Ani elektrik şoklarının etkileri araştırılması lazım

dogu

dogu

Erdoğan sevdalısı

• Woah
  • Hmm...
Reactions: auitistsurvior and Auchelius
1758533784127

elektrikmaxxing

• +1
  • Love it
Reactions: auitistsurvior, dogu and Kayra139
Hepimiz toplanıp birbirimize elektrik verelim ölene kadar en azından birimiz True Adam'a dönüşebilir

• +1
  • JFL
Reactions: auitistsurvior, dogu and Auchelius

sen zenginsin istanbulda bulusak az fareler al test yapalım

20 tane fare al ikiye bolelim hepsine labirent cozdurcez tamammı

bi yarısına elektro sok verelim beyinlerine onlar nası cozuyo labirent gozlemleyek

elektro sok vermedikler nası cozuyo bakak

bak eger olursa muthis olay

• +1
  • JFL
Reactions: dogu and Serialsuicide
şok tedavisi kesin lazım bu ülkeye net bir karar alınmalı yasa haline getirilmeli her yeni doğan türk vatandaşı olan bebeklere daha ilk aydan uygulanmalı

• +1
  • JFL
Reactions: auitistsurvior, dogu, why not me? and 1 other person

bi yarısına elektro sok verelim beyinlerine onlar nası cozuyo labirent gozlemleyek

Nazi doktoru musun amk

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: dogu, Serialsuicide, maarda and 2 others
Nazi doktoru musun amk
0lm turkiyeye dihexa sokabilsem petshopcu tanıdıgım var istanbulda toplu hamster alıp deney yapcam labirentleri cozmeleri nasıl etkileniyor diye ama tr ye sokulmuyor sikiyim

• +1
Reactions: dogu

mantıkken elektro şok verilenler daha hızlı bitirecektir zaten türk kaırlara fare onları deney oalrak kullanırız zekalarında bir artış olacak mı test ederiz

• +1
  • JFL
Reactions: auitistsurvior and Serialsuicide
kaçak mı verecen hırbo :ogre:
Devletimiz hibe sağlarsa fare tirrik karılarının üstünde denemeyi planlıyorum kaçağa gerek kalmaz

• +1
Reactions: auitistsurvior
0lm turkiyeye dihexa sokabilsem petshopcu tanıdıgım var istanbulda toplu hamster alıp deney yapcam labirentleri cozmeleri nasıl etkileniyor diye ama tr ye sokulmuyor sikiyim
kıbrısta var mıdır la acaba kanka

• +1
şaka maka cidden denene bilinir ciddi sonuçlar alınır data toplanır hangi voltajla hangi aralıkla ne gibi etki verdiği gözlemlene bilinir zaten şuanki araştırmalar derin bir araştırma yapmadıkları halde beyinde %33 lük bir gelişme olduğunu söylüyor

• +1
şaka maka cidden denene bilinir ciddi sonuçlar alınır data toplanır hangi voltajla hangi aralıkla ne gibi etki verdiği gözlemlene bilinir zaten şuanki araştırmalar derin bir araştırma yapmadıkları halde beyinde %33 lük bir gelişme olduğunu söylüyor
turkiyeye ilac sokulsa ben denyicem

• +1
mantıkken elektro şok verilenler daha hızlı bitirecektir zaten türk kaırlara fare onları deney oalrak kullanırız zekalarında bir artış olacak mı test ederiz
istanbulda bulusak yaptık bu isi elektrosok nası vercez hangi makineyle

• +1
allah allah merak ettim suan aklinla bin yasa amınakoyayım

kıbrıstan turkiyeye nasıl sokcam yuze yuzemi amk

• +1
benim plan su ratele

amerikaya gitcem nyc soruce var zaten

orda stokla stokla malları tmmı

bulgaristana zaten bizim vize olayı kolaylastı gecen yasayla amerikadan hopp bulgaristana

ordan bi illegala diyorumki bu malleri tırrıkıstana sok ok???

bende ordan istanbuluma geliyorum adamda sınırtdan sokuyor malları

• +1
allah allah merak ettim suan aklinla bin yasa amınakoyayım

kıbrıstan turkiyeye nasıl sokcam yuze yuzemi amk
multivitamin kutusuna atcam kanka

• +1
  • Hmm...
Reactions: dogu and auitistsurvior
benim plan su ratele

amerikaya gitcem nyc soruce var zaten

orda stokla stokla malları tmmı

bulgaristana zaten bizim vize olayı kolaylastı gecen yasayla amerikadan hopp bulgaristana

ordan bi illegala diyorumki bu malleri tırrıkıstana sok ok???

bende ordan istanbuluma geliyorum adamda sınırtdan sokuyor malları
hap sokmak çok basit ben erasmusa gidince mk falan getiririm muhtemelen ama enjeksiyon sakat kalem halde olsa getiririm de kartuş sokması zor aq kaleme hadi dersin eczaneden aldım orda kişisel ilacım falan diye

• +1
Reactions: dogu and auitistsurvior
multivitamin kutusuna atcam kanka
supplementlerde gumrukte duruyo diye biliyom

creatin kutusuna dihexa sokuyummu

benim source kıbrısa shiplıyo sanırım 4k lira yarım kilo dihexa alcam

• +1
hap sokmak çok basit ben erasmusa gidince mk falan getiririm muhtemelen ama enjeksiyon sakat kalem halde olsa getiririm de kartuş sokması zor aq kaleme hadi dersin eczaneden aldım orda kişisel ilacım falan diye
mk dan sonrası dnr no offense

kalem degilde normal ham madde al meyve suyuna koy gel

• +1
küçük elektro veren cihzalar var onlara bağlican
fareler toplayıp deneyin

eger elektro sok verilen fareler labirentleri hızlı ogrenirse devrim yapıcı bilgi

• +1
bump bu threade daha cok ilgi lazım cok ilgi cekici aq @dogu bu isi yapmamız lazım ciddiyim 10 tane hamster kac lira amınakoyayım????

• +1
bump bu threade daha cok ilgi lazım cok ilgi cekici aq @dogu bu isi yapmamız lazım ciddiyim 10 tane hamster kac lira amınakoyayım????
ben buna okeyim hamsterları toplamak labirent yapmak fln cok zor is degil elektro sok vercez

• +1
ben buna okeyim hamsterları toplamak labirent yapmak fln cok zor is degil elektro sok vercez
hazır veya kendimiz yaparız petshoptan vs hamsterlar var ama fare kadar etkili olur mu bilmiyorum elektorşoklar var küçük onalrda alındımı geriye kalan doğru şekilde data analizi yapmak olur

• +1
hazır veya kendimiz yaparız petshoptan vs hamsterlar var ama fare kadar etkili olur mu bilmiyorum elektorşoklar var küçük onalrda alındımı geriye kalan doğru şekilde data analizi yapmak olur
hamsterları labirente koyup test yapmak en basiti kac dk da cozuyolar zor labirentleri fln bu konuda baska arastırma varmı bakıyom elektrosokların beyin uzerinde etkisi

dümdüz elektrik çarptın diye niye zekileşsin aq ve fare zihni ile insan zihni bayağı alakasız çalışıyo irade sahibi olduğumuz için

• +1
dümdüz elektrik çarptın diye niye zekileşsin aq ve fare zihni ile insan zihni bayağı alakasız çalışıyo irade sahibi olduğumuz için
ben farelere elektirik basıcam git burda arastırmalarda var hem

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l
ben farelere elektirik basıcam git burda arastırmalarda var hem
arastırmalar: insan spermi yutan hamstera elektrik verdik 31 cekmeyi ogrendi zekada artis

• +1
arastırmalar: insan spermi yutan hamstera elektrik verdik 31 cekmeyi ogrendi zekada artis
gayette yeterli sen hamster sevdalısı oldugun icin elektirik vermemizi istemiyo olabilirsin ama yapcak bisi yok biz vercez

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l