growthplatessss111
186 kürt htn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
borreby iranid? borreby ve iranid karışımı mı? anlamadımWest alpinid ve Med olan bizziko
Bi de bi baktim aq sen Borreby Iranid'in kopyasisin la
annemin amcaları borreby olabilir çok düşük ihtimal belki ama onların da öyle olduğunu sanmıyorum. fenotip ayırt etmekte kötüyümborreby iranid? borreby ve iranid karışımı mı? anlamadım
north pontid turanid dinarid karısımıyım nasıl bi gen dagılımı olduysa sulaledeWest alpinid ve Med olan bizziko
sen nasıl wa sın olm kürt değil misinWest alpinid ve Med olan bizziko
Kanka kürdüm ama anlamadigim bir sekilde babam direkt west alpinid annem ise med kopyasen nasıl wa sın olm kürt değil misin
borreby iranidden kastın neKanka kürdüm ama anlamadigim bir sekilde babam direkt west alpinid annem ise med kopya
Baba tarafindan dedem ise cok ayri aq dumduz iranid
Borreby tarafindan etkilenmis Iranid, yine de iranid baskinborreby iranidden kastın ne
yanlış yorumluyorsun büyük ihtimalKanka kürdüm ama anlamadigim bir sekilde babam direkt west alpinid annem ise med kopya
Baba tarafindan dedem ise cok ayri aq dumduz iranid
borreby de iranid dd yok bu arada bana kalırsa ilk defa senden duyuyumBorreby tarafindan etkilenmis Iranid, yine de iranid baskin
Babaanne tarafi dumduz wa babusyanlış yorumluyorsun büyük ihtimal
wa menada yok bide deden iranid baban wa nasıl oluyor çelişki var
öle diyorsan öyledir kralBabaanne tarafi dumduz wa babus
Kanka zaten dedigin gibi olmuyo, soyle dusun:borreby de iranid dd yok bu arada bana kalırsa ilk defa senden duyuyum
ben düz proto iranidim
sana y7zümun yarisini atmistim sana fore neyim benöle diyorsan öyledir kral![]()
Aminakodum borreby tam perfect skull bence mesolithic/neolithicannemin amcaları borreby olabilir çok düşük ihtimal belki ama onların da öyle olduğunu sanmıyorum. fenotip ayırt etmekte kötüyüm
seri bi insta baksanasana y7zümun yarisini atmistim sana fore neyim ben
Kanka zaten dedigin gibi olmuyo, soyle dusun:
Normalde genetik ve fenotip olarak iranid'in baskin olmasi %100 iranid fenotipine sahip oldugun anlamina gelmiyor, Iranid'in yaninda borreby genetik varsa ama yine de iranid baskin ise borreby tarafindan etkilenmis iranid oluyor.
bekle indiriyom insta yuklu degilseri bi insta baksana
sil amgView attachment 4701074View attachment 4701075
bilemiyorum. sansürlü kısımlar için ise göz böglrsi ikisine de benzemiyor burun borreby'nin uzun hali
1 gunluk bisi olmuyosil amg
İncel rage atmaya başlamış bu adam%30 bf ile elmacık kemiğim çıkık diyen aptal karı
%30 bf ile elmacık kemiğim çıkık diyen aptal karı