ameliyat copesi

cooldude94

cooldude94

Iron
paranız yok (yüzde 90 elendi)
götünüz yok (yüzde 9 daha elendi)
her ikisi de varsa anlaşılırsa rezil olacaksın kimse seninle ciddi ilişki kurmak istemeyecek (tam tersini düşün sen burnunu yaptırmış bir kadınla birlikte olmak ister misin)
maks orospunun tekiyle tek gecelik zevksiz zevksiz sikişirsin gerçi onu da abused dog sendromunuz devam edeceği için yapabilir misiniz emin değilim
baştan öyle doğmadıysanız over boş boş kafa sikmeyin

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, kerme99, Serialsuicide and 3 others
Kardeşim eğer @dogu ya pm atarsan sana Gürcistan kumarhanelerinden incel kardeşine ccw trimax bursu bağlar. %90 ı geri ekle.

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, Kayra139, Topkra and 7 others
her ikisi de varsa anlaşılırsa rezil olacaksın kimse seninle ciddi ilişki kurmak istemeyecek (tam tersini düşün sen burnunu yaptırmış bir kadınla birlikte olmak ister misin)
maks orospunun tekiyle tek gecelik zevksiz zevksiz sikişirsin gerçi onu da abused dog sendromunuz devam edeceği için yapabilir misiniz emin değilim
Demi kardes en sevdigimiz renkler hakkinda konusalim ne bos bos isler

Senin en sevdigin 4. renk ne mesela

• +1
Reactions: meynet
Benim yeni rhino oldum karılar yeni burnuma bayılıyor

Burnu yapılı olmayan karı bulursan evlenirsin oda köyden çirkin birşey olur muhtemelen

Başka sorun varsa yaz cevaplıyım bro

• +1
Reactions: meynet, kerchmaniac, jsbera and 4 others
Kardeşim eğer @dogu ya pm atarsan sana Gürcistan kumarhanelerinden incel kardeşine ccw trimax bursu bağlar. %90 ı geri ekle.
Bana lf2+fullface implant hediye etti Vouchluyorum 🙏🙏

• Love it
  • JFL
Reactions: BugraSA and velwetyy
Demi kardes en sevdigimiz renkler hakkinda konusalim ne bos bos isler
tamam işte şunu araştıracağınıza gerçek hayatta işinize yarayacak şeyleri araştırın
Benim yeni rhino oldum karılar yeni burnuma bayılıyor
hangi karılar bayılıyor? bana da karılar bayılıyor önemli olan hangilerinin bayıldığı
Burnu yapılı olmayan karı bulursan evlenirsin oda köyden çirkin birşey olur muhtemelen
kaynak tiktok ve instagramdan gördüklerine yıkanmış beynin

• JFL
Reactions: kullancı1998572619
hangi karılar bayılıyor? bana da karılar bayılıyor önemli olan hangilerinin bayıldığı
Benim beğendiklerim beğeniyor o bana yeter diğerleri sikimde değil

Ameliyat yaptıran biriyle neden olmasın aq yarma

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, maarda, meynet and 5 others
muhh olamicam muhh her sey cok kotu muhh its over over olarak hicbir sey degismeyecegini ve olacaksa da olma ihtimalini de sikip attiginizi ne zaman anlarsiniz

• +1
Reactions: Trenmaxx1
ameliyat olan birisini neden beğenmesin amk
artı çoğu ameliyatı sağlık nedenleri diyip geçiltirebilirsin aşırı extrem olanlar dışında

• +1
Reactions: Serialsuicide and kullancı1998572619
artı çoğu ameliyatı sağlık nedenleri diyip geçiltirebilirsin aşırı extrem olanlar dışında
ya bu cevaplar ne kaç yaşındasınız siz amk çoluk çocuk size tavsiye verende kabahat gidiyorum ben

• JFL
Reactions: Serialsuicide
ya bu cevaplar ne kaç yaşındasınız siz amk çoluk çocuk size tavsiye verende kabahat gidiyorum ben
FgTRG0HXwAAb5V5

Zuffster bimax olmuş inanıyor millet sağlık sorunları diyince
sen harbi aptal Oruspu çocuğusun bence

• +1
Reactions: Iranidnordid, yigittsaint, Tornoviaa and 5 others
1781009189143

• JFL
Reactions: yigittsaint, kerchmaniac, Topkra and 4 others
amk gülmekten ölecem bize kaç yaşındasınız diyip 8 yaşındaki çocuk gibi gidiyorum ben yazıyor ne bekliyorsun aptal orospı evladı gitme lütfen diye yalvaralımı

• JFL
Reactions: yigittsaint, Gordon Freeman, kullancı1998572619 and 2 others
Param var
Götüm var
Burnunu yaptırmış karıyla da sikişirim

Problem?

• +1
Reactions: maarda
Burnu yapılı olmayan karı diye bişey mi var aq

• +1
Reactions: yigittsaint, jsbera and Topkra
Her foidde sikişmeden önce burnunu inceliyodu zaten rino var mı yok mu diye

@Topkra this is where you are ? All the time

megalodon twden orga mı geldin bu jargon ne orospunun oglu

• JFL
Reactions: yigittsaint, Tornoviaa, Gordon Freeman and 1 other person