Tornoviaa
Silver
Baba nerdesin
Ayrıca Orhan denilen adamda gitmiş
@orhanhic
@orhanhic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
roid satarken polise yakalanmis 8 yıl 6 ay yemisBaba nerdesin
@orhanhic
Dc’si duruyorDeleted oldu amk, okuyosa bunu aminakoyim onun insan dc tg falan verip de gider
Orhanda dikkatimi dağıtıyo dedi sınav zamanı bitsin geri gelir
angutoid kimin altıydı laAmk forumda Angutoid'i tanımayan picler dolmuş. Odcel yok mu Nerede bu adam
Özledik kardeşimizi
Vay mk 07umarım intihar edip kurtulmuştur bu kahpe orospu cocugu hayattan. biz subhuman nd poorcel familycel countryceller için tek huzur yolu bu
Vay amk tecavüzcüler okdr ceza almıyor. Şaşkınlık icerisindeyimroid satarken polise yakalanmis 8 yıl 6 ay yemis
Valla amk, hiçbiriniz adam değilsiniz. Sende dc vermeden gidecen, arkandan sana sovecem bendeDeleted oldu amk, okuyosa bunu aminakoyim onun insan dc tg falan verip de gider
Orhanda dikkatimi dağıtıyo dedi sınav zamanı bitsin geri gelir
maardanın anasını skm 50 kere instagramını ver dedim vermedi ak salagiValla amk, hiçbiriniz adam değilsiniz. Sende dc vermeden gidecen, arkandan sana sovecem bende
Umarım intihar etmemiştir angut baba
Orhan profesör olma hedefi varmis
dc neredeyse hic girmiyorum ama verseneDc’si duruyor
Dathoyu görmezden geldidc neredeyse hic girmiyorum ama versene
Geçen yaz 100 kisi doxxlandi aq forumunda sonra knk insta verDathoyu görmezden geldi![]()
Ne ara oldu amkGeçen yaz 100 kisi doxxlandi aq forumunda sonra knk insta ver
angut benim yüzümle incel hesabı açıp karılara sövüp her biji kurdistan falan diyordu amkNe ara oldu amk
Yakışmamışangut benim yüzümle incel hesabı açıp karılara sövüp her biji kurdistan falan diyordu amk
Dc de oldu herşey ya boş işlerNe ara oldu amk
attım dcdendc neredeyse hic girmiyorum ama versene
Angut'a yakistiramadimangut benim yüzümle incel hesabı açıp karılara sövüp her biji kurdistan falan diyordu amk