D
Deleted member 313565
Bronze
beni 6 ay amk
annelerinize talibim
annelerinize talibim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

bu nasi bi soru amk
sen kaç ay/yıl?over
2 yil gaglibasen kaç ay/yıl?
Benim annem az emzirdim diyo hatırlamıyom diyo o yüzden ltn manlet kaldım galiba amkbeni 6 ay amk
annelerinize talibim![]()
kürt ananı sikerimkemalist olmandan belli amk![]()
meme istiyorumkanka ben baya uzun bir süre emzirdim. şapur supur emidm kıskanma
bende valla şuan annem gel em dese emerimmeme istiyorum
incest orgbende valla şuan annem gel em dese emerim
oe ben protein ihtiyacımı karşılıyorum gelmiş insest diyor sg sensin insest oç ben sarışın kadonşara yazıyomrum ne insestiincest org
annenden süt emecemoe ben protein ihtiyacımı karşılıyorum gelmiş insest diyor sg sensin insest oç ben sarışın kadonşara yazıyomrum ne insesti
@recai iskender ??? @Auchelius @kurdistanbende valla şuan annem gel em dese emerim
şunu düşününce garip oldu ak biberona koysunbende valla şuan annem gel em dese emerim
decadouche57'yi anlamakbende valla şuan annem gel em dese emerim
Şu an içmekten bahsedilmiyorbeyler abartmayın amk çok pahalı değil anne sütünü doğal satın almak
ensest fetişine dönmüş threadŞu an içmekten bahsedilmiyor
süt bahane memeler şahanebeyler abartmayın amk çok pahalı değil anne sütünü doğal satın almak
AZ BENİDE EMZİRSİN KARDEŞİM17 ay emzirmis sonra yeter diyip kesmiş
oe ben protein ihtiyacımı karşılıyorum gelmiş insest diyor sg sensin insest oç ben sarışın kadonşara yazıyomrum ne insesti
2 aya doxum çıkar hala mal mal konuşuyom sonum hiç iyi olmucakbende valla şuan annem gel em dese emerim
doxçu oelere2 aya doxum çıkar hala mal mal konuşuyom sonum hiç iyi olmucak
*kendini eleştriyordoxçu oelere
View attachment 4615328