IzotretinoinKullani
196 KHHV İncel, Hırsız, ILUVANAVAR ustamdır.
@ankaranin_adami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şef nerdesin ordunun sana ihtiyacı var@ankaranin_adami
overdose attı@ankaranin_adami
@ankaranin_adami
adet kanı methodunu yaparken şêhîd düştü
Şef nerdesin ordunun sana ihtiyacı var
overdose attı
gecen mevzuya gitmisti ya bicakladi ya bicaklandi, en sonki mesajlari;iyi oldu gebersin amına
ankaranın adamının bilinen son görüntüsü@ankaranin_adami
adam iyi ben kişisel biliyorum dayısı telefonunu almiş yan hesapla gruba girdi yine@ankaranin_adami
senin o salak ananı siksem adım çıkar engelli sikiyo diye ananın zihinsel engelli raporu var babanda ondan dolayı çalıimıyo evde ananı dövüyo salak dübüriyi oldu gebersin amına
faggotölümden geri döndük babbba
senin o salak ananı siksem adım çıkar engelli sikiyo diye ananın zihinsel engelli raporu var babanda ondan dolayı çalıimıyo evde ananı dövüyo salak dübür
çeneyin yayını sikiyim orosbu evladı ağzın koca karılar gibi laf yapıyo kızla sikişsen konuşman bitmeden boşalırsın senin şimdi o dilinde o 3 cmlik sikindende uzundur amınakoydumun topufaggot
dnr fagçeneyin yayını sikiyim orosbu evladı ağzın koca karılar gibi laf yapıyo kızla sikişsen konuşman bitmeden boşalırsın senin şimdi o dilinde o 3 cmlik sikindende uzundur amınakoydumun topu
Lgs yüzünden telefonu alınmış@ankaranin_adami
Herkes birsey uydurudu amk adam reply atmis yaLgs yüzünden telefonu alınmış
Ignore atmışım velet diyeHerkes birsey uydurudu amk adam reply atmis ya
okulda guncel sevilme durumu su yaAnkaranin adami bir pictir ve orospu cocugudur