Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
olum bunlar gerçek değil di mi. Şimdiden ll ye para biriktirin amınakoyim
@maarda
@maarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben 19 kız 28 yaşında düğünde gelin çiçeği önüme düştü bende alıp götürüp verdim hoşuna gitti konuştuk instasını verdi ama nişanlısı var. Ona rağmen bana numarasını bile verdi. adım atmalı mıyım kararsızım kendisini çok beğendim kuzenimin arkadaşı kendisicebinde beş kuruş para yok hala ll diyo
kafanı çalıştır oğlum nişanlısı varken sana telefonunu veren kızdan hayır gelir mi? üstelik 28 yaşındaBen 19 kız 28 yaşında düğünde gelin çiçeği önüme düştü bende alıp götürüp verdim hoşuna gitti konuştuk instasını verdi ama nişanlısı var. Ona rağmen bana numarasını bile verdi. adım atmalı mıyım kararsızım kendisini çok beğendim kuzenimin arkadaşı kendisi
Sanırım hitlemek istiyor ondandır evlenecek değil yakafanı çalıştır oğlum nişanlısı varken sana telefonunu veren kızdan hayır gelir mi? üstelik 28 yaşında
nişanlısı kapıya silahla gelmeyecekse yapsınSanırım hitlemek istiyor ondandır evlenecek değil ya
evet doğru sülalem baya uzun ama ama benim boy 1.75 amk 1.80 dedikleri için bana 1.80 larplıyom şuan iyi tarafı güzel base geldijenerasyon önceki atasının genleri denk gelmiş hiç belli olmaz
Değil tabiki amk sen 13 yaşındayken etrafında kaç tane 190 vardı tiktokta herkes 10 yaşında 185+ zatenolum bunlar gerçek değil di mi. Şimdiden ll ye para biriktirin amınakoyim
@maarda
View attachment 4339676
sen 21 degilmiydin amkBen 19 kız 28 yaşında düğünde gelin çiçeği önüme düştü bende alıp götürüp verdim hoşuna gitti konuştuk instasını verdi ama nişanlısı var. Ona rağmen bana numarasını bile verdi. adım atmalı mıyım kararsızım kendisini çok beğendim kuzenimin arkadaşı kendisi
Değil knk 13 yaşında 180dim ben ve okulda bizim dönemde en uzun 2.ydimolum bunlar gerçek değil di mi. Şimdiden ll ye para biriktirin amınakoyim
@maarda
View attachment 4339676
Yalan dolan hepsen 21 degilmiydin amk

shapeshifter orospu evladi gün gecmiyor ki bir infosu da larp olmasinsen 21 degilmiydin amk
O yazı floodda bence neyseshapeshifter orospu evladi gün gecmiyor ki bir infosu da larp olmasin![]()
ikisinide sik nişanlısınıda karıyıdaBen 19 kız 28 yaşında düğünde gelin çiçeği önüme düştü bende alıp götürüp verdim hoşuna gitti konuştuk instasını verdi ama nişanlısı var. Ona rağmen bana numarasını bile verdi. adım atmalı mıyım kararsızım kendisini çok beğendim kuzenimin arkadaşı kendisi
Üçlü yap sen karıyı sik adam seni siksinikisinide sik nişanlısınıda karıyıda