Arkadasi intihardan kurtardik

velwetyy

velwetyy

Lone
Kizin teki yuzunden darmadagin oldu adam amk 1-2 ay boyunca eve kapandi intihar etmeyi dusunuyordu suan duzelmeye basladi arkadas cevresiyle falan baya toparladi galeride sse denk geldim okurken sinir krizi gecirdim yine

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: xantares, stacyworshipper, yigittsaint and 9 others
uygun paraya bu orospuya drive by yaparız pm

• +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, yigittsaint, Kayra139 and 2 others
Kizin teki yuzunden darmadagin oldu adam amk 1-2 ay boyunca eve kapandi intihar etmeyi dusunuyordu suan duzelmeye basladi arkadas cevresiyle falan baya toparladi galeride sse denk geldim okurken sinir krizi gecirdim yine

ben de 2024 martta böyle olmuştum amk

• +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill and velwetyy
Şu mesajı yazarken kızın halini ve suratındaki ifadeyi düşünürken yeminlen delleniyorum ellerim falan titriyor yanımda olsa dayananam döverim aq

• +1
  • JFL
Reactions: santosxa, stacyworshipper, yigittsaint and 3 others
kanka baksana kızdaki egoya harbi biz yaptık bu foidleri böyle hepsi kendini bi bok sanıyor sanarsın padişahın kızı hallere bak harbi ayar oldum kıza çok pis

Last edited:
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill and velwetyy
Kekonun tekine denk gelip ona da boyle muamele cekerse dogal secilime kurban gidecek gibi duruyor
kanka olur mu hiç keko gelince severler iyi niyetli erkek gelince duygularıyla oynarlar keko bunları üzünce ama erkekler yavşak olur:ROFLMAO:

• +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill, jsbera and 1 other person
Şu mesajı yazarken kızın halini ve suratındaki ifadeyi düşünürken yeminlen delleniyorum ellerim falan titriyor yanımda olsa dayananam döverim aq
Cocuga bi sey olmadi en azindan ascendletecem onu

• +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill and Topkra
iyi biri olmaya çalışmak başından beri hataydı

• +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill, velwetyy and 1 other person
Zor yoldan öğrenmiş

• +1
Reactions: stacyworshipper, Gordon Freeman, Thrill and 1 other person

Arkadaşın org user olsa dnr yazıp geçerdi

• +1
Reactions: stacyworshipper, nikolata, Gordon Freeman and 3 others

Orrrrrrospu evladı

• +1
Reactions: stacyworshipper, velwetyy and Trenmaxx1

şuana kadar herhangi bir kızla igden konuşmadığım için bilmiyorum nası birşey

• +1
Reactions: stacyworshipper and velwetyy
Kız yüzünden bunalıma giren maldır.
İncel rage anlarım ona itirazım yok ama kızlar low IQ zaten istemiyor mu diğerine geç hiçbiri istemezse anlarım o ayrı bir olay

• +1
Reactions: stacyworshipper, NoxInfernum and velwetyy