Annemi SİKEYİM

recai iskender

recai iskender

Iron
Bugün omegledeyim kız (htb) geldi diyo şuan çok tatlı duruyon yakışıklısın falan tam konuşuyoz işte annem 2-3 dk sonra interneti çekti karının bana 17 senedir bir boku dokunmadı amk onun yüzünden chadlite babamın genleri de boşa gitti ciddi diyorum çıldırdım bağırdım dışarı çıktım işte 5-6 saattir dışarıdayım amk aramalarını falan reddettim ne yapmam lazım

• JFL
Reactions: elemanzelvadre, ER enjoyer, temelyeterliliktest and 2 others
Bugün omegledeyim kız (htb) geldi diyo şuan çok tatlı duruyon yakışıklısın falan tam konuşuyoz işte annem 2-3 dk sonra interneti çekti karının bana 17 senedir bir boku dokunmadı amk onun yüzünden chadlite babamın genleri de boşa gitti ciddi diyorum çıldırdım bağırdım dışarı çıktım işte 5-6 saattir dışarıdayım amk aramalarını falan reddettim ne yapmam lazım
ne ne yapmam lazım git öldür anneni salak orospu evladı ailesini infaz etseler böyle kurulmaz

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, maarda and Angutoid
ne ne yapmam lazım git öldür anneni salak orospu evladı ailesini infaz etseler böyle kurulmaz
Seni harbi sikerim kars a işin düşerse söyle yüzümede söyle bunları

Seni harbi sikerim kars a işin düşerse söyle yüzümede söyle bunları
kars ne lan orospu çocuğu internet var mı? sıçtığınız bokları toprakla kapatıyor musunuz?

• JFL
  • +1
Reactions: elemanzelvadre, naturepreacher, ER enjoyer and 5 others
Sen disardayken eve gelip anneni siktim

• JFL
Reactions: maarda and sentrix
incel mafya orospu cocugu kars'da yaşıyorsun omegledeki karı seni simplese ne olur yasadıgın sehire bak derdine bak yapay zeka falan mısın sen
Seni ciddili siktim olm tum karsı toplayıp sikecem seni yuzunu de ss aldim sinirden elim ayagim titriyor sikecem seni az bekle bulacam sikecem swni

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, gargomel and toprak
He amk evlencekdin kızla konuşup, doğduğundan beri sana bakan anana mı kinleniyorsun lavuk

er yap hemen hemen tek çozum o go er hemeeennn mennn

reddit formu yaptınız burayı ananızı sikeyim

• +1
Reactions: Ashoimex and Tornoviaa
ben mpnkey app de htb fransz karıyla konuştum işler ilerledi bakıcaz

KOMEDI THREAD AQ

Users who are viewing this thread

Back