RickyFitts
Iron
Bildiğiniz üzere Türkiye'de araba fiyatları normal bir ülkeye göre 2-3 kat daha yüksek. Milletin hurdaya verdiği, neredeyse kullanılamaz hale gelmiş araçlar bile burada 10 bin dolar civarından başlıyor. Eskiden arabaya pek takılmıyordum, "olsa da olur, olmasa da" modundaydım. Ama 26 yaşına geldim, artık düzgün para kazanmaya başladım, kenarda da azıcık birikim oluştu. Yaş ilerledikçe "araba sahibi olmamak" sanki giderek daha büyük bir eksiklik gibi hissettirmeye başladı.
Şu an bir araba alsam, birikimimin büyük kısmını vereceğim ve muhtemelen yine 2-3 sene dişimi sıkıp sıfırdan biriktirmeye devam etmem gerekecek de o zamana belki 30'a dayanmış olacam aq. Bide looks iyi olduktan sonra kızı bulurum araba alma işini kızın ailesine veya benim aileye kitlerim belki. Ekonomiyi sizin nesliniz sikti evlenmemi istiosanız sike sike araba alacaksınız bana moduna mı girsek napsak.
Bu noktada sürekli kafamda gidip geliyorum:
Şu an bir araba alsam, birikimimin büyük kısmını vereceğim ve muhtemelen yine 2-3 sene dişimi sıkıp sıfırdan biriktirmeye devam etmem gerekecek de o zamana belki 30'a dayanmış olacam aq. Bide looks iyi olduktan sonra kızı bulurum araba alma işini kızın ailesine veya benim aileye kitlerim belki. Ekonomiyi sizin nesliniz sikti evlenmemi istiosanız sike sike araba alacaksınız bana moduna mı girsek napsak.
Bu noktada sürekli kafamda gidip geliyorum:
- Elimdeki parayı komple looksmaxing'e mi harcasam?
- Yoksa illa araba mı alsam?