annem

sexisdeath

sexisdeath

Sphinx
bugun eski pasaport fotoğrafıma bakıyodum düşünuyodum ben nasıl ucubeye dönüştüm. o zamanlarda çok karizmatik bi çocuktum. kızlar beni seviyodu.
gittim aneme gösterdim bana dediki “bak beni dinlerken ne kadar güzeldin ama şimdi kendini çirkin yapıyorsun ”
bitti

• So Sad
  • +1
  • Woah
Reactions: Trenmaxx1, Fridx, Auchelius and 11 others
bugun eski pasaport fotoğrafıma bakıyodum düşünuyodum ben nasıl ucubeye dönüştüm. o zamanlarda çok karizmatik bi çocuktum. kızlar beni seviyodu.
gittim aneme gösterdim bana dediki “bak beni dinlerken ne kadar güzeldin ama şimdi kendini çirkin yapıyorsun ”
bitti
Anneni dinlemeliydin

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 4 others
Çocukken kızlar ne tatlısın diye öpüyordu evcilik oynarken öpüşmüştüm hayatımın zirvesini bebeyken gôrdüm bende aq

• +1
Reactions: dogu, Thrill, Ameliyat Masası and 6 others
Çocukken kızlar ne tatlısın diye öpüyordu evcilik oynarken öpüşmüştüm hayatımın zirvesini bebeyken gôrdüm bende aq
Amk okuldaki İngilizce hocasına aşıktım 1.sinifta sınıftan biri söylemişti hocaya ben ağlamıştım hoca ondan sonra her tenefus öpüyodu beni amk prime o zamandi

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 9 others
3 yaşımda bi fotom var görseniz ilerde yüzde yüz chad dersiniz nası böyle oldu aq

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 6 others
Amk okuldaki İngilizce hocasına aşıktım 1.sinifta sınıftan biri söylemişti hocaya ben ağlamıştım hoca ondan sonra her tenefus öpüyodu beni amk prime o zamandi
Yemin ederim aynısı ilkokulda sınıfı ben yönetiyordum başkandım kızlar benimle el ele tutuşuyordu tatile gittiğimde Rus kızlar ile havuzda takılıyordum noldu da amı götü dağıttım bilmiyorum amk

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 7 others
Yemin ederim aynısı ilkokulda sınıfı ben yönetiyordum başkandım kızlar benimle el ele tutuşuyordu tatile gittiğimde Rus kızlar ile havuzda takılıyordum noldu da amı götü dağıttım bilmiyorum amk
Olm bu ikisi çocukkugunda chad life yaşamış noluyo

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, growthplatessss111, Ameliyat Masası and 9 others
Olm bu ikisi çocukkugunda chad life yaşamış noluyo
Çocukken ki potansiyelimi ergenliğe obez girerek siktim attım amk çocukken sınıftan 5 kız aşıktı bana aynı yıl içinde

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 7 others
Küçükken kızlar hızlı koşanı seviyordu aq

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, Thrill, Ameliyat Masası and 9 others
Benim anaokulunda oyun oynarken karim vardi muhtemelen suan stacydir

• +1
  • JFL
Çocukken ki potansiyelimi ergenliğe obez girerek siktim attım amk çocukken sınıftan 5 kız aşıktı bana aynı yıl içinde
Çocukken bile deneyimlemedigim seyeler amk

• +1
  • So Sad
Cocukken sarisindim falan sonra kürte dönüstüm

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 3 others
Rus kızlar ile havuzda takılıyordum noldu
Zengin pic amk biz dagda pet siseylen top oynuorduk top almaya paramiz yoktu

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Trenmaxx1 and 3 others
  • +1
Reactions: ascendantwill, Thrill, Ameliyat Masası and 4 others
amk bende bi kere tatile girmissim 12dim fln 16-17 yasinda kizlarla takiliyodum havuzda beni biliardo da fl cagriyolardi
keske beni tecavuz etseydiler

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Thrill, Serialsuicide and 4 others
OĞLUM SEN FORUMA ZIRLAMAYA MI GİRİYORSUN

1769366238105

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Deleted member 313565, why not me?, Orcairis and 3 others
çocukken 2 kız beni aynı anda öpmüştü amk

• JFL