Ankara GYM bro lazım

dogu

dogu

manlet
NPC herkes amk salonda varsa forumda konuşak halledek valla ascendleriz birlikte

• JFL
Reactions: pashanimair
@pashanimair al işte niye JFL attın gavat

• JFL
  • +1
Reactions: Thief and yadih

Attachments

• images (34).jpeg
    images (34).jpeg
    9.5 KB · Views: 0
nereye yakın yaşıosun

aint no way bro çok uzak
olm sizin bi lideriniz falan mı var forumda aktif olmuyonuz sonra birileri aktif oluncs oluyonuz bence siz npcsiniz sizi birileri kontrol ediyo amk

• +1
olm sizin bi lideriniz falan mı var forumda aktif olmuyonuz sonra birileri aktif oluncs oluyonuz bence siz npcsiniz sizi birileri kontrol ediyo amk
ben az önce geldim işim vardı

ben az önce geldim işim vardı
sana demiyom amk bi kaç gün aktif olmuyolar sonra bi anda aktif oluyolar ama sen dahil degilsin

• +1
tatildeydim kanka bi de forum artık bomboş zaten botb dışında adam akıllı bilgi yok girmek zaman kaybı

• +1
Reactions: Serialsuicide
s
NPC herkes amk salonda varsa forumda konuşak halledek valla ascendleriz birlikte
senle gym bro olan kişi heralde senden fazla ağırlık kaldırınca kıskançlıktan öldürürsün amk ağırlığın altında felan bırakırsın

• JFL
  • Woah
Reactions: MogEater, yadih and dogu
s

senle gym bro olan kişi heralde senden fazla ağırlık kaldırınca kıskançlıktan öldürürsün amk ağırlığın altında felan bırakırsın
yok olm niye öyle bir şey yapayım benden daha fazla kaldırsın

ankaraya bayılıyom amk millet avm ile yerini veriyor😭

• JFL
Reactions: Kayra139