D
Deleted member 305290
Iron
Is it possible to slay your looksmatch there as a non Greek, white guy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hopefully. I wanna slay some busty olive skinned greeks before I die.Is it possible to slay your looksmatch there as a non Greek, white guy?
As a greek living in greece it depends on each area. Some greek people tend to be more traditional while others follow up with modern day practices. Some greek girls I've met were apparently orthodox and saving it for marriage and others just gave it all up for me. I'd say the big city girls are easy while the village girls are a bit more conservative
αχχαχαχα δεν εχει τύχει, πάντως απο προσωπική εμπειρία οι γκομενες που δεν ειναι απο μεγαλούπολεις ειναι οι πιο "δύσκολες" γιατι είναι πιο συντηρητικες και καλα, δεν έχουν δει καλα τον κοσμο και το παιζουν καποιες. Οι τυπισσες απο Αθήνα/Πάτρα είναι οι πιο ευκολεςΟι ελλεηνιδες είναι ότι χειρότερο. Εάν την πέσεις σε ξένες θα το καταλάβεις αμέσως
Nigga typing like it’s 500 bcαχχαχαχα δεν εχει τύχει, πάντως απο προσωπική εμπειρία οι γκομενες που δεν ειναι απο μεγαλούπολεις ειναι οι πιο "δύσκολες" γιατι είναι πιο συντηρητικες και καλα, δεν έχουν δει καλα τον κοσμο και το παιζουν καποιες. Οι τυπισσες απο Αθήνα/Πάτρα είναι οι πιο ευκολες
Μόνο Αθήνα έχω ζήσει και έχω απηυδήσει με τις μαλακισμένες. Δεν θέλω να φανταστώ πως θα είναι στην επαρχία!!αχχαχαχα δεν εχει τύχει, πάντως απο προσωπική εμπειρία οι γκομενες που δεν ειναι απο μεγαλούπολεις ειναι οι πιο "δύσκολες" γιατι είναι πιο συντηρητικες και καλα, δεν έχουν δει καλα τον κοσμο και το παιζουν καποιες. Οι τυπισσες απο Αθήνα/Πάτρα είναι οι πιο ευκολες
Χαχαχαχαχα περιεργο μου φαινεται, εγω καλα περασα με τις ΑθηναίεςΜόνο Αθήνα έχω ζήσει και έχω απηυδήσει με τις μαλακισμένες. Δεν θέλω να φανταστώ πως θα είναι στην επαρχία!!