googlegemini
Bronze
Nasıl bir yer bura.sikişilir mi burda.hipergami nasıl.utangaç bir pasifseniz ve buraya yazmaya korkuyorsanız özelden bilgilendirebilirsiniz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

arkadaşım orda yaşıyo ve ordaki köy kızları 180 asker istiyo tutaramayanlar kuzenine tecavüz ediyorNasıl bir yer bura.sikişilir mi burda.hipergami nasıl.utangaç bir pasifseniz ve buraya yazmaya korkuyorsanız özelden bilgilendirebilirsiniz
View attachment 5485364
Oğlum şu yazıları düzgün yazın mübalağa mı yapıyon gerçek mi anlayamıyorum otizmli gibi hissediyorum kendimiyozgatlı bi kız tanıyorum aşırı seküler kanka manyak seküler yani öyle böyle bi seküler değil
mübalağa ne demek googleden baktım öğrendim amk yok kanka harbi ciddiyimOğlum şu yazıları düzgün yazın mübalağa mı yapıyon gerçek mi anlayamıyorum otizmli gibi hissediyorum kendimi
İnşallah diğerleride öyledirde amcığa doyarım yozgattamübalağa ne demek googleden baktım öğrendim amk yok kanka harbi ciddiyim
hayatımda tanıdığım en seküler kız amk yozgatla ilgisi var mı bilmiyorum ama yani ben böyle seküler bi kız tanımadım hayatımda sıfır şaka
kanka alkol çok seviyolar bunu bil yani büyük ihtimal orda çoğu kişi ayyaştır bunu artı olarak kullanabiliyorsan kullanİnşallah diğerleride öyledirde amcığa doyarım yozgatta
Yozgat ve alkol?başka bir yerle mi karıştırıyon acaba bunlar islamcı değil miydikanka alkol çok seviyolar bunu bil yani büyük ihtimal orda çoğu kişi ayyaştır bunu artı olarak kullanabiliyorsan kullan
yani karılarla iki alkol içsen tavlarsın bence tek gecelikte olsa
kanka alevi çok var sünni halkı hakkında bilgim yok pek ama alevi çok varYozgat ve alkol?başka bir yerle mi karıştırıyon acaba bunlar islamcı değil miydi