amk boyunu erdafinitib gibi fgfr3 inhibitorleriyle uzatabilitmiuim???

metezpr

metezpr

Iron
Öncelikle çokta looksmaxxing ile alakam yok tipim idare ediyor ama boyum sıkıntı amk uzayamıyorum akıl verin
IMG 7986

• JFL
Reactions: yigittsaint, stacyworshipper, OversallSülo and 2 others
happy new year don't live like you're in prison GIF

• +1
  • JFL
Reactions: JonSkyWalkeRR, Iranidnordid, hardmaxxx and 5 others
  • JFL
Reactions: stacyworshipper and OversallSülo
para sorun değil amk ciddi soruyorum
al bisküvi ye kardesim
simtir git kendi arastirmani kendin yap yuzunu adınu bılmedıgın adamın tavsiyesihi mi dinlicen amk

• +1
Reactions: stacyworshipper
çokta looksmaxxing ile alakan yoksa erdafitinib nasıl dozajlican nerden sourcelayacan meraklar icindeyiz

• +1
  • JFL
Reactions: camelblack and arsenist
Benim arkadas genno pinliyo suan soyledigine gore(inanmiyorum) fgfr3 bulmus???

Yasına göre HGH pine kendine belli IU ve aralıklarla madem para sıkıntın yoksa ama pinlemeden önce yan etkilerinin arastır
10 üstü pinle iste aq

çokta looksmaxxing ile alakan yoksa erdafitinib nasıl dozajlican nerden sourcelayacan meraklar icindeyiz
bende 1g açılmamış var:)
@susisesi
çok az bi growth zone u kaldıysa bile uzar erda çok yan etkili ama bu konuda daha iyisi yok zaten growth zoneları genişletmek için

• +1
Reactions: Orcairis
k
Ben zaten tavsiye verenim tavsiyesi ihtiyacı olan deil git okuma anlamaya biraz zaman ayır burada brain rotting yapacagına
la sus agzını sikerim simdi

suan elim sikimde senle kobusurken o kadar umrumdisi yaji zevkime bile etkin yok
Seni Dejenere Deyyus Sen kimsin hee
Zaten kendine hayrın olsan calısırsın cabalarsın Bu yüzden sen Low T High E sin sıradan bır Sub5 and his activities

• JFL
Reactions: OversallSülo
Seni Dejenere Deyyus Sen kimsin hee
Zaten kendine hayrın olsan calısırsın cabalarsın Bu yüzden sen Low T High E sin sıradan bır Sub5 and his activities
konusmalara bak anan yan odada namaz kilip tayyip klipleri izliyor

• JFL
Reactions: OversallSülo
konusmalara bak anan yan odada namaz kilip tayyip klipleri izliyor
Lan bi git bari buradaki iki lafın belini kırıyoz onuda sıyasete karıstırıyon senide banlatmak lazım
@Mods
#mods
Not politic Not Divide

Lan bi git bari buradaki iki lafın belini kırıyoz onuda sıyasete karıstırıyon senide banlatmak lazım
@Mods
#mods
Not politic Not Divid
@Resistance. noldu modlugu alamamıs geri

ucuzu var da erdafitinib safe falan değil ne sikim olacağı da belli değil fgfr1 2 3 ananın amında bile var daha güvenli mantıklı olanlar var

erdatinitibe para vermek yerine trt hgh 1 yıl yapsan hem suratın hem boyun gelişir ama gh dozunu en az 7-8 iu vurman gerek 4-5 iu işe yaramaz