey yani efekti herzaman olmali, ama tabikide ergenlike katlarca daha guclu bir efekt var, daha genc oldugunu varsayarsak yinede degisim gormen lazim ama yillar boyunca ayni dozlari kullanmanda lazim dogru sekilde
18 oldum ve ergenlik boyu lowt gezdim 400 civarı yazin küre gircem

• +1
Reactions: Zagro and Topkra
knk çok kısa dc bakabilcen mi

• +1
Reactions: Zagro
18 oldum ve ergenlik boyu lowt gezdim 400 civarı yazin küre gircem
Degisiklik gormen muhtemel, androgenic hypogonadal oldugunu duydum bana 18.5 yasinda basladigini soyledi yani test seviyen 200ng altiysa ve ergenlige gec girdiysen daha zamanin var

knk çok kısa dc bakabilcen mi
5-10dkya hemen bakicam

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and susisesi
Degisiklik gormen muhtemel, androgenic hypogonadal oldugunu duydum bana 18.5 yasinda basladigini soyledi yani test seviyen 200ng altiysa ve ergenlige gec girdiysen daha zamanin var

5-10dkya hemen bakicam
10dk ya falan birine özel ders vercem de o zaman 1 saate fln hallederiz

• JFL
Reactions: ascendantwill, Trenmaxx1, Zagro and 1 other person
@maarda roblox oyunu ne kadar kazandiriyo

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, maarda, Serialsuicide and 2 others
  • JFL
Reactions: maarda, Naughty America, Trenmaxx1 and 1 other person

olum kemikleri büyütse bile (ki az cok büyütüyo) olay yoğunluğundan cok sekili konumu ve ileri gelismesiyle alakalı,yani yine yüzünü pek değistirmicekti
@maarda roblox oyunu ne kadar kazandiriyo
artık makarna yerine tavuk yiyorum

• JFL
  • +1
Reactions: susisesi, Serialsuicide, ascendantwill and 1 other person