dogu
Kraken
çok highinhib yapıyor göz teması kaçırıyom istemsizce bide başın ağrıyor göremediğin için lens şart agaa aynı durumdan müzdaripler yazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nasi göz teması kaciriyon ben miyopum göze bakiyom direkçok highinhib yapıyor göz teması kaçırıyom istemsizce bide başın ağrıyor göremediğin için lens şart agaa aynı durumdan müzdaripler yazsın
Kaç dereceçok highinhib yapıyor göz teması kaçırıyom istemsizce bide başın ağrıyor göremediğin için lens şart agaa aynı durumdan müzdaripler yazsın
20Kaç derece
bilmiyom lens takınca geçiyor amaNasi göz teması kaciriyon ben miyopum göze bakiyom direk
KRAL BEN LENS FALAN BİLMİYOMDA SOL GÖZ 2.5 FALANDI GALİBA UZAĞI GÖREMİYOM AMK GÖZLÜK TAKINCADA DELİ GİBİ BAŞIM AĞRIYO EN SON SİKTİR ETTİM TAKMIYOM HEM YOLDA GEÇEN AKRABADIR TANIDIKTIR FALAN ONLARLADA UĞRAŞMAK ZORUNDA KALMIYOSUN GÖREMİYOSUN ONLARI ÇÜNKÜ AMK GEÇEN KIZIN BİRİNE BİZİM SINIFTAKİ KIZMI DİYE ANLAMAYA ÇALIŞIRKIN TACİZCİ SANDI BENİ HERALDEbilmiyom lens takınca geçiyor ama
tacizci alain aynin durumdan müzdaribizKRAL BEN LENS FALAN BİLMİYOMDA SOL GÖZ 2.5 FALANDI GALİBA UZAĞI GÖREMİYOM AMK GÖZLÜK TAKINCADA DELİ GİBİ BAŞIM AĞRIYO EN SON SİKTİR ETTİM TAKMIYOM HEM YOLDA GEÇEN AKRABADIR TANIDIKTIR FALAN ONLARLADA UĞRAŞMAK ZORUNDA KALMIYOSUN GÖREMİYOSUN ONLARI ÇÜNKÜ AMK GEÇEN KIZIN BİRİNE BİZİM SINIFTAKİ KIZMI DİYE ANLAMAYA ÇALIŞIRKIN TACİZCİ SANDI BENİ HERALDE
KRAL ALAİN DEİLİM BEN BU LENS İŞİ NOLUYO GÖZ DOKTORUNAMI DİYORSUN REÇETEYLEMİ YAZIYOtacizci alain aynin durumdan müzdaribiz
evet özele gittim orada lens numaranı veriyorlar online sipariş veriyon uygun baya zaten lensler int deKRAL ALAİN DEİLİM BEN BU LENS İŞİ NOLUYO GÖZ DOKTORUNAMI DİYORSUN REÇETEYLEMİ YAZIYO
SAĞOLASIN TAŞŞAĞINI YALARIM SENİNevet özele gittim orada lens numaranı veriyorlar online sipariş veriyon uygun baya zaten lensler int de