Iranidnordid
Iron
Beyler şu anki yaşım 20. Ama 17-18 gösterdiğimi çok sık söylüyorlar dimo ortalama altı. Dayımlar 16 yaş öncesi sakal bırakmaya başlamışlar ve şu an keller(erken gelişim) Babam ise baya robust bi yapıya sahip kemikleri çenesi falan çok büyük. Babam 19 iken sakal bırakabiliyordu, benim ise çene ucu-yanaklar daha yeni sertleşmeye başladı. Ne anne ne de baba tarafı 2. Derece akrabaların hiçbiri böyle yavaş büyümemiş (anne hariç, annem 10 yıl genç gösteriyor)
Lower thirdimin bu kadar siktiriboktan oluşu canımı sıkıyor
Brow yeni yeni belirginleşmeue başladı ya da zaten vardı ben görmüyodum.
Neyse daha fazla uzatmadan durum böyle, aile temeli sağlam 2-3 kişide küçük çene/hafif gerilik var. 21-23 yaşları arası androjenlere başlarsam ciddi bir değişim görür müyüm? Prenetal T ile alakalı bi sorun olduğunu da düşünüyorum 2d4d oranı bok. Ya da late bloomerimdir, ikisi de olabilir artık bilmiyorum.
Lower thirdimin bu kadar siktiriboktan oluşu canımı sıkıyor
Brow yeni yeni belirginleşmeue başladı ya da zaten vardı ben görmüyodum.
Neyse daha fazla uzatmadan durum böyle, aile temeli sağlam 2-3 kişide küçük çene/hafif gerilik var. 21-23 yaşları arası androjenlere başlarsam ciddi bir değişim görür müyüm? Prenetal T ile alakalı bi sorun olduğunu da düşünüyorum 2d4d oranı bok. Ya da late bloomerimdir, ikisi de olabilir artık bilmiyorum.