Anastrozol hk

elithırt

elithırt

Iron
Beyler bunun guide varsa atarmısınız yoksada kullanan biri anlatabilir mi side effectsleri ve etkisi hakkında

Beyler bunun guide varsa atarmısınız yoksada kullanan biri anlatabilir mi side effectsleri ve etkisi hakkında
Ben letrozol kullanıyorum ama benzer side effectleri vardır, uyanınca bok gibi hissediyorsun isteksizlik oluyor, libidon düşüyor, cilt kaliten biraz kötüleşiyor, uzun vadede saç incelmesi ve dökülmesi yaşabilirsin benim başıma gelenler bunlar

• +1
Reactions: ankaranin_adami
Ben letrozol kullanıyorum ama benzer side effectleri vardır, uyanınca bok gibi hissediyorsun isteksizlik oluyor, libidon düşüyor, cilt kaliten biraz kötüleşiyor, uzun vadede saç incelmesi ve dökülmesi yaşabilirsin benim başıma gelenler bunlar
Bu libido dışında sorun yok ya libido olayını nasıl düzeltiriz

Bide reis ne farkı var

uyanınca bok gibi hissediyorsun
antidepresan ve androjen abusing

isteksizlik oluyor, libidon düşüyor
bi süre sonra vücut alışıyo en azından bende öyle oldu ya da roidlediğim için farklı olabilir
cilt kaliten biraz kötüleşiyor, uzun vadede saç incelmesi ve dökülmesi yaşabilirsin
saça ve kafa derisine topical estriol kullanıyorum tavsiye ederim
letrozol daha potent
doğru ve yapılan çalışmalarda letronun heşght gaini genelde adex den fazla oluyo ama adex beyinde letro kadar harsh değil diye biliyorum. Forumdan tanıdığım şu ana kadar en iyş heightmaxlemiş kişi 3mg adex kullanıyodu sonra 0 test base roid yapıp 2mg adex yapmaya başladı aşırı bi gigadose.

ama aynı fiyatlarda karşılaştırırsak (hatta letro daha ucuz olması lazım)
1 kutu (1mgx28) adex < 1 kutu (2.5mgx28) femara

benim plaklar kapalı ama periostal aposition için de e2 nukelamak gerektiğinden ama heightmax kadar sikimde olmadığından 1mg adex + 20mg tamoxifen ED yapıyorum.

Eğer para varsa 2-3mg adex ed > letro bence ama gerçekten çok pahalı ondan heightmax için letro>adex

• +1
Reactions: letrozoleabusing324
eczanede var zaten erkek olarak gidip istediğinde satmama ihtimalleri yok gibi bişi tek sıkıntısı tüpü 1200tl

bildiğim yok bana da çok iyi geldi
E2 krem estriol krem falan bedava alabilirim estriol belki kullanabilirim aklımda vardı benim de

eczanede var zaten erkek olarak gidip istediğinde satmama ihtimalleri yok gibi bişi tek sıkıntısı tüpü 1200tl

bildiğim yok bana da çok iyi geldi
estriol melanini arttırıyor diyolar doğru mu yaşadın mı böyle bişey esmerleşme vs

estriol melanini arttırıyor diyolar doğru mu yaşadın mı böyle bişey esmerleşme vs
Yaşamadım ama benim tenim zaten baya pale ondan bilmiyorum