ezet
Bronze
Ja to tak zostawię tutaj
To już robi się mało śmieszne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gdyby ona jeszcze miała pojęcie co to jestJa to tak zostawię tutaj View attachment 4977388
Someone translate this for me
Ill leave it this way View attachment 4977388
This is getting unfunny
if she knew what it means![]()
daj jakis jumpscare warning nastepnym razemJa to tak zostawię tutaj View attachment 4977388
Someone translate this for me
She said looksmaxxing is yet another thing that men stole from women with autism. Not a single original thoughtTranslate img
Nigdy się ich nie pytaj dlaczego przed 2023 nie było żadnych forum looksmaxxingowych dla kobiet. Zapytaj się jej także, czy wie, że jest o wiele więcej autystycznych mężczyźn niż kobietJa to tak zostawię tutaj View attachment 4977388
Nigdy się ich nie pytaj dlaczego przed 2023 nie było żadnych forum looksmaxxingowych dla kobiet. Zapytaj się jej także, czy wie, że jest o wiele więcej autystycznych mężczyźn niż kobiet
Gdzie jest ten mog? Niech zdejmie makijaż to pogadamy co za glupia kurwa
to jest typ baby co udaje ze ma depresje i sie tnie dla atencji, nie ma coGdzie jest ten mog? Niech zdejmie makijaż to pogadamy co za glupia kurwa
Ja na tiktoku z 2 tyg temu widzialem jakas emoske (ltb) co pisala ze jest true eve i do niej tak wszyscy znajomi mowia nie moglem z pizdy wytrzymac
"Looksmaxxing is another thing men stole from women with autism. Not a single original thought"Someone translate this for me
Są takie fora wgl? jak tak to weźcie podeślijcie bo nie zdziwiłbym sie gdyby tam nie było tego samego co jest tutajNigdy się ich nie pytaj dlaczego przed 2023 nie było żadnych forum looksmaxxingowych dla kobiet. Zapytaj się jej także, czy wie, że jest o wiele więcej autystycznych mężczyźn niż kobiet
XDDDD moja była dziewczyna (MTB) uważa sie za True Eve (i to tak kurwa w chuj)Ja na tiktoku z 2 tyg temu widzialem jakas emoske (ltb) co pisala ze jest true eve i do niej tak wszyscy znajomi mowia nie moglem z pizdy wytrzymac
Nie tylko ona. Dużo kobiet nie myśli o konsekwencjach (przynajmniej większość których poznałem)za 10 lat bedzie plakala ze meza znalesc nie moze
Czasami smuci mnie to że to nie jest społecznie akceptowalne że mężczyźni sie malują. Kurwa ta strona miała by o połowe mniej użytkownikówGdzie jest ten mog? Niech zdejmie makijaż to pogadamy co za glupia kurwa
Murzyn chociaż ci zarapuje coś fajnego a pięć kobiet ci zrobi chujową piosenkę na poziomie fagatyPiec kobiet vs jeden najebany murzyn (facet)
Kto madrzejszy?
fagata to najlepsza piosenkarka na swiecie (nosze latina make up i chodze do zawodowki)Murzyn chociaż ci zarapuje coś fajnego a pięć kobiet ci zrobi chujową piosenkę na poziomie fagaty
Technikum fryzjerstwa*fagata to najlepsza piosenkarka na swiecie (nosze latina make up i chodze do zawodowki)