Eren151
Bronze
Muz yerine aynı kalori şekersiz alternatif varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
raw honeyMuz yerine aynı kalori şekersiz alternatif varmı
Şekersiz dedik laraw honey
Yumurta, 15 bademMuz yerine aynı kalori şekersiz alternatif varmı
ben niye cevap verdim buna aminakoyim ne degisik sorular soruyon sen cocuk siktir git baksana işte googledan gptdenYumurta, 15 badem
Degisik soru - iş önerisi muz alternatif normali ney o zaman la eşşşekben niye cevap verdim buna aminakoyim ne degisik sorular soruyon sen cocuk siktir git baksana işte googledan gptden
Muz da şekerli amacın karb almak mı ne protein mi makro ne arıyonMuz yerine aynı kalori şekersiz alternatif varmı
Karb ve protein 3 muz yiyom gğnde düsürücem onun için yerini alabilecek bir yiyecek lazım Bu konu hakkında bilgin varsa dm atarmısınMuz da şekerli amacın karb almak mı ne protein mi makro ne arıyon
Muzun protein açısından zengin bir besin değil karb için diğer meyveleri tercih edebilrsin nektar gibiKarb ve protein 3 muz yiyom gğnde düsürücem onun için yerini alabilecek bir yiyecek lazım Bu konu hakkında bilgin varsa dm atarmısın
geç cevap veriyorum ama havuç olurmu?Muzun protein açısından zengin bir besin değil karb için diğer meyveleri tercih edebilrsin nektar gibi
kanka profesyonel bi yarışmaya falan çıkmıyosan fazla önemsemek saçma geliyo bana onun yerine istediğin bi meyveyi ye inanılmaz bi fark yaratıcağını sanmıyorumMuz yerine aynı kalori şekersiz alternatif varmı