truefoidslayerpqoqo
8 psl 0 appeal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Need fuller eyebrows
You could style your hair ngl
Ye def can u dm me all things i need if u have no jobNeed fuller eyebrows
Yes good idea My hair got so longYou could style your hair ngl
Off I'll pick some time within few days we'll talkYe def can u dm me all things i need if u have no job
Squinting hardWhere are the eyes
I closed that acc rnBtw do u want to disclose your TikTok to everyone ?
OkI closed that acc rn
I got chicos apelyes u are so pretty boy apple like cheeko![]()
yes and the psl of jordane and vasily combinedI got chicos apel
yaw iğrenç görünüyosun amk
Tipnii gorudk senin amk lltn sin sen benim yanimda karincasinyaw iğrenç görünüyosun amk
senin gibi olcağıma sub olurum ve nereye lltn yim ben amk bs yapıp mtn olmus konusuyo harmoni yok appeal yok kirpik yok insanlar seni görünce iğreniyodur amk fiziksel engelliye benziyosunTipnii gorudk senin amk lltn sin sen benim yanimda karincasin
Ben mtn sem sen sub0 sin igrenc yaratik grey konusma benlesenin gibi olcağıma sub olurum ve nereye lltn yim ben amk bs yapıp mtn olmus konusuyo harmoni yok appeal yok kirpik yok insanlar seni görünce iğreniyodur amk fiziksel engelliye benziyosun
herşey kemikmi orspu cocu bak konusturma beni hiç bi sik bildiğin yok amk squintten infraları patlıcak attığın her fotoda farklısın zaten amk aynı şekilde kasmayı bile beceremiyonBen mtn sem sen sub0 sin igrenc yaratik grey konusma benle![]()
Ya sk bebesin lltn sin karincasin karsimds konusma reply lama bide greysinherşey kemikmi orspu cocu bak konusturma beni hiç bi sik bildiğin yok amk squintten infraları patlıcak attığın her fotoda farklısın zaten amk aynı şekilde kasmayı bile beceremiyon
harmoni bilmem ratio zart zurt sıfır aq elmacıkları büyük ve forward growth var chadsin demi aq oğlu diğer chadlerle aynı görüyomusun kendini amk rate lemede hiçbişey bilmiyosan bari kendini karşılaştırBen mtn sem sen sub0 sin igrenc yaratik grey konusma benle![]()
low ltn değilimYa sk bebesin lltn sin karincasin karsimds konusma reply lama bide greysin
Yarragim greysin harmonyimdr ortalam usu reply lama kuduruk or 14 subharmoni bilmem ratio zart zurt sıfır aq elmacıkları büyük ve forward growth var chadsin demi aq oğlu diğer chadlerle aynı görüyomusun kendini amk rate lemede hiçbişey bilmiyosan bari kendini karşılaştır
Mltn sin o zmnlow ltn değilim
nasıl hesaplanıyo harmoni anlatsana kanka nerden çıkardın ortalama üstü olduğunuYa sk bebesin lltn sin karincasin karsimds konusma reply lama bide greysin
bu kemiklerle mtn değilim en azından aq low ltn değilim neyim bilmyorumMltn sin o zmn![]()
uncanny asf mtnMltn sin o zmn![]()
scp vakfındaki yaratıklara benziyon amkMltn sin o zmn![]()
Abomination sinscp vakfındaki yaratıklara benziyon amk
minoxidil works but it makes ass hair grow tooYe def can u dm me all things i need if u have no job
la sil aq şuan böyle değilimAbomination sin
Oh kminoxidil works but it makes ass hair grow too

Bc its not lens distortrd and i dont look like sub60 harmony in that photoNgl u kinda look gd in the mirror pic![]()