anadolu insani niye bu kadar low hunt success subhuman genetic

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
son 1 hafta disari cikmaya falan basladim etraftaki insanlarin cogundan daha fazla recessed norwood low t cuckold no forward growth boneless estrogencell low dimorphism bebekler bile oyle çok fazla zayif insan var ve çene hatlari belli bile değil

Last edited:
  • So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: kökleyicifallik, DarkSoulHKF, Misogynist_Maxxer and 4 others
IMG 1620

orospu evladi

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Aven, swaggy and 2 others
son 1 hafta disari cikmaya falan basladim etraftaki insanlarin cogundan daha fazla recessed norwood low t,bebekler bile oyle çok fazla zayif insan var ve çene hatlari belli bile değil
bi tane maxillasi saglikli bir insan gormedim aminakoyim

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer and recai iskender
anadoluda yaşasam demekki daha güzel olacaktım ama anadoludan kastın neresi sivas falan mı?

kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermediği ve bütün appeal god akyaz stacyleri karımız yaptığımız evren

• So Sad
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Misogynist_Maxxer, Deleted member 171415 and 1 other person
kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermediği ve bütün appeal god akyaz stacyleri karımız yaptığımız evren
ben kizil alsam ihtiyar

Hiç bir ırk boktenli zagroslular kadar rahatsız etmiyor beni

• +1
Reactions: DarkSoulHKF and cakdripa
son 1 hafta disari cikmaya falan basladim etraftaki insanlarin cogundan daha fazla recessed norwood low t cuckold no forward growth boneless estrogencell low dimorphism bebekler bile oyle çok fazla zayif insan var ve çene hatlari belli bile değil
aynı ben

• Love it
  • So Sad
Reactions: cakdripa, recai iskender and divisionpanzerfaust
ppndeki adam iyi birine benziyor okuldaki arkadaşlarını cok sevdigini düşünüyorum
teşekkürler hepsini bir birinden daha çok seviyorum

Ne yazıktır ki tr insanın genetiksel olacağı geçersek et yiyememe ve az beslenmeden muzdarip olduğunu görürüz zaten nüfüsun yarısı ağzından nefes alınca problem ancak kürt cl da var baya okulda

• JFL
  • So Sad
Reactions: orbitalover and Misogynist_Maxxer
Okullarda zargana obez ve skinyfatlerden gecilmiyor spor yapan cok az liseli görüyorum. Yapanların bazılarıda 2 ay yapıp triplere girip gotleri baslari ayri oynuyorlar daha sonra gelisim gormedim bahanesiyle veya bu sekilde kız düşürmedi diye saliyor.
Ne yazıktır ki tr insanın genetiksel olacağı geçersek et yiyememe ve az beslenmeden muzdarip olduğunu görürüz zaten nüfüsun yarısı ağzından nefes alınca problem ancak kürt cl da var baya okulda

benim 7 sülalem ankaranın bir adım doğusuna gitmemiştir broski kendin muşlusun diye bana atıp tutma
ha orospu anasını siktiğim cografya bilgini sikeyim senin ben kendimin kokenide zaten ege türkü ve yunan yarimadasi siktir git burdan

ha orospu anasını siktiğim cografya bilgini sikeyim senin ben kendimin kokenide zaten ege türkü ve yunan yarimadasi siktir git burdan
trakyadayim diyo salak orospu anani sikerek oldurucem senin gibi bir mal doğurmuş diye anatolid kokenin var işte daha ne konuşuyon yarrak kafası

trakyadayim diyo salak orospu anani sikerek oldurucem senin gibi bir mal doğurmuş diye anatolid kokenin var işte daha ne konuşuyon yarrak kafası
benim ailemi köyün döl kovası çarşaflı annen sanma klavye savaşçısı :3

bu senin verdiğin tipleme orospu çocuklarıyla çok uğraşıyorum genelde türkiyenin artık denen kısmı olabilir yani shitskin subhuman ne bok ararsan var sikip öldürecen başka çaresi yok

bu senin verdiğin tipleme orospu çocuklarıyla çok uğraşıyorum genelde türkiyenin artık denen kısmı olabilir yani shitskin subhuman ne bok ararsan var sikip öldürecen başka çaresi yok
bunlardan bi tanesi @whoknowsme

benim 7 sülalem ankaranın bir adım doğusuna gitmemiştir broski kendin muşlusun diye bana atıp tutma
kanka bi şey demiyom ama ankara da flexleme amk

Ne güzel işte bu durum rekabette işini kolaylaştırıyor

Users who are viewing this thread

Back