5ft11in
Bronze
Yalandan kullandım yazmayın ciddili kullanan varsa deneyimlerini paylasırsa güzel olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka sorudan çok kullanıp kullanmamak arasında kararsızım kaldığım bir hormon. En çok boyumun uzamasını istediğim için kullanmak istiyorum, ama elimin ve parmaklarımın da büyümesini istiyorum uzun parmak erkekde çok önemli estetik duruyor. Özellikle böyle bir konu açtımki tüm vucuda etki ettiği için eşitsizlikler yaratıyor mu artıları eksileri ne diye soracaktım el büyüsün boy uzasın diye kullanıpta yüzü at gibi uzatmak istemem yada ayakları taraklı ve bebek mezarı yapmak istemem.burda kullandım diyen hiç görmedim eğer özellikle bir sorun falan varsa direk onu sor bilen falan cevaplar belki
Evet zaten o yaşlarda en çok etki gözüküyor onu biliyorum. Ama doktorlar cope genel ortalamaya göre bir şey söylüyolar istisnai durumlarda var geçen sene ağustos gibi baktırdım kapanmaya yakın demişti taş çatlasın 1-2 cm uzarsın 2 bile çok mümkün görünmüyo dedi en az 5-7 cm uzadım ve hala daha uzuyorum.ben kullanmadim ama kullanan bisuru kisiyi dinledim/arastirdim
genelde yasi day kucuk olanlarda daha fazla boy uzamasi sagliyor onu farkettim (kucuk derken 15 yas alti)
eger buyume plaklarin kapaliysa veya kapanmaya yakinsa siktir et direkt ogrenmek icin endokronolojiste gidip rontgen isteyebilirsin
bu bi anda 20 cm attıracak bişey değil ki nasıl eşitsizlikler olsun vücudunda hgh eksikliği olmadığı sürece aşırı büyük bi boy sıçraması yaşayacağını sanmıyorumKanka sorudan çok kullanıp kullanmamak arasında kararsızım kaldığım bir hormon. En çok boyumun uzamasını istediğim için kullanmak istiyorum, ama elimin ve parmaklarımın da büyümesini istiyorum uzun parmak erkekde çok önemli estetik duruyor. Özellikle böyle bir konu açtımki tüm vucuda etki ettiği için eşitsizlikler yaratıyor mu artıları eksileri ne diye soracaktım el büyüsün boy uzasın diye kullanıpta yüzü at gibi uzatmak istemem yada ayakları taraklı ve bebek mezarı yapmak istemem.
yas ve boyun kac kiEvet zaten o yaşlarda en çok etki gözüküyor onu biliyorum. Ama doktorlar cope genel ortalamaya göre bir şey söylüyolar istisnai durumlarda var geçen sene ağustos gibi baktırdım kapanmaya yakın demişti taş çatlasın 1-2 cm uzarsın 2 bile çok mümkün görünmüyo dedi en az 5-7 cm uzadım ve hala daha uzuyorum.
Boy konusunda söylemedim. Tüm her şeyi büyüttüğü için kulak burun vs. garip bir şekil alabilir. Zaten hemen etki etmiyeceğini ve çok fazla büyütmeyeceğinide biliyorum.bu bi anda 20 cm attıracak bişey değil ki nasıl eşitsizlikler olsun vücudunda hgh eksikliği olmadığı sürece aşırı büyük bi boy sıçraması yaşayacağını sanmıyorum
Kasımda 18'ime giriyorum.yas ve boyun kac ki
bence deneme bile cunku yuksek ihtimalle buyume plaklarin kapanmaya cok yakim ztnKasımda 18'ime giriyorum.
o işler belli olmuyor şans + genetik işibence deneme bile cunku yuksek ihtimalle buyume plaklarin kapanmaya cok yakim ztn
umarim aciktir kingoo işler belli olmuyor şans + genetik işi
benYalandan kullandım yazmayın ciddili kullanan varsa deneyimlerini paylasırsa güzel olur.
10 kere falan cycle updaye postu açtımburda kullandım diyen hiç görmedim eğer özellikle bir sorun falan varsa direk onu sor bilen falan cevaplar belki
pardon reis hgh bastığını görmemiştimben
10 kere falan cycle updaye postu açtım