anasını siktigimin doktoru

hope_maxxing

hope_maxxing

Tükendi bitti umutlarım ananın amını yumruklarım
16 yasındayken boyumu cok kafaya takıyodum doktora gittim uzar mıyım ya da daha nası uzarım diye orospu cocugu zürafa mı olcan diyip göndermişti aklıma geldi bugun kudurdum sinirrden amınakoyım duvarları yumrukladım dumbelları fırlattım orospıu cocuguna er yapacagım galiba aklımı oynatıyorum suan

• JFL
Reactions: Deleted member 210232, iwishiwastaller, Gordon Freeman and 5 others
doktor iyi demiş manlet dostu doktor

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: ascndndfrgt, hope_maxxing, letrozoleabusing324 and 4 others
16 yasındayken boyumu cok kafaya takıyodum doktora gittim uzar mıyım ya da daha nası uzarım diye orospu cocugu zürafa mı olcan diyip göndermişti aklıma geldi bugun kudurdum sinirrden amınakoyım duvarları yumrukladım dumbelları fırlattım orospıu cocuguna er yapacagım galiba aklımı oynatıyorum suan
doktoru çıkışta teke tek çağır gelmezse annesinin mezarına işe

kesin gatekeepliyor orsopunun cocugu boyu da uzundu lavugun 190 falan olm cok sinirliyim

• JFL
Reactions: murad.89
gidip evladını felç bırakıcam

Eli yüzü nasıldı böyle kendine bakan bi tip miydi

Eğer dediğim gibiyse anasını 500 kere siksen bile haklısın onun

• +1
Reactions: iwishiwastaller and ascndndfrgt
boyun kac suan

kesin gatekeepliyor orsopunun cocugu boyu da uzundu lavugun 190 falan olm cok sinirliyim
Kendisi uzun baskalarinada nashihat veriyo yalandan🤣 amk
Manlet pustu seni

git bul o piçi o kalp ritimi ölçtükleri varya hani boyunlarına doluyolar onunla döv adamın bel disklerini sök kendine tak 2 ye katlansın boyun

• JFL
Reactions: Deleted member 210232
zaten o hastahanede dahiliyeye gidicem ondan aklıma geldi orospunun oglu aq ya