elithırt
Iron
Beyler bunun guide varsa atarmısınız yoksada kullanan biri anlatabilir mi side effectsleri ve etkisi hakkında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben letrozol kullanıyorum ama benzer side effectleri vardır, uyanınca bok gibi hissediyorsun isteksizlik oluyor, libidon düşüyor, cilt kaliten biraz kötüleşiyor, uzun vadede saç incelmesi ve dökülmesi yaşabilirsin benim başıma gelenler bunlarBeyler bunun guide varsa atarmısınız yoksada kullanan biri anlatabilir mi side effectsleri ve etkisi hakkında
Bu libido dışında sorun yok ya libido olayını nasıl düzeltirizBen letrozol kullanıyorum ama benzer side effectleri vardır, uyanınca bok gibi hissediyorsun isteksizlik oluyor, libidon düşüyor, cilt kaliten biraz kötüleşiyor, uzun vadede saç incelmesi ve dökülmesi yaşabilirsin benim başıma gelenler bunlar
Bide reis ne farkı varBen letrozol kullanıyorum ama benzer side effectleri vardır, uyanınca bok gibi hissediyorsun isteksizlik oluyor, libidon düşüyor, cilt kaliten biraz kötüleşiyor, uzun vadede saç incelmesi ve dökülmesi yaşabilirsin benim başıma gelenler bunlar
Bu libido dışında sorun yok ya libido olayını nasıl düzeltiriz
Kanka libidoyu bilmiyorum fakat fark olarak letrozol daha potent yani östrojeni daha fazla azaltıyorBide reis ne farkı var
antidepresan ve androjen abusinguyanınca bok gibi hissediyorsun
bi süre sonra vücut alışıyo en azından bende öyle oldu ya da roidlediğim için farklı olabiliristeksizlik oluyor, libidon düşüyor
saça ve kafa derisine topical estriol kullanıyorum tavsiye ederimcilt kaliten biraz kötüleşiyor, uzun vadede saç incelmesi ve dökülmesi yaşabilirsin
doğru ve yapılan çalışmalarda letronun heşght gaini genelde adex den fazla oluyo ama adex beyinde letro kadar harsh değil diye biliyorum. Forumdan tanıdığım şu ana kadar en iyş heightmaxlemiş kişi 3mg adex kullanıyodu sonra 0 test base roid yapıp 2mg adex yapmaya başladı aşırı bi gigadose.letrozol daha potent
Estriole erişimim var herhangi bir yan etkisi var mısaça ve kafa derisine topical estriol kullanıyorum tavsiye ederim
eczanede var zaten erkek olarak gidip istediğinde satmama ihtimalleri yok gibi bişi tek sıkıntısı tüpü 1200tlEstriole erişimim
bildiğim yok bana da çok iyi geldiherhangi bir yan etkisi var mı
E2 krem estriol krem falan bedava alabilirim estriol belki kullanabilirim aklımda vardı benim deeczanede var zaten erkek olarak gidip istediğinde satmama ihtimalleri yok gibi bişi tek sıkıntısı tüpü 1200tl
bildiğim yok bana da çok iyi geldi
estriol melanini arttırıyor diyolar doğru mu yaşadın mı böyle bişey esmerleşme vseczanede var zaten erkek olarak gidip istediğinde satmama ihtimalleri yok gibi bişi tek sıkıntısı tüpü 1200tl
bildiğim yok bana da çok iyi geldi
Yaşamadım ama benim tenim zaten baya pale ondan bilmiyorumestriol melanini arttırıyor diyolar doğru mu yaşadın mı böyle bişey esmerleşme vs