atess
6'3
lan kız kesin işaret veriyo nerdeyse eminim yani ama asla yazamam keske benden daha high t davransan ve ilk sen yazsan 23:59da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ee naptın sonra duzeldi mibende senin gibiydim yarramın başını gördüm sonra neden kızların bu davranışı "prenses" olarak adlandırıp ilk adımı atmayıp arkadaş grubuyla dalga geçtiği için
o zamanlardan geçerken unemployed ve baya kayıp yaşadığım için günde 5 6 saat sadece oturup düşünüyordum hayatı genel olarakee naptın sonra duzeldi mi
kanka sorun o zaten amkkız işaret verip yazamamak ne demek amına koyayım ezik misin sen aq
Olm asla yazamam diye bir şey yok aq git alkol iç öyle yaz yaz o siktiğimin mesajını ne kaybedebilirsin kikanka sorun o zaten amk
he tamam o zaman yaziyomyarram yaz işte ne naz yapıyon
alkol stsi atıp sonra ttden yazma fikri vardı ama alkol icemedim amk bugunOlm asla yazamam diye bir şey yok aq git alkol iç öyle yaz yaz o siktiğimin mesajını ne kaybedebilirsin ki
yazıyosun hemen sside buraya atıyosunhe tamam o zaman yaziyom
lan o kız gelip tcmle birlikte ad soyad seklinde benden hoslandıgını soyleyene kadar acılamamyazıyosun hemen sside buraya atıyosun
tamam yaz yine dealkol stsi atıp sonra ttden yazma fikri vardı ama alkol icemedim amk bugun
bak olmazsa goruldu falan yersem gider intihar ederim amk okulda goz goze bile gelemem dısarı cıkamamtamam yaz yine de
tırnaklarını da yaptırıyon mu amını yurdunu siktiğimlan o kız gelip tcmle birlikte ad soyad seklinde benden hoslandıgını soyleyene kadar acılamam
yemezsin yazbak olmazsa goruldu falan yersem gider intihar ederim amk okulda goz goze bile gelemem dısarı cıkamam
tamam insellerin bazılarının fazla ezikliği var da böyle bir ezikliği görmeyeli çok oldu

Allahını muhammedini götünden bağırta bağırta sikeyim ateşlan kız kesin işaret veriyo nerdeyse eminim yani ama asla yazamam keske benden daha high t davransan ve ilk sen yazsan 23:59da
kız herkeslr sosyal nerdeyse cıvıl cıvıl bisey arkadas ortamında oturuyoz falan arkasını donuyo bana bakıyo yanımıza gelip bilerek yanıma falan ouruyo amk gecen bi arkadasla kavga etcektik cıkısta ben oturuyodum koridorda arkadas karsımda aramızds 3 4 metre var bu geldi arkadasın yanına oturdu bu cocugun adı ne falan dedi gozume bakarak( bilmiyo sanki yarrak) daha birsuru belirti var amk ama acılamam isteolm kendini kandırıyon burda kız benden hoşlanıyor kesin diye
kız sadece günaydın falan dedi burda delüzyonlar kuruyon kendini iyi hissetmek için
emin olsan yazardın zaten yazmamak için bahane bunlar
yes canim i like kebap orosuplan kız kesin işaret veriyo nerdeyse eminim yani ama asla yazamam keske benden daha high t davransan ve ilk sen yazsan 23:59da
Kız sadece sosyal bir low iqkız herkeslr sosyal nerdeyse cıvıl cıvıl bisey arkadas ortamında oturuyoz falan arkasını donuyo bana bakıyo yanımıza gelip bilerek yanıma falan ouruyo amk gecen bi arkadasla kavga etcektik cıkısta ben oturuyodum koridorda arkadas karsımda aramızds 3 4 metre var bu geldi arkadasın yanına oturdu bu cocugun adı ne falan dedi gozume bakarak( bilmiyo sanki yarrak) daha birsuru belirti var amk ama acılamam iste
bide 6'3.5 mtn-lhtn kaslıyım niye asık olmasın sadece ozguvensizimolm kendini kandırıyon burda kız benden hoşlanıyor kesin diye
kız sadece günaydın falan dedi burda delüzyonlar kuruyon kendini iyi hissetmek için
emin olsan yazardın zaten yazmamak için bahane bunlar
anlatmayı unuttum iste herkese sosyal ama benle konusmuyo hic fırsat bulmaya calısıyo konusmak icinKız sadece sosyal bir low iq
Evet my love ben seviyorum kebap bitch.yes canim i like kebap orosup
senin çözümün bende ateş @messi21 adlı orospu evladinin anasini bacisini malamat ediyorsun ilk sonrada gizli buz methodunu uyguluyorsun.kanka sorun o zaten amk
tmm kekoların kucagında zıplar ozaman knk hadi bb low social iqbide 6'3.5 mtn-lhtn kaslıyım niye asık olmasın sadece ozguvensizim
yapacak bisey yoktmm kekoların kucagında zıplar ozaman knk hadi bb low social iq
Ne yazcak orosvycocugu kari misin sen sen yazacaksın sikiselim böyle böyle 6'3um felan diyelan kız kesin işaret veriyo nerdeyse eminim yani ama asla yazamam keske benden daha high t davransan ve ilk sen yazsan 23:59da
Emin ol öyle değilsin amk öyle olsan kız sana gelip direkt açılırdıbide 6'3.5 mtn-lhtn kaslıyım niye asık olmasın sadece ozguvensizim

aynen ben yanlıs biliyom aslında 5'8im lltnEmin ol öyle değilsin amk öyle olsan kız sana gelip direkt açılırdı![]()
Olm isaret veriyosa neden yazmiyosun ne olcaklan kız kesin işaret veriyo nerdeyse eminim yani ama asla yazamam keske benden daha high t davransan ve ilk sen yazsan 23:59da
utaniyomOlm isaret veriyosa neden yazmiyosun ne olcak
arkadas tiktokta falza bp editi izlemis heraldeutaniyom
nelakaarkadas tiktokta falza bp editi izlemis heralde
ne10 sınıf arkadaşoma aynanda yazabilirim
Sınırlarım yok
Harbi amk ne alaka bu yeni gelenler mal mi amknelaka