Alt insan k#rtler

egehtn

egehtn

Iron
Çirkin iğrenç okadar mide bulandırıcı varlıklarki bitane k#rt kızla seks yaptım amı ölü balık gibi kokuyordu bi işe yaradıkları da yok yok olsunlar nereye gitseler zarar veriyorlar kekoların çoğu k#rttt:lul::lul::lul:

• +1
  • WTF
Reactions: camelblack, foidsforlife, kucukiskender and 1 other person
Sevmediğin özelliklerdeki insanların sevmediğin özelliklerini sanki hepsi kürtlerin spesifik özellikleriymiş gibi lanse edip sövmen ne kadar low iq bir numune olduğunu ortaya koyuyor.Bidaha yaparsan ananı sikerim.

• +1
Reactions: Naughty America, blacmetal666333, Iranidnordid and 2 others
Sevmediğin özelliklerdeki insanların sevmediği özellikler sanki hepsi kürtlerin spesifik özellikleriymiş gibi lanse edip sövmen ne kadar düşük iq bir numune olduğu ortaya çıkıyor.Bidaha fazla işlemden ananı sikerim.
Anasının amcıgına çıktığım yazdıklarımın hangisi k#rtler de yok

• +1
Reactions: kucukiskender
Bu adamin tek yararli ve hakli oldugu threadi olabilir
Çirkin iğrenç okadar mide bulandırıcı varlıklarki bitane k#rt kızla seks yaptım amı ölü balık gibi kokuyordu bi işe yaradıkları da yok yok olsunlar nereye gitseler zarar veriyorlar kekoların çoğu k#rttt:lul::lul::lul:

• +1
Anasının amcıgına çıktığım yazdıklarımın hangisi k#rtler de yok
Aptal orospu evladı kızın amının kokmasıyla kürt olmasının ne alakası var amk.Hırtların da hepsi kürt değil.İğrenç yazmışsın bide kürt nüfusunun %80 i senin bloodline ı moggluyor amk twinki

Aptal orospu evladı kızın amının kokmasıyla kürt olmasının ne alakası var amk.Hırtların da hepsi kürt değil.İğrenç yazmışsın bide kürt nüfusunun %80 i senin bloodline ı moggluyor amk twinki
Bacısını elledigim çoğu k#rt dedim hepsimi dedim kör gözübü siktigmin çocuğu k#rt kıxlarının hepsinin amı kokuyor gerçekleri kabullen anasını ısırdıg8mın caqqalı

• +1
ege kürdüm ve yan yana durursak görünmez olursun

• JFL
  • Love it
Reactions: camelblack, iluvanavar, erlang and 1 other person
Bacısını elledigim çoğu k#rt dedim hepsimi dedim kör gözübü siktigmin çocuğu k#rt kıxlarının hepsinin amı kokuyor gerçekleri kabullen anasını ısırdıg8mın caqqalı
Htn ege
Ebrar Karakurt - Wikipedia

Tipini siktiğiminin low dimo twinki ebrar karakurttan bile dimo mogg yiyosun hala konuşuyorsun.Yolda görsem iki tokat çeker elindeki paranı alır gönderirim.

• JFL
Reactions: Naughty America, blacmetal666333, wendler3939 and 5 others
View attachment 5663491
Ebrar Karakurt - Vikipedi

Tipini siktiğimin düşük dimo twinki ebrar karakurttan bile dimo mogg yiyosun hala konuşuyorsun.Yolda görsem iki tokat çeker elindeki paranı alırim.
Kemik farkına bak nereye mog yiyorum döl ısrafı gel al

• +1
Reactions: kucukiskender and IzotretinoinKullani
Sizin ananızı sikeyim ne kürt takıntısıymış umarım nüfus artışı bu şekil devam eder de olabildiğince üreyip her yeri ele geçiririz tüm dünyayı kürdistan yaparız o zaman görün amk

• +1
Reactions: erlang
Hasta mısınız orospu evlatları sabah akşam kürtler böyle kürtler şöyle kokmuş ork götünüzü siktirtmeyin artık ha

normal bir bahar sabahı atalarınız işinde gücünde ilgilenirken bi anda türkler anadoluya geldi sonra bundan sonra bizim kültürümüze adapte yaşayaksınız diyip atalarınızın karılarını elinden aldılar

ve bunları yapan adamlar adına milliyetçilik yapıyorsunuz lan rapelenen ilk senin atalarındı zaten senin deden anadolu medeniyetindeki random bi tarımcıydı orta asyadan gelen o savaşçı sigma değildi ağzımı açtırmayın amk

• +1
Reactions: erlang