Appeal yükseltmenin en hızlı yolu

szolliontaraelis

szolliontaraelis

Solum In Mortem Finiat Officium
RTT.

Tipiniz, boyunuz, kemik yapınız ne olursa olsun bu her şekilde appealınızı arttırmanın bir yoludur. Roids, tan, tattoos. Alt kızları da dahil etmek isterseniz bir adet kaş piercingi iş görür.

Göt korkusundan iğne basamayacak elemanlar gelip sikko sikko konuşmasın.

• +1
Reactions: Zodiac, codeine1119, Serialsuicide and 7 others
  • Ugh..
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Kayra139 and szolliontaraelis
  • +1
Reactions: Zodiac, Auchelius and maarda
  • +1
Reactions: Auchelius and szolliontaraelis
eye color boydan daha onemli, etnik gibi gozukmemek icin eger eye color iyiyse ve nose iyiyse evet, ama t50 with anatolion nose sacma duruyor

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
eye color boydan daha onemli, etnik gibi gozukmemek icin eger eye color iyiyse ve nose iyiyse evet, ama t50 with anatolion nose sacma duruyor
olm ne anlatiyon

arkadaslar bu sekilde chad olursunuz demiyorum fark ettiyseniz, oladabilirsiniz bilemem ama boyle garanti olarak iyi kotu slayleyebileceksiniz diyorum eger otistik degilseniz.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, codeine1119 and 2 others
cope ethnic mogs

• +1
Reactions: reanrao
RTT.

Tipiniz, boyunuz, kemik yapınız ne olursa olsun bu her şekilde appealınızı arttırmanın bir yoludur. Roids, tan, tattoos. Alt kızları da dahil etmek isterseniz bir adet kaş piercingi iş görür.

+Sac uzatmak

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya and Zodiac
RTT.

sikim kalkmıyo ne önerirsin

Kısa boyda rtt çok itici durur bence
Indir 20 Indir 19

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Zodiac
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and wsdem
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, temelyeterliliktest and Serialsuicide
anti oksidanlarımı ne zaman aliyim sence gymde vrediğimiz self inflamasyon ile çakışmasın
Tek anti oksidan(aspirin dışında) C vitamini alıyorum onu da kendi yaptığım pre workout un içine atıyorum 3-4 gram falan bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, elemancomeback31, Zodiac and 1 other person
Tek anti oksidan(aspirin dışında) C vitamini alıyorum onu da kendi yaptığım pre workout un içine atıyorum 3-4 gram falan bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
convo bakar mısın

• +1
Reactions: szolliontaraelis

Users who are viewing this thread

Back