murad.89
Zephir
suandada oyleyimde foidler begenmiyo biraz
(Foid ne demek bu arada)
(Foid ne demek bu arada)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Muradin anasini siksem daha cok begeni alirsuandada oyleyimde foidler begenmiyo biraz
(Foid ne demek bu arada)
Yahu kardeş ben seni tanımam etmem bana niye kıfrediyosun Azerbaycanlı olmama rağmen senden daha akıcı Türkçeye sahibimMuradin anasini siksem daha cok begeni alir
Konusmamda ne gordun olmYahu kardeş ben seni tanımam etmem bana niye kıfrediyosun Azerbaycanlı olmama rağmen senden daha akıcı Türkçeye sahibim
Anan ayağımın altında yalvarıyo şuan aslan parçası (@Topkra Bisi söyle şuna yaKonusmamda ne gordun olm
Mesaji alamadin herhalde annenle saksuka yapiyom murad
Kurd toplulugu azeri var sizi tehdit ediyo
yokAnan ayağımın altında yalvarıyo şuan aslan parçası (@Topkra Bisi söyle şuna ya![]()
Abi kardeş degilmiyiz
Hardmax cope kardeşimsuandada oyleyimde foidler begenmiyo biraz
(Foid ne demek bu arada)
Seni bundan boyle kimse koruyamazAnan ayağımın altında yalvarıyo şuan aslan parçası (@Topkra Bisi söyle şuna ya![]()
Hardmax cope
Ben tarafsızım@Topkra hatta biliyomusun ignore liste alıyorum seni![]()
Sen benim tarafimda olmalısın bunlar yokken sen benim yüzümün analizini yapıyordun tiktokdan senle konuşup orglda bir birimizle rastlasdık milyonda bir ihtimaller bunlarBen tarafsızım
Sen benim tarafimda olmalısın bunlar yokken sen benim yüzümün analizini yapıyordun tiktokdan senle konuşup orglda bir birimizle rastlasdık milyonda bir ihtimaller bunlarben senin en iyi kardeşin olmalıyım ben ben ben
Ben tarafsızım
@Topkra hatta biliyomusun ignore liste alıyorum seni![]()
Ben abi karar aldım @Topkra satanist olduğunu varsayiyorum seni gruptan çıkartdım artık sen bana abi diceksin
Sen benim tarafimda olmalısın bunlar yokken sen benim yüzümün analizini yapıyordun tiktokdan senle konuşup orglda bir birimizle rastlasdık milyonda bir ihtimaller bunlarben senin en iyi kardeşin olmalıyım ben ben ben
Murad nabıyon amk@OversallSülo @szenn @meynet @Boyum174 @jsbera @velwetyy @maarda @BladerFlame @balve @Aven @kerme99 @Topkra @murad.89
KesMurad nabıyon amk
Htn olup senle karı kızı sikme hayalitopkra murad ihaneti![]()
sg sen @Topkra tarafsızmış oe seniYaşına veriyorumHtn olup senle karı kızı sikme hayalisg sen @Topkra tarafsızmış oe seni
Taklitler aslını yüceltirYaşına veriyorum
Topkra kendi kendine konuşuyotopkra murad ihaneti![]()
@Topkra iki hesaptan yazışmak zor olmuyomu laTopkra kendi kendine konuşuyo
Olum sen fena hayatsızsın ya lavuğun birinin hesabını çaldın ya da sağlam işsizsin adam temelleri kazmış ona göre post atmış ona göre post rep ratiosu yapmış onu bile düşünmüş 6 aysuandada oyleyimde foidler begenmiyo biraz
(Foid ne demek bu arada)
Low iq olmama rağmen anlamadım ne anlama geliyo(ciddiyim)Olum sen fena hayatsızsın ya lavuğun birinin hesabını çaldın ya da sağlam işsizsin adam temelleri kazmış ona göre post atmış ona göre post rep ratiosu yapmış onu bile düşünmüş 6 ay
Şuan meşgulüm amerikalı baddy'nin götünü yemeyi bitirdikten sonra gelirim ayrıca yüzüme sertçe otur kalk otur kalk yapıyor zıplıyor belki bon sımeş falan olur biraz askentlenmek gerek. Karının göte bile benzesem kâfiSeni bundan boyle kimse koruyamaz
@Godzillasbigd kardes bu murad amerikali baddielere laf ediyor kellesini al bakalim
Ozempic ne?olm benim annem baya blackpilled amk ablamı kilolu diye zorbalıyo bana reçetesiz ozempic alabilir miyim falan diyo yavaş yavaş ameliyat konusu açıyorum her gün çıtırından.
Şimdilik sarkık deri ameliyatından girdim bir gün anneme trimax ödeticem rahatta kalın
murat abicim zayıf değilmisin sen zaten ne yapıcaksın ozempiciView attachment 5228385Spris qelem nedi gicdllax dolamışsan meni ananı sikim
Dahada zayifiyip femboy olucamda bi tik uzunum farkedelirmiyim?murat abicim zayıf değilmisin sen zaten ne yapıcaksın ozempici
zengin olayım seni çed yapıcamDahada zayifiyip femboy olucamda bi tik uzunum farkedelirmiyim?
murat abicim zayıf değilmisin sen zaten ne yapıcaksın ozempici