Misogynist_Maxxer
Bronze
Bu amına koydugumun burnu hayatımı sikti amk, ya burun güzel falan ama ucu baya yerde, Yahudilere benziyorum anasını sikeyim, Filistin'e gitsem Yahudi diye vururlar aq.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kader mahkumuyuz :/Bu amına koydugumun burnu hayatımı sikti amk, ya burun güzel falan ama ucu baya yerde, Yahudilere benziyorum anasını sikeyim, Filistin'e gitsem Yahudi diye vururlar aq.
Burnun ucu büyük ve ucu biraz yerde o yüzden kötü görünüyor çünkü tam yüzün ortasında, genel olarak maksillam kötü değil ortalama sayılır (ölçtüm)Burun tek başına bir yüzü sikmez
Sorun maksillanızda büyük ihtimalle
Karadeniz falan olmasın ermenilerin yine iyiArmenoid gen bitirdi
Belki burun ucu düşüktürBurun tek başına bir yüzü sikmez
Bende bunu diyorum işte burun ucu düşükBelki burun ucu düşüktür
bu arada burun tek basina baya etki eder, yani ltnyi mtn yapar, cogu durumda her zaman acsendletir, normieler icin hayat degistirecek kadar olabilir.Burun tek başına bir yüzü sikmez
yav bu kim amk paylaşıp paylaşıp duruyorsunuzsizce rhino beni kurtarır mı?
View attachment 3885992
ne işi yapıyon laaz aktifleşin amjnakoyim la işten geliyoz 31 cekemiyom zaten yorgunluktan org browseliyiz ordada aktif degilsiniz
allahtan fenotipim böyle değil amk beni mogluyo ama fenotipi cidden iğrençsizce rhino beni kurtarır mı?
View attachment 3885992
Babam muteahhit kanka klimali odada telefonla is ayarliyo beni ustalarin yanina verdi tugla tasiyomne işi yapıyon la
kanka bende düşünüyom da çalışmayı önerir misinBabam muteahhit kanka klimali odada telefonla is ayarliyo beni ustalarin yanina verdi tugla tasiyom
calisma knk evde yatkanka bende düşünüyom da çalışmayı önerir misin
alıcağım takviyeler için para biriktirmem lazım elde zaten hazır olan parayı ortodontiye harcicam çünkü
niye lacalisma knk evde yat
zaten tam zamanlj save olcan belli bir yas sonra suanlik bed rottingin keyfine bakniye la
Slave*zaten tam zamanlj save olcan belli bir yas sonra suanlik bed rottingin keyfine bak