Aromasin dozu ve sik kalmamaması

A

ascendantwill

Master
Arada dozu 12.5mg a çıkartıyom ne zaman çıkartsam taşaklar infaz ediliyor aq yarram tam kalkmıyo nerde o eski 18-20cm kaldık 15 16lara anasını sikeyim en yakın zamanda dht gel e başlıyacz

• So Sad
Reactions: Auchelius
Arada dozu 12.5mg a çıkartıyom ne zaman çıkartsam taşaklar infaz ediliyor aq yarram tam kalkmıyo nerde o eski 18-20cm kaldık 15 16lara anasını sikeyim en yakın zamanda dht gel e başlıyacz
@elemancomeback31

• +1
dozu arttır sorun çözülcek

benim ereksiyon sıklığı falan hakkında sorunum yokta ereksiyon halindeki boyu kısaldı daha bi de 6 mg iki günde bir geçici demi bu

• Hmm...
Reactions: Yagiz8928 and ascendantwill
benim ereksiyon hakkında sorunum yokta ereksiyon halindeki boyu kısaldı daha bi de 6 mg iki günde bir geçici demi bu
Yani kanka idk bazen düzeliyor dozu düzgün ayarlamak gerek 6.25 bende tam iş görüyor 12.5 biraz overdose

• +1
Reactions: growthplatessss111
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: flows5991, Yagiz8928 and ascendantwill
OVER KARDEŞİM.
OGRENIN BOYUN KALINLIGINI GORDUKTENM SONRA HALA MANLET SANACAK SIMETRI VE ANATOMI YOKSUNU INSANEVLATLARINI IMANA CAGIRIYORUM CUNKU SIZDEN ANCA HAFIZ OLUR

• JFL
Reactions: why not me?
OGRENIN BOYUN KALINLIGINI GORDUKTENM SONRA HALA MANLET SANACAK SIMETRI VE ANATOMI YOKSUNU INSANEVLATLARINI IMANA CAGIRIYORUM CUNKU SIZDEN ANCA HAFIZ OLUR
SENİN O 153 CM BOYUN 40 CMLİK ZENCİ DİLDOSUNU GÖTTEN ALSAN BİLE DÜZELMİCEK İKEN BENİM KİLO PROBLEMİM DÜZGÜN KALORİ TAKİBİ İLE HALLOLUCAK İŞ OVER KARDEŞİM.
GüvenBanaKardeşim.

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Yagiz8928
SENİN O 153 CM BOYUN 40 CMLİK ZENCİ DİLDOSUNU GÖTTEN ALSAN BİLE DÜZELMİCEK İKEN BENİM KİLO PROBLEMİM DÜZGÜN KALORİ TAKİBİ İLE HALLOLUCAK İŞ OVER KARDEŞİM.
GüvenBanaKardeşim.
TRUSTMEBRO SEN MISINOÇ

• JFL

Attachments

• IMG_7304.jpeg
    IMG_7304.jpeg
    239.3 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: Yagiz8928 and why not me?
dht gel nerden buluyon amk :lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
  • JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, why not me? and Serialsuicide
Yani kanka idk bazen düzeliyor dozu düzgün ayarlamak gerek 6.25 bende tam iş görüyor 12.5 biraz overdose
yani sence sorun var mıdır hani benim taşşaklarda soeun var mı bilmiyom boşalmadım kalkıyor da ama boyu azalmış birkaç cm bir şey olur mu

• JFL
  • +1
Reactions: senualF and Yagiz8928
yani sence sorun var mıdır hani benim taşşaklarda soeun var mı bilmiyom boşalmadım kalkıyor da ama boyu azalmış birkaç cm bir şey olur mu
sanki sikişebilcen amk boşver kısalmışsa kısalmş

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: growthplatessss111, senualF, why not me? and 2 others
3 günde 1 al tekrar bak

• +1
dozu artırmayı düşünüyom ne düşürmesi estradiol eskisiyle aynı geldi
“Aynı geldi” kan tahlili vermeden kendi kafandanmı hormon değerlerini ölçüyorsun sen amk

• +1
Reactions: why not me?
Sanki kullaniyon amk:lul:

“Aynı geldi” kan tahlili vermeden kendi kafandanmı hormon değerlerini ölçüyorsun sen amk
kan tahlili verdim tabi ki amk nerden çıkarıyon vermediğimi

• +1
Reactions: flows5991 and Auchelius