richter52
Emir verildi
Daha çok ucube gibi geldi millet sinirlenmek yerine adamla taşak geçmiş?ragebaiter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Daha çok ucube gibi geldi millet sinirlenmek yerine adamla taşak geçmiş?ragebaiter
Ya ananın amına koyyimDaha çok ucube gibi geldi millet sinirlenmek yerine adamla taşak geçmiş?
Kardeşi falan mısın ne bu tavırlar. Bir bağlantın varsa alay konusu olmadan önce müdahele etseydin galiba sende acınası bir ucubesinYa ananın amına koyyim
Ya ananın amına koyyimKardeşi falan mısın ne bu tavırlar. Bir bağlantın varsa alay konusu olmadan önce müdahele etseydin galiba sende acınası bir ucubesin
Sen küçükken recai ananızı çok mu sikti? Karıyı saksoya falan mı yatırdıYa ananın amına koyyim
kimin köpeğisin doğru söyle orospu evladiDaha çok ucube gibi geldi millet sinirlenmek yerine adamla taşak geçmiş?
Harbi dedikleri gibi ucubeymiş bu üçü bikaç eski postta baktım da utanmıyor musunuz herkese alay konusu olmaktan am bitleri?kimin köpeğisin doğru söyle orospu evladi![]()
richterin anasi sikilirken org lurklamasiHarbi dedikleri gibi ucubeymiş bu üçü bikaç eski postta baktım da utanmıyor musunuz herkese alay konusu olmaktan am bitleri?
Yav ananın amına koyyimHarbi dedikleri gibi ucubeymiş bu üçü bikaç eski postta baktım da utanmıyor musunuz herkese alay konusu olmaktan am bitleri?
larp postumu bumpla güzel dostum anan yarrağımı emmeye devam edecekTecavüz mağduru![]()
“Larp”larp postumu bumpla güzel dostum anan yarrağımı emmeye devam edecek