dogu
manlet
NPC herkes amk salonda varsa forumda konuşak halledek valla ascendleriz birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
senle gym bro olunur mu kafayı yerim la cildiririm amk@pashanimair al işte niye JFL attın gavat
senle gym bro olunur mu kafayı yerim la cildiririm amk
anakamallnereye yakın yaşıosun
anakamall
nerdesinkiaint no way bro çok uzak
olm sizin bi lideriniz falan mı var forumda aktif olmuyonuz sonra birileri aktif oluncs oluyonuz bence siz npcsiniz sizi birileri kontrol ediyo amkaint no way bro çok uzak
ben az önce geldim işim vardıolm sizin bi lideriniz falan mı var forumda aktif olmuyonuz sonra birileri aktif oluncs oluyonuz bence siz npcsiniz sizi birileri kontrol ediyo amk
sana demiyom amk bi kaç gün aktif olmuyolar sonra bi anda aktif oluyolar ama sen dahil degilsinben az önce geldim işim vardı
tatildeydim kanka bi de forum artık bomboş zaten botb dışında adam akıllı bilgi yok girmek zaman kaybıolm sizin bi lideriniz falan mı var forumda aktif olmuyonuz sonra birileri aktif oluncs oluyonuz bence siz npcsiniz sizi birileri kontrol ediyo amk
senle gym bro olan kişi heralde senden fazla ağırlık kaldırınca kıskançlıktan öldürürsün amk ağırlığın altında felan bırakırsınNPC herkes amk salonda varsa forumda konuşak halledek valla ascendleriz birlikte
yok olm niye öyle bir şey yapayım benden daha fazla kaldırsıns
senle gym bro olan kişi heralde senden fazla ağırlık kaldırınca kıskançlıktan öldürürsün amk ağırlığın altında felan bırakırsın
taurus tarafinerdesinki
ebesinin nikahı harbidentaurus tarafi