ankaranın adamı lütfen dur artık

evexoria

evexoria

2x15
kankam lütfen dur burası looksmax.org amınakoyayım bi insan full taşşak geçmelik thread mi atar ya lütfen yeter dur artık
@ankaranin_adami

• +1
  • JFL
Reactions: caglar3, FAWFF, Hanife and 2 others
kankam lütfen dur burası looksmax.org amınakoyayım bi insan full taşşak geçmelik thread mi atar ya lütfen yeter dur artık
@ankaranin_adami
Knk alinma ama@ankaranin_adami ve @truefoidslayerpqoqo seni dnr liyoruz adam high iq ve komik seyler atiyo:ANGERY:

• +1
Reactions: ankaranin_adami and evexoria
Knk alinma ama@ankaranin_adami ve @truefoidslayerpqoqo seni dnr liyoruz adam high iq ve komik seyler atiyo:ANGERY:
hayır biriniz herkese ragebait atıyor globalde biriniz full troll subforumu sikiyor durmanız lazım:BLUBBERS:

• WTF
Reactions: ankaranin_adami
hayır biriniz herkese ragebait atıyor globalde biriniz full troll subforumu sikiyor durmanız lazım:BLUBBERS:
ben olmasam sub forum aynı ve ruhsuz durcak millet gülsün en azından orgda hem eğlensinler hem bilgi alsınlar

@ankaranin_adami
İgnore tuşuna basmak zor degil

• JFL
  • +1
Reactions: mtn_dude_193 and coax96
acizlik bide türk subforumdan ben kimseyi ignorelemem @nikolata gibi bir oçu bile
Ulan orospu cocugu anani mi siktim anani italyan pizza ustasi gibi tur mu attirdim elimin ustunde iki mesajdan biri nikolata anami sik yaziyon

• JFL
Reactions: evexoria and ankaranin_adami
Ulan orospu cocugu anani mi siktim anani italyan pizza ustasi gibi tur mu attirdim elimin ustunde iki mesajdan biri nikolata anami sik yaziyon
bacını sikim

acizlik bide türk subforumdan ben kimseyi ignorelemem @nikolata gibi bir oçu bile
He aynen acizlik veletlerden mallardan arınıyor arayüzün düzgün konular karşına çıkıyor

• Woah
Reactions: evexoria
herkes ignore atsin buna bidaha yazmaz

• +1
Reactions: mtn_dude_193