anti aging ve yag yakim icin gh kullanimi

Reis bunu denicem zatende acayip bluepilledler ilk konuştuğumuzda sonlara doğru dış görünüşe önem gösterenlerle dalga geçiyolardı hepsi gerizekalı falan diyolar komik gelmişti bana. Bugün bunu denicem zaten ama bi psikolağa yolu var senin dediğin gibi.
ailen açıkcası böyle diyorsa senin yaptığın şeyi aşırı zararlı gördüklerimden diyodur konuşmak çok işe yaramaz bence yetişkin aklı olduklarından doğru bildiklerini düşünecekler

• +1
Reactions: MogEater and Zagro
Reis bunu denicem zatende acayip bluepilledler ilk konuştuğumuzda sonlara doğru dış görünüşe önem gösterenlerle dalga geçiyolardı hepsi gerizekalı falan diyolar komik gelmişti bana. Bugün bunu denicem zaten ama bi psikolağa yolu var senin dediğin gibi.
ben genetikleriniz bok gibi falan diyip onlara sucu atmistim duygu somurusu falan yapinca kotu hissedip ikna olmuslardi

• +1
Dhtnin frame de etkisi neredeyse 0 bu arada haberin olsun .org propagandası yeme diye diyorum
Gh ve testo frame en çok etki ediyor ama sen zaten hgh kullanmıssın genetik şanssızlık olabilir kanka
true there's zero 5 alpha reductase activity in periosteal bone iirc
main culprit is probably a low t:e2 ratio or just genetics

• +1
ben genetikleriniz bok gibi falan diyip onlara sucu atmistim duygu somurusu falan yapinca kotu hissedip ikna olmuslardi
mal misin anneye babaya oyle denir mi
@Zagro bu ne derse tersini yap oyle desen daha da kotu olur

• +1
Reactions: MogEater, cakdripa and Zagro
Emin değilim biraz aşırı olur gibi bu zamanda abim niye üzüyorsun der

• +1
Reactions: MogEater, serenade, reanrao and 1 other person
true there's zero 5 alpha reductase activity in periosteal bone iirc
main culprit is probably a low t:e2 ratio or just genetics
niye ingilizce yazıyon

• +1
Reactions: cakdripa, MogEater and Zagro
Emin değilim biraz aşırı olur gibi bu zamanda abim niye üzüyorsun der
norditropin alsana her yere koyarsın olum 21 gün dayanıo normal sıcaklıklara

• +1
Reactions: reanrao and MogEater
norditropin alsana her yere koyarsın olum 21 gün dayanıo normal sıcaklıklara
norditropin kullandım en etkilisi olduğunu düşünüyom deli dehset uzamistim onu kullanirken

• +1
Reactions: serenade
fark ne, link atarmisin ilacabak gibi bi siteden
kanka kusura bakma aktif girmiyom görmemişim quick kalem denilen şeyi aldında 3bin diyelim hem kaleme para veriyon hemde ilaca her bitti zaman quick kalem alırsın sürekli boş yere kalem ödersin onun yerine bi tane kartuşa uygun kalem al kalemi sürekli kullanırsın ilac şişesi bitince yenisini alırsın ve daha ekonomik oluyor

kanka kusura bakma aktif girmiyom görmemişim quick kalem denilen şeyi aldında 3bin diyelim hem kaleme para veriyon hemde ilaca her bitti zaman quick kalem alırsın sürekli boş yere kalem ödersin onun yerine bi tane kartuşa uygun kalem al kalemi sürekli kullanırsın ilac şişesi bitince yenisini alırsın ve daha ekonomik oluyor
knk link veya gorsel atar misin

knk link veya gorsel atar misin
1749830285673

yanlış değilsem bu olması lazım bende şuan genotropin var dedim gibi yarın veya ertesi gün almaya gidicem atarım alınca kalemi bulamadım ama arkası çıkan olmalı

Users who are viewing this thread

Back