amk

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
gym basladim 5 ogun yiyom 3 kg aldim 1 ayda kollar fln buyur diye hayal ediyodm yeterli proteini aliyom bel cevrem fena kalinlasti kas grubu olarak sadece gogsum farkedilcek kadar buyudu kalan hersey ayni gibi
yurtta kaliyom lean bulk yapma sanaim yok
nasi skinnyfat olmadan buyucem

• +1
Reactions: adeeyeah
gym basladim 5 ogun yiyom 3 kg aldim 1 ayda kollar fln buyur diye hayal ediyodm yeterli proteini aliyom bel cevrem fena kalinlasti kas grubu olarak sadece gogsum farkedilcek kadar buyudu kalan hersey ayni gibi
Zaman alıyo kanka 1 ayda nereye büyüyon aşırı yersen obez olursun her gün azar azar fazla yemeye başlican zamanla bi anda alman gerekenden 1000 kalori fazla almican, günlük kalori ihtiyacından bi tık daha fazla al 300 kalori falan antrenmanda aksatma çok büyürsün yavaş yavaş nattysin ztn eski düzene dön kontrolsüz yeme bulk yapıcam diye obez olursun

Last edited:
  • +1
Reactions: adeeyeah, IlI and susisesi
ant programın ne kalorin kaç

• +1
Reactions: adeeyeah and Auchelius
1) fazla kalori alıyorsun 300 surplus yeter
2)kötü antreman yapıyorsun?

• +1
Reactions: adeeyeah and Auchelius
ant programın ne kalorin kaç
splite gectim birkac gun sarmadi fullbodye geri dondum 4x/hafta zorlancagim kiloda 8-10 tekrar cikariyorum 3 set gunde 7-8 hareket yapiyorum
kalori 2-3 ogunden 4 ogune cikardim yurt kahvaltisindan 2 kere aliyorum oglen yemeginde ortalama 10 gram protein oluyo kahvaltida 15 gram civari
25 gramin ustune yaklasik 50 gram disardan aliyorum

• +1
splite gectim birkac gun sarmadi fullbodye geri dondum 4x/hafta zorlancagim kiloda 8-10 tekrar cikariyorum 3 set gunde 7-8 hareket yapiyorum
kalori 2-3 ogunden 4 ogune cikardim yurt kahvaltisindan 2 kere aliyorum oglen yemeginde ortalama 10 gram protein oluyo kahvaltida 15 gram civari
25 gramin ustune yaklasik 50 gram disardan aliyorum
protein çok az

• +1
Reactions: adeeyeah and Serialsuicide
gerçekten türkler et yiyemiyor

• +1
Reactions: adeeyeah and kburak
5 ogun ney amk

• +1
1 ayda nasıl bi değişim bekliyorsun amk

Users who are viewing this thread

Back