Amını siktiğimin hırt gençliği

olm yenimahallede bak hiç beklemiyordum böyle looksmax org hesabı olanı şaka bir yana
bende amk düşünsenize ortal arkadaşlarımız falan var yada bilmeden takipleşenler var burda:lul:

bende amk düşünsenize ortal arkadaşlarımız falan var yada bilmeden takipleşenler var burda:lul:
vardır illa eğer batıkentte oturuyorsan arkadasımın arkadası cıkma ihtimalinde var

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Last edited:
  • JFL
Reactions: jsbera
vardır illa eğer batıkentte oturuyorsan arkadasımın arkadası cıkma ihtimalinde var
Öyledir büyük ihtimal knk

• +1
olm yenimahallede bak hiç beklemiyordum böyle looksmax org hesabı olanı şaka bir yana
Niye la hesabim çok mu kötü :feelswah::feelswah:

• +1
Niye la hesabim çok mu kötü :feelswah::feelswah:
yok kral yani batıkentın genel kitlesi salak olduğu için kendi kişisel bakımı ve sağlığı için uğraşan yok yani en azından benim bu hesabı açma niyetim öyleydi spor tavsiyeleri dış görünüş bakım için yani bide trde açıkcası looksmax çok bilinmiyor

• +1
  • +1
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and jsbera
  • +1
yok kral yani batıkentın genel kitlesi salak olduğu için kendi kişisel bakımı ve sağlığı için uğraşan yok yani en azından benim bu hesabı açma niyetim öyleydi spor tavsiyeleri dış görünüş bakım için yani bide trde açıkcası looksmax çok bilinmiyor
Knk çok biliniyo da batıkent te dediğin gibi öyle adam yok zaten uzun az ama mtn fazla bende hmtn olarak ortalamanın biraz üstü oluyom batıkent'te yaşıma gore

• +1
ben sadece 2 kişi gördüm looksmaxle ilgilenem ikiside tiktokcel zaten sub3 falan diye bi şeyler konuşuyolar sınıfta batıkentin sessiz kesimleri iyi müstakil ev olan pazarın oralar falanda gençler keko hep

ben sadece 2 kişi gördüm looksmaxle ilgilenem ikiside tiktokcel zaten sub3 falan diye bi şeyler konuşuyolar sınıfta batıkentin sessiz kesimleri iyi müstakil ev olan pazarın oralar falanda gençler keko hep
Batikenttrki kekolar sakin amk kudurmuyolar oyle

• +1
  • +1
4 aya batıkent metroda bi smvli lhtn gorursen org adını sormaya git :lul::lul:

• JFL
olum pm açak amk doxlancaz şimdi :lul:

• JFL
Reactions: jsbera
.

• JFL
4 aya batıkent metroda bi smvli lhtn gorursen org adını sormaya git :lul::lul:
genetiği şanslı keko ne orgu gardaş diyip bıçağı takacak sonra amk

Keciorenden sakin knk adam heryerde bıçaklanır bence cayyolunda bile bicaklaniyo meydanda polis var zaten
meydandaki polisler bişeye yaradığı yok kavga çıkıyor bakışıyorlar sadece

• +1

Users who are viewing this thread

Back